Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid du har på din rejse, kan det ikke lade sig gøre at nå det hele på én gang.

Vi vil gå igennem Australiens østkyst fra nord til syd alt fra naturperler og hyggelige byer - herunder Sydney, strandene og Great Barrier Reef, hjertet af Australien (Red center) og det sydlige Australien, hvor vi primært kigger på området mellem Melbourne og Adelaide. Her kommer vi forbi Great Ocean Road, fantastiske nationalparker, vinområder og masser af dyreliv på Kangaroo Island. Vi vil også tage rundt i det nordlige outback, samt Vestkysten, hvor jeg også lkommer igennem de smukke nationalparker som Karijini med de mange røde kløfter samt det fantastiske Ningaloo kyststræk. Vi skal også opleve masser af dyreliv, vestaustralsk vin og smukke strande.

Undervejs fortæller jeg om forskellige rejseformer, must sees samt unikke oplevelser, som du ikke må gå glip af. Du kommer til at høre lidt om sæson og budget, og forhåbentlig går du fra foredraget med en masse god inspiration og brugbar viden om Australien som rejsedestination.

Australien er et rejsemål, der passer til alle - om du ønsker at udforske landet som backpacker, sammen med familien eller noget helt tredje.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en hyggelig aften og fortælle om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Kianna Skov Olesen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Kianna Stadsvold Skov Olesen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top