Du kan rejse nord for Bangkok og blive fascineret af det historiske Thailand, udforske isolerede bountyøer, eller dykke under overfladen og konstatere, at selv med dykkerbriller på, er landet eksotisk og fyldt med farver. Her er en liste over nogle af de forskellige aktiviteter og rejseformer, du kan opleve i Thailand.

Ø-hop
Der er rig mulighed for at hoppe fra ’koh’ til ’koh’ i Sydthailand, der har så mange øer, at der er noget for enhver smag.
- Koh Chang byder på Thailands største strand, næst efter Phuket.
- Koh Pha Ngan er stedet, hvor der festes døgnet rundt.
- Koh Kood er uspoleret ø-kultur
- Koh Samet er mindre besøgt.
- Koh Phi Phi er til gengæld mere besøgt, men den byder også på én af Thailands smukkeste strande.

Cykling
Der er sket en stigning i både interessen og dermed også mulighederne for at udforske Sydøstasien på to hjul. Det giver