Af Christian Kirkegaard

Tidspunkt for rejse

Oktober 2019
Christian Kirkegaard, der er Web Traffic Manager hos Jysk Rejsebureau, er lige nu med familien i Thailand. Han har sendt os dette rejsebrev sammen med lækre billeder fra den skønne lille ø Koh Munnork:

At ankomme til Koh Munnork i Thailand er som at træde ind i et fredfyldt paradis. Her går det virkelig langsomt! Øen emmer af ro og her er ingen aggressive sælgere, der konstant vil ha' din opmærksomhed. Der er caribisk stemning i området med bar og restaurent. Har man det varmt kan man tage en dukkert i det klare og friske havvand - eller køle sig ned i den indbydende infinity-pool som har en lækker udsigt til de smukke nabo-øer.

Selvom ro og langsom livsstil er nøgleord her, så kan man godt foretage sig lidt. Her er snorkeludstyr og det klare vand giver gode muligheder for at se det lokale undervandsliv.

Herudover er der mulighed for at ro i kajak rundt om øen eller låne fiskudstyr. Endelig kan man gå det korte men dog lettere udfordrende trek rundt om øen.

Køkkenet er rigt og varieret a la thai-style, så man går ikke ned på kulinariske oplevelser selvom her kun er ét spistested.

Alt i alt indbyder Koh Munnork til ren afslapning, slow life og masser af hygge!

Mange rejsehilsner fra Christian
Koh MunnorkKoh Munnork bungalows
Til top