KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Vi kunne mærke vores hjerter hamre hurtigere og hurtigere. Vi havde lige fået nøglerne til vores camper og var nu på vej på de canadiske highways. Det var næsten ikke til at forstå, at vi nu nærmede os de enorme bjerge med hvide sneklædte toppe, som vi havde glædet os sådan til at se. Spændingen sad i os, da vi passerede grænsen til Banff National Park i Rocky Mountains, imens vi hørte de klassiske roadtrip-sange og var i højt humør. Og lige pludselig var det som om alt stod helt stille et øjeblik. Vi var omringet af bjerge, og det føltes som om vi passerede dem i slowmotion - Velkommen til Canada, som vil overgå alle dine forventninger.

Efter at have kørt to timer fra den pulserende storby Calgary, var Jacob og jeg nu endelig ankommet til vores første campingplads og havde slået lejr for resten af aften og natten. En kold øl i den ene hånd og udsigten til majestætiske bjerge lige foran os. Mere behøves vi vist ikke at sige.

De næste tre dage af vores rejse på 4-hjul, havde vi planlagt at bruge i Banff National Park. Efter et godt hvil og en vellykket første nat i vores lille camper, besøgte vi den lille by Banff tidlig morgen. Solen var ved at bryde frem og lagde sine varme stråler om os og resten af byen som så småt vågnede. Vi besteg Tunnel Mountain og havde en meget unik udsigt over byen, og dagen rundede af med at vandre langs Lake Minawanka. Efter blot tre dage ved Banff kunne vi konstatere at dette lille område i Rocky Mountains allerede havde pakket vores backpackerrygsæk med en række gode vandreminder og øjeblikke, samt en del kilometer i stængerne.

De næste dage stod i campinglivets tegn med en masse natur oveni. Vi fik oplevet gletsjere, vandfald, søer, grotter, floder, bjørne og alt hvad man drømmer om i Canada. Vores sidste stop i Rocky Mountains var ved Lake Louise. Området som er kendt for netop Lake Louise og Lake Morraine. Søerne var stadigvæk tilfrosne, da vi kom lidt før sæson, men selve atmosfæren og området var en kæmpe oplevelse i sig selv. Ligesom resten af Canada.

Tak for alt, Canada.
Emil & Jacob
Canada
Til top