Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du til kultur, aktiv ferie og adventure, store naturopleveler, afslapning, yoga eller måske en kombination af det hele? Så er Sri Lanka en perfekt destination som har det hele, og det er intet mindre end fantastisk at rejse i landet.

Dyrelivet er unikt på Sri Lanka og der er rig mulighed for at besøge nationalparker med elefanter. Det er også et land der byder på meget historie, storslået natur og skønne strande. Udover den skønne natur, har Sri Lanka hele otte UNESCO world heritage sites, som er værd at besøge, heriblandt Dambulla Cave Temple og Sigirya/Lion Rock.

Sri Lanka er perfekt hvad enten man er backpacker, et kærestepar eller en familie med børn.

Foredraget har primært fokus på Sri Lankas highlights og oplevelser, men vi slutter af med at snakke lidt om den oplagte mulighed der er for at kombinere en rejse til Sri Lanka med Maldiverne. Her skal du høre om hvad Maldiverne kan tilbyde, både for budget rejsende og for de der foretrækker luksus badeferie. Maldiverne er et vaske ægte ø-paradis der kan danne gode rammer for en badeferie eller at udforske livet under vand.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til spændende oplevelser i Sri Lanka og Maldiverne.

Med venlig hilsen
Simon Solbæk Nielsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top