Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aften kan du komme med på et klassisk roadtrip-eventyr i det sydvestlige USA på ruten, der kaldes Den Gyldne Trekant og som er meget populær for rejsende i USA.

Turen går fra Los Angeles i Californien, igennem Arizona, Utah og Nevada, før vi igen ender i Californien ved smukke San Francisco.

Jeg fortæller om de storslåede nationalparker på ruten; Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches, Death Valley og Yosemite. Vi kommer selvfølgelig også omkring storbyerne Los Angeles, San Francisco og Las Vegas.

Der vil være tips og tricks til dit roadtrip i USA; hvordan du undgår diverse problemer og at bruge unødig tid på logistik, når du rejser gennem det store land, samt en masse ideer og forslag til hvad du kan opleve på denne fantastiske destination.

Jeg glæder mig til at se jer.

Med venlig hilsen
Dennis Kjeldahl Knudsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Dennis Kjeldahl Knudsen, rejsekonsulent i Herning

Dennis K. Knudsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top