SPAR 25 % på guidebøger og rejseudstyr

Kom til udstyrsdage i Århus, Aalborg, Herning og København den 9. & 10. december, hvor vi sætter hele vores udstyrsbutik og guidebøger ned med 25 %.

Guidebøger


Få styr på planlægning med en guidebog til netop den destination som din næste rejse går til. Guidebøger kan før afrejse give dig et indtryk af landet, inspiration til ruter og seværdigheder og under rejsen kan en guidebog være en hjælpende hånd i forhold til bl.a. praktiske ting.

Sko og støvler


Med en god vandresko bliver let trekking (ikke bjergbestigning), storbyferier og andre aktive rejser, hvor du kommer til at gå meget, en fornøjelse. De giver en god komfort og er som regel også lettere og ikke så varm som en trekkingstøvle.

Vandrestøvler sikrer dig støtte op omkring anklen, og er nyttige til både korte weekendture eller de længere og mere udfordrende ture med fuld opbakning. Ved bjergbestigning er vandrestøvlerne et must.

Rygsække og andet rejseudstyr


Det er vigtigt at finde en rygsæk som passer til dine behov ift. pasform, komfort og rejseform - Med udstyrsdagene får du en god pris på den rette rygsæk og andet rejseudstyr.


SUPER TILBUD i Århus, Aalborg og Herning

Sko | Haglöfs og Merrell


I Århus, Aalborg og Herning har vi under udstyrsdagene ekstra tilbud på udvalgte sko fra Haglöfs og Merell, så kom ind i vores butik og få en skarp pris på sko.

Pris: 295,-
Normal pris: op til 1.300,-


Vær opmærksom på at udvalget af størrelser er begrænset. Vi tager desuden forbehold for udsolgte størrelser. Tilbuddet gælder ikke i forvejen nedsatte varer.


Se åbningstider for vores butikker her.
Til top