Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
På en sabbatsårsrejse kommer du til at møde unge fra alle dele af verden, interagere med lokalbefolkningen, udfordre dine egne grænser med trekking, rafting og måske endda bungy jump og skydive. Hvad enten du søger kultur, natur, trekking, bounty strande, surfing eller dykning så har vi masser af gode ideer.

Deltag i webinaret og bliv inspireret og få tips og tricks når vi fortæller om vores egne oplevelser og deler ud af vores mange årige rejseerfaringer. Vi vil bl.a. komme ind på nogle vigtige punker man skal tænke over inden rejsen:

  • Destinationer
  • Gode billige flybilletter
  • Budget
  • Oplevelser som trekking, homestay, dykning mm.
  • Pakkeliste


Vi glæder os til at inspirere dig.


Med venlig hilsen
Jonas og Anne-Mie

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top