Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen har sin start i San Francisco i Californien. Herfra fortsætter vi videre ad den legendariske Highway 1, som strækker sig hele vejen til drømmenes by, Los Angeles.

Fra Los Angeles går ruten gennem staterne Nevada, Utah og Arizona på et klassisk roadtrip til nogle af de største nationalparker i det vestlige USA. Vi kommer forbi Grand Canyon, Monument Valley, Antelope Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Death Valley og til sidst Yosemite, inden rejsen slutter i San Francisco. Undervejs kommer vi forbi den livlige casinoby, Las Vegas, og vi kører ad den klassiske Route 66.

I forlængelse af eventyret i det vestlige USA gør vi et stop i New York, hvor der venter en smagsprøve på oplevelser i den ikoniske storby.

Når aftenens foredrag er slut, går du herfra med inspiration og gode råd til, hvordan du får den bedste rejseoplevelse i vest-USA og New York, så du bl.a. undgår at bruge unødig tid på logistik på rejsen fra a til b. Jeg vil også afslutningsvis komme med mine bedste idéer og anbefalinger til, hvad du ellers bør opleve, når du rejser på disse kanter.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!

Med venlig hilsen
Andreas Vestergaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 22-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 03-12-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 14-01-2025 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Andreas Vestergaard, Rejsekonsulent

Andreas Vestergaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top