KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev det kendte og ukendte i det sydlige Malaysia. Rejsen starter i den historiske by Melaka som er ligger ved Malaysias vestkyst. Her kan du opleve byens mange kulturskatte og historiske bygninger på egen hånd inden vi tager med på en unik cykeltur til det lokale Melaka og områder uden for byen som de færeste turister ser. Et af rejsens store højdepunkter er regnskoven og naturen i Nationalparken, Endau Rompin. I denne fantastiske nationalpark, som for mange er et ukendt område, venter dig en unik og speciel campingoplevelse og trekkingtur på naturens præmisser. Herefter tager vi dig med til tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, som er omgivet af eksotiske strande og billedskønne laguner. Der er desuden rig mulighed for mange oplevelsesrige ture på egen hånd fra begge øer. Din rundrejse afsluttes i den mangfoldige by Singapore, som kombinerer kultur, forretningliv, mad, adventure og smukke strande inden for kort afstand.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt og landet er inddelt i flere kilmazoner. På denne rundrejse er der to klimazoner. Luftfugtigheden i Malaysia er ofte over 60-70 procent og temperaturerne svinger imellem 22 og 32 grader i lavlandet. På østkysten af halvøen Malaysia er der regntid fra oktober til januar. På vestkysten er den mest regnfulde periode fra september til december, hvor hyppige regnskyl efterfølges af opklaring med sol.

Rejsen er dog bedst at tage fra maj til september, hvor nedbørsmængden er mindst på Pulau Besar og Pulau Tioman.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Malaysia er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Malaysia kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejsetidspunktet fra Danmark afhænger af flyselskabet.
2. dag: Ankomst til Kuala Lumpur og transport til Melaka
Ved ankomsten til Kuala Lumpur, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Melaka. Resten af dagen er på egen hånd.
3. dag: Melaka på egen hånd
Melaka er en historisk by ved Melaka strædet, som er fuld af kulturhistorie, søfartshistorie og gamle historiske bygninger. Oplev byen på egen hånd. (M)
4. dag: Cykelrundtur iblandt Melakas plantager
I dag skal du opleve spændende områder uden for Melaka på cykel. Du cykler igennem byen og uden for byskilttet venter dig flotte plantager og lokale landsbyer. Du cykler uden om de gængse turistområder. Ved afslutningen af turen kører du tilbage til dit hotel. (M)
5. dag: Melaka - Endau Rompin Nationalpark
Denne dag starter ved togstationen. Her mødes du med din lokale guide. Herfra tager du sammen mod Nationalparken, Endau Rompin. Efter ankomsten fortsætter du med båd ca. 40 minutter til Kuala Jasin teltlejren, hvor du skal bo i 2 overnatninger (Det er en primitiv teltplads). Resten af dagtimerne kan du bruge på at vandre til bjerget Janing Barat. På turen kan du nyde den smukke fauna og flora i regnskoven. Du vender tilbage til teltpladsen sidst på eftermiddagen. Her kan du hjælpe med at lave aftensmaden, sammen med din guide. Aftensmaden spises ved bålet i lejren. Du overnatter i telt i junglen. (M,F)
6. dag: Trekking i Endau Rompin Nationalpark
Efter morgenmaden begynder din vandretur til Upeh Guling vandfaldet. Turen dertil tager dig igennem parkens smukke natur. Fremme ved vandfaldet kan du bade i de naturlige bassiner og spise den medbragte madpakke. Du går herfra via Blue Lagoon tilbage til teltpladsen. Her kan du tage en afkølende svømmetur i billedskønne omgivelser. Resten af dagen er på egen hånd. Afhængigt af vejret vil guiden tilbyde et nattrek. (M,F,A)
7. dag: Endau Rompin Nationalpark - Pulau Besar
Denne morgen tager du med båd til Kampung Peta, herfra skal du køre i bil til havnebyen Mersing. I Mersing sejler du det sidste stykke til den mindre kendte ø - Pulau Besar. (M)
8-9. dag: Pulau Besar
Øen er et uspoleret ø-paradis, som ikke kendes af mange. Øen er en mindre ø og er 650 meter på det højeste punkt. Øen gemmer på mange eksotiske strande, azurblå laguner og smukke koralrev. Du kan udforske de nærliggende øer eller selv tage rundt på øen på cykel. I havet omkring Pulau besar kan du være heldig at se kæmpe hjertemuslinger som kan veje op til 200 kg. Der venter dig uden tvivl en uforglemmelig oplevelse på Pulau besar. (M)
10. dag: Pulau Besar - Mersing - Pulau Tioman Island
Nyd tiden på egen hånd indtil din bådtransfer går tilbage til Mersing. Efter ankomst til Mersing skal du gå over til færgen som vil tage dig mod den spændende ø Tioman Island. Øen er en smuk vulkan ø, som byder på eksotiske strande, tæt regnskov og lækkert blå vand. Dagene på Tioman er på egen hånd. (M)
11-13. dag: Pulau Tioman Island
Tioman er den største af øerne ud for Malaysias østkyst, og der er rig mulighed for at tage på oplevelsesrige ture. Især snorkling og dykning er rigtig godt her. Du kan også gå på opdagelse på de små junglestier, eller blot læne dig tilbage og nyde de billedskønne omgivelser. Du skal være opmærksom på, at der ikke er hæveautomater på øen. Så sørg for at du har rigeligt med kontanter med, og tjek evt. om dit hotel acceptere kreditkort inden ankomst. (M)
14. dag: Pulau Tioman Island - Mersing - Singapore
Idag slutter ø-oplevelserne og du skal tilbage til fastlandet, samt videre med bus til Singapore. Du ankommer sidst på eftermiddagen. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
15-16. dag: Singapore på egen hånd
I Singapore venter dig nogle fantastiske dage. Singapore er kendt som en af verdens reneste storbyer og samtidig har byen et spændende og forskelligartet kultur-asiatiske islæt. Byen gemmer på mange små spændende lommer af kaos, rolige og grønne parker, smukke strandpromenader og en imødekommende og veluddannet befolkning. Derudover kan du besøge den smukke ø Bintan som kun ligger en time væk med båd. – øen har flere gode badestrande. Sentosa Island er et sjovt sted at besøge for de fleste. Øen er omdannet til et stort forlystelses- og naturområde med masser af aktiviteter og attraktioner - Her finder du mange fornøjelige 3D forlystelser. Byen er desuden verdenskendt for sit fashionable shopping og der findes flere store shopping centre. Her kan du købe de sidste ting inden din hjemrejse. Byen er skøn at opleve på egen hånd og du kan opleve noget for en enhver smag.
17. dag: Singapore - Danmark
Det er blevet tid til at tage afsked med Asien efter en eventyrlig og oplevelsesrig rejse. Du skal checke ud inden kl. 11:00 på dit hotel. Dagen er på egen hånd. Transporten til lufthavnen er ikke inkluderet for at give dig optimal udbytte og frihed på rejsens sidste dag. Det er muligt at tage metro, bus og taxa til Lufthavnen.
18. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser.

