Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Ruten, der vil blive fokuseret på, er Den Gyldne Trekant i det Sydvestlige USA, som er meget populær for rejsende i USA.

Turen går fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada, før vi igen ender i Californien ved den smukke by San Francisco.

Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite, samt selvfølgelig storbyerne Los Angeles, San Francisco, Las Vegas og alt her imellem.

Der vil være tips og tricks til, hvordan man kan undgå diverse problemer og at bruge unødig tid på logistik, når man er i USA, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan lave på denne fantastiske destination.

Jeg glæder mig til at se jer

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl Knudsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 25-08-2022 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 17-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top