Info om din rejse og Covid-19 Læs mere

Interrail og rejseveninde til sommer

19-01-2022 af Anna

Mit navn er Anna, jeg er 20 år gammel og studerer til daglig i Aalborg.

Efter at jeg blev færdig med gymnasiet i 2020 havde jeg en masse rejseplaner, men grundet corona blev de aldrig til noget, og derfor har jeg et kæmpe ønske om at komme ud og rejse en masse i mine sommerferier (Juli-Sep).

Derfor søger jeg en jævnaldrende rejseveninde som der har lyst til at komme ud og opleve verden med mig. Jeg er interesseret i kultur, natur, samt at udforske bylivet rundt om i verden. Så for mig ville en interrail rundt i europa på ca en måneds tid være fantastisk!

Hvis dette lyder som noget for dig, må du endelig skrive på min mail:

ransletanna01@gmail.com

Jeg glæder mig til at hører fra jer!♡

Sommer 2022
13-03-2022 af Louise
Hej Anna! Jeg hedder Louise og læser på KU. Jeg blev også selv student i 2020 og kom derfor ikke ud at rejse ligesom dig! Jeg ville høre om du er fast på interrail, eller også overvejer uden for Europa? Jeg drømmer om at rejse i juli måned, men tænker dog udenfor Europa.
Hvis du tænker vi kan finde ud af noget er min mail louise.kk@live.dk☺️
Kontakt
21-04-2022 af Sofie
Hej Anna!
Det lyder vildt fedt! Jeg skal på interrail fra juli til september og mangler en rejsemakker den sidste 1,5 måned af turen. Jeg er 22 år, så ved ikke om det går ind under jævnaldrende haha. Du er i hvert fald velkommen til at kontakte mig på Instagram: sofiebond.
Hilsen Sofie

Til top