10 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ved Shipwreck Coast tårner de spektakulære klippeformationer ”The Twelve Apostles” sig op fra havet, og i området ved Loch Ard Gorge kan du fordybe dig i historien om et skibsforlis, mens du bevæger dig rundt i storslået natur. Sov under jorden i opal-minebyen Coober Pedy, der ved første øjekast ligner en spøgelsesby, men summer af liv under jorden. Nyd en uforglemmelig solop- og nedgang ved Uluru (Ayers Rock) og gå gennem den majestætiske Valley of the Winds ved Kata Tjuta (The Olgas).

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Australien er omvendte i forhold til de danske. Når det er vinter i Danmark, er det sommer i Australien. Men Australien breder sig over så mange klimazoner, at der både kan være sne og hedebølge på samme tid forskellige steder i landet. Det betyder også, at man kan besøge Australien året rundt alt afhængigt af, hvor man skal hen. Tal med din rejsekonsulent og få den bedste vejledning til, hvornår netop din rejse kan finde sted.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Melbourne til Twelve Apostles
Fra Melbourne er der afgang mod de kendte surf-byer, Torquay (hjemsted for surf-mærkerne Rip Curl og Quicksilver), Bells Beach og Anglesea. Videre ad Great Ocean Road har du mulighed for at kaste dig i bølgerne, gå på opdagelse eller bare slappe af i byerne Apollo Bay og Lorne. Dele af Great Ocean Road er udhugget af hjemvendte soldater fra første verdenskrig, og deres arbejde og arv har skabt en af de mest opsigtsvækkende kystveje, du nogensinde vil opleve. I Otway National Park er det tid til frokost og en gåtur gennem noget af Australiens oprindelige regnskov. Hvilken bedre måde at afslutte dagen på end med en solnedgang ved de vilde klippeformationer the Twelve Apostles? I nat overnatter du på et hostel på Great Ocean Road (F,A)
2. dag: Great Ocean Road til Grampians National Park
Udover den spektakulære natur er dagens højdepunkter Loch Ard Gorge, London Bridge og The Bay of Martyrs. Efter frokost bevæger du dig væk fra kysten og ind i landet til Grampians National Park. Her bruger du eftermiddagen med en vandretur til foden af MacKenzie Falls, og du kan nyde udsigten fra The Balconies. Senere på dagen har du mulighed for at se kænguruer og andet dyreliv komme ud for at lege. I nat overnatter du på et hostel i hjertet af Grampians National Park. (M,F,A).
3. dag: Grampians National Park til Adelaide
Denne morgen starter med et besøg ved Brambuk Aboriginal Cultural Centre, hvorefter den står på mere vandring i den smukke nationalpark. På vej mod Adelaide er der frokost ved Mt. Arapiles. Om eftermiddagen får du rig mulighed for at læne sig tilbage og nyde landskabet, inden du når Adelaide først på aftenen. (M,F)
4. dag: Adelaide
I dag har du hele dagen til at gå på opdagelse i Adelaide. Vær opmærksom på, at det i dag kun er overnatning, der er inkluderet i prisen og ikke aktiviteter og måltider.
5. dag: Adelaide til Quorn
Efter gårdagens oplevelser i Adelaide forlader du byen og rejser gennem Clare Valley, en af Australiens ældste vinregioner. På vej gennem det sydlige Flinders Rangers stopper du for at spise frokost og bagefter vandrer du op til Dutchman’s Stern, hvor der er en storslået udsigt over de omkringliggende sletter. I aften bor du den sydlige del af Flinders Ranges. (F,A)
6. dag: Quorn til Coober Pedy
Dagen starter tidligt, og målet er Coober Pedy – byen, der leverer størstedelen af verdens smukke opaler. Det føles næsten som om, du er landet på Mars, så goldt er landskabet. Du kommer du på en rundtur i opal-minerne, og der vil være tid til at se de underjordiske seværdigheder, som byen gemmer. Efter et besøg hos Josephine’s Kangaroo Orphanage og aftensmad, sover du under jorden – helt ligesom de lokale. (M,F,A).
7. dag: Coober Pedy til Kings Canyon
Missionen for i dag er at nå til Watarrka National Park, hvor vi finder storslåede Kings Canyon. Undervejs køres du Stuart Highway, med en masse pitstops undervejs. (M,F,A).
8. dag: Kings Canyon til Uluru
I dag er det tidligt op for at udforske Kings Canyon. Landskabet kommer til at feje benene væk under dig, med de kæmpemæssige vægge af sandsten og dybe kløfter. Du får mulighed for at vandre Canyon Rim Walk (3-4 timers vandretur) hvor du kan opleve den smukke Garden of Eden og lære mere om aboriginal kultur. Efter frokost begiver du dig med resten af gruppen videre ind i Australiens røde hjerte. Og intet kan forberede dig på synet der møder dig, af den imponerende Ayers Rock. Efter opsætning af nattens lejr beggiver du dig med gruppel Uluru Kata-Tjuta Aboriginal Centre, inden det er på tide at nyde den første af hele to solnedgange ude ved Ayers Rock. (M,F,A)
9. dag: Uluru/Kata Tjuta
Morgenen starter igen tidligt, med en fire timers vandretur til Valley of the Winds i Kata Tjuta (The Olgas). Vær forberedt på at blive overvældet af størrelsen på disse oldgamle stenformationer og den spektakulære udsigt. Efterfølgende står den på afslapning i lejren og et dyp i poolen, og har du lyst, kan du, mod merbetaling, deltage i nogle af de mere hæsblæsende aktiviteter, som f.eks. skydiving over Ayers Rock. (M,F,A)
10. dag: Uluru til Alice Springs
Efter endnu en tidlig morgenmad og endnu en storslået solopgang, tager du en stille og rolig gåtur rundt om basen af Ayers Rock. Efter frokost er det på tide at sætte kursen mod Alice Springs, hvor du ankommer ca. 18.30 lokal tid. (M,F).

Overnatninger

1 overnatning på hostel ved Great Ocean Road
1 overnatning på hostel i Grampians Nationalpark
2 overnatninger på hostel i Adelaide
1 overnatning i telt i Flinders Ranges
1 overnatning på underjordisk hostel i Coober Pedy
1 overnatning i telt/swag i Kings Canyon
2 overnatninger i telt/swag ved Ayers Rock


Bemærkninger

Opgradering af overnatning på Ayers Rock Resort afhænger af tilgængelighed. Rejser du alene, bor du med en anden rejsende af samme køn de steder, du camperer. Denne pakke er en kombination af to ture, hvorfor det kan forekommer at guiden og gruppen ændrer sig undervejs.

Maximum 15 kg bagage samt en mindre rygsæk til dagsture må medbringes på turen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår tirsdage og fredage året rundt, med få undtagelser.

Gruppestørrelse

Maks. 24 personer

Hele året

Pakkeliste

 • Vandrestøvler
 • Insektspray
 • Solcreme
 • Evt. tabletter mod transportsyge
 • Lille vandrerygsæk

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter Danmark - Australien t/r
 • Visum til Australien
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Lommepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top