Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere

Rejsemakker søges!

24-07-2021 af Mia


Hej derude, der skulle vel ikke sidde en ligesom mig, der hungrer efter at komme ud og opleve noget?
Jeg hedder Mia og jeg er 19 år gammel, og jeg søger en rejsemakker, der er klar på at få nogle fede oplevelser sammen med mig i mit sabbatår. Jeg bor lidt udenfor Esbjerg, og jeg er lige blevet student (STX)
Min rejsemakker skal være omkring min egen alder, og køn betyder ingenting. Jeg er smilende, aktiv, imødekommende, nede på jorden og ikke bange for nye udfordringer. Jeg tager tingene, som de kommer, og jeg behøver ikke at have alting planlagt (jeg er heller ikke god til planlægning, spontanitet er mere mig).
Jeg er åben overfor næsten alle slags rejser: om det er bil rundt i hele Europa at cykle Frankrig tyndt eller vandring i bjergerne - jeg mangler bare en at tage med. Jeg ikke typen der vil ligger hele dagen ved poolen, jeg vil hellere ud at opleve noget og se, hvad området har at byde på.
Hvornår rejsen skal finde sted, har jeg heller ikke sat mig fast på.
Skriv endelig hvis du kunne være min kommende rejsemakker. Jeg kan eventuelt kontaktes på mail: Miajuul99@gmail.com
Ps. Jeg kunne også været interesseret i af tage afsted i længere tid - og eventuelt finde et arbejde på en given destination (fx. Australien, USA eller lign.)


Interesseret
27-07-2021 af Camilla
Hey Mia
Jeg kunne godt være interesseret i at være din rejsemakker, da min planlagte rejsemakker desværre ikke kan alligevel.

Jeg er en frisk pige på 18år fra Bredebro, der lige er blevet student her i sommers (HHX).

Hvis du tænker, at det kunne være noget, som smid en DM på insta (Camilla_funder)
Rejsepartner
31-07-2021 af Sophia
Hej Mia!
Jeg kunne vildt godt tænke mig at rejse med..søger du stadig?Jeg hedder Sophia, jeg er 19 år. Til dagligt læser jeg til salgsassistent og har fast arbejde i butik. Jeg bor i Allerød i Nordsjælland, Jeg er færdig med min uddannelse til næste år men har mulighed for at rejse inden. Jeg er selv meget aktiv og spontan så jeg ville elske at blive udfordret, måske på noget cykling i Frankrig, bil ferie i USA eller backpacking rundt i Nepal eller Thailand? Jeg er vand til at pendle frem og tilbage så hvis vi skal mødes til en snak så vil jeg meget gerne komme til Esbjerg ☺️. Du må meget gerne kontakte mig hvis det kunne være noget for dig.
Hej igen
01-08-2021 af Sophia
Du kan både skrive til mig på mail: Sophia.vedel@live.dk eller insta: sophiaavedel

Til top