Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan
Osaka er et mekka for madelskere
Den gigantiske torii på øen Miyajima. Du kommer hertil med en færge fra Hiroshima
Tsukiji Fish Market i Tokyo er blandt verdens største
Badende sneaber ved Jigokudani Abepark
En tur gennem Kyotos smukke bambusskove
Nara var Japans første permanente hovedstad som dengang hed Heijo (år 710-784). I byen byder på masser af historiske sights deraf Japans største og ældste tempel
Hiroshima Peace Memorial er den eneste bygning der stod tilbage efter den første atombombe ramte byen d. 6 august 1945
De smukke Shinto porte i Kyoto
Et Japan Rail Pass giver dig ubegrænset brug af Japan Railways Group i 7, 14 eller 21 dage
Selfie-tid...
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset, når der bliver grønt
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Japan med masser af frihed

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Med dette 20 dages rejseforslag rejser du med et Japan Rail Pass fra Tokyo til Osaka. Du har seks overnatninger inkluderet. Det gælder kort sagt om at nyde friheden og mærke verden.

Dette rejseforslag er for dig, som vil rejse på egen hånd i Japan. Efter tre nætter i Osaka kan du de næste 14 dage sætte kursen, som det passer dig, indtil du rammer Tokyo. Her har du tre nætter, inden rejsen går tilbage til Danmark.

Savner du inspiration eller råd til rejs-selv-ruter, overnatninger, m.m. til din rejse, så tag kontakt til en af vores rejsekonsulenter med ekspertise i Japan. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Japan.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Japan her
Læs mere om Japan

Sæson

Japan har et varieret klima fra nord til syd. I den sydlige del er det et subtropisk og tropisk klima med en mild vinter og varmt om sommeren. I den nordlige del er klimaet tempereret og køligt, og man oplever her meget kolde og nedbørsrige vintre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

De smukke Shinto porte i Kyoto

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Osaka
Ankomst til Osaka. Vi anbefaler at du køber et Kansi Pass i lufthavnen, som giver adgang til tognettet i Osaka og omegn. Togpasset koster cirka 200-300 kr. Tag toget til dit hotel og check-in. Resten af dagen er på egen hånd.

3-4. dag: På opdagelse i Osaka og omegn
I dag har du frie tøjler til at udforske Osaka og omegn. Du kan bl.a. tage et smut til Nara og Kobe på dit Kansai Pass.
Osaka er Japans tredjestørste by og bliver kaldt "nationens køkken". Ligesom folk fra Kyoto bruger penge på kultur, bruger folk fra Osaka penge på mad. Dette skyldes de utallige restauranter med de mange smagsvarianter, som byen har taget til sig fra hele verden.
Osakas futuristiske twin-tower bygning, Umeda Sky, er uden tvivl et besøg værd. Om aftenen byder den 170 meter høje bygning på en fantastisk udsigt ud over det lysende Osaka.
Forglem ej Osaka Aquarium, som er det største i verden, Universial Studios Japan eller Osaka Castle – alle must sees

5-17. dag: På eventyr i Japan med 14 dages Japan Rail Pass
Med et 14 dages Japan Rail Pass kan du ubegrænset gøre brug af Japan Railways Groups tognetværk med nogle få undtagelser som fx. Nozomi togene.

18. dag: Ankomst til Tokyo
Ankomst til Tokyo i løbet af dagen. Du søger selv for at komme til dit hotel og har resten af dagen på egen hånd.

19-20. dag: På opdagelse i Tokyo
De næste to dage har du mulighed for at udforske denne energiske metropol. Du kan f.eks. besøge Ueno Park, et af de mange museer, Akihabara - den berømte elektronikby, Harajuku området for funky mode, Ginza der kan sammenlignes med Fifth Avenue i New York, Kejserpaladsparken, verdens mest befærdede kryds ved Shibuya togstation, verdens største fiskemarked - Toyosu Fish Market, eller bare slentre rundt i gaderne på udkig efter det traditionelle liv, der lurer lige under den moderne overflade.

21. dag: Afrejse fra Tokyo og ankomst til Danmark
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatning:
1 overnatning i flyet til Japan
3 overnatninger på turistklasse hotel i Osaka
3 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 10.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Osaka // Tokyo - Danmark
  • 3 overnatninger på turistklasse hotel i Osaka
  • 14 dages Japan Rail Pass
  • 3 overnatninger på turistklasse hotel i Tokyo

Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger
  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
  • Entré til attraktioner/nationalparker
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Japan: 28-05-2019 18:00:00 : 13389
København
28. maj 2019 kl. 18:00

Japan

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: