Af Mie (#Rejseinterview)

REJSEINTERVIEW

Hvornår rejste du i Sri Lanka og Maldiverne og hvor længe?
Vi rejste rundt i Maldiverne i 4 uger (slut april – slut maj 2016). Først var vi på et såkaldt Dhoni cruise, en grupperejse med G-Adventures (kan bookes gennem Jysk Rejsebureau) i en uge, herefter 17 dage på lokale øer og 5 dage i ren luksus med over-water bungalow på resort ø. Herefter var vi på Sri Lanka i 7 uger (slut maj 2016 – slut juli 2016) hvor vi rejste som backpackere og tog lokale busser rundt.

Hvad gjorde størst indtryk på dig på Sri Lanka / bedste oplevelser?
Det der gjorde størst indtryk er de mange forskellige oplevelser som Sri Lanka byder på. Det kulturelle centrum ved Sigiriya, højlandet ved Ella, og dyrelivet med de mange safaris, samt de barske smukke strande. På vores safari så vi aber (Hulmanaber), krokodiller, en sort løbebjørn, bøfler, påfugle, elefanter, rajahnæsehornsfugl og meget mere. Vi var desværre ikke så heldige at se en leopard, trods 12 timers safari.

Hvor boede du på Maldiverne og hvad oplevede du?
Vi havde den første uge på G-adventures Dhoni cruise, derefter lavede vi øhop på lokale øer (17 dage), og sluttede til sidst af med 5 dages ren luksus med over-water bungalow og vandfly 😊 Vi oplevede den fantastiske verden der er gemmer sig under havets overflade, og gæstfriheden på de lokale øer.

Kan man lave gode rejser til Sri Lanka og Maldiverne på budget?
Ja det kan man sagtens. Jeg tror mange bliver overrasket over, at man kan rejse på Maldiverne på budget, men det er bare med at komme afsted.

Hvem mener du kan have glæde af rejser til de to lande?
Jeg synes Sri Lanka og Maldiverne er for alle. Børnefamilier kan få gode oplevelser med safari og den smukke natur på Sri Lanka. Og Maldiverne kan gøres for alle, uanset om man ønsker all inclusive eller lokale øer, hvor man kommer tæt på den lokale befolkning, eller backpackere der rejser rundt med lokal transport og oplever kulturen på tæt hold. Sri Lanka og Maldiverne er for alle!

Dhoni cruise på MaldiverneMaldiverne - Dhoni Cruise
Til top