Overnatninger

3 overnatninger på et standard hotel i Melaka
2 overnatninger i Telt i Nationalparken Endau Rompin
3 overnatninger på et standard hotel på Palau Besar
4 overnatninger på et turistklasse hotel Tioman Island
3 overnatninger på et standard hotel i Singapore

Bemærkninger

Trekkingturen i Endau Rompin kan ikke anbefales til børnefamilier med små børn, grundet trekkets hårdhed.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

Juli - September

Pakkeliste

 • Solcreme
 • Solhat/kasket
 • Toilettaske
 • Badetøj
 • Lommelygte
 • Insektmiddel
 • Vandflaske
 • Gode vandresko*
 • Kamera
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kuala Lumpur // Singapore - København
 • (Der vil være minimum en mellemlanding på udrejsen og minimum 1 mellemlanding på hjemrejsen)
 • Overnatninger og måltider ifølge program.
 • Indgang til Endau Rompin og engelsktalende guide
 • Turer ifølge programmet
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Turer og aktiviteter som ikke er beskrevet i programmet.
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Forsikringer
 • Snorkeludstyr kan lejes på øerne Pulau Besar og Pulau Tioman
 • Drikkepenge til guider

Prisbemærkning

Obligatorisk turistskat i Malaysia som skal betales lokalt.
Vi skal venligst gøre opmærksom på at der i Malaysia (fastlands) per 1. august 2017 pålægges at skulle betale turistskat per værelse per overnatninger. Beløbet afhænger af standarden på overnatningsstedet. Der opkræves efter faste rater ud fra følgende satser.
• 5-stjernet: RM 20 per værelse per nat
• 4-stjernet: RM 10 per værelse per nat
• 1-3-stjernet og her under: RM 5 per værelse per nat.
Turistskatten skal betales lokalt og vil blive opkrævet ved check-in eller check-out.
Vi har desværre ikke mulighed for at inkludere dette på forhånd.
Vi anbefaler at der hæves og medbringes tilstrækkelig lokal valuta før man forlader de større byer, da muligheden for betaling med kreditkort - og hæveautomater – kan være begrænset.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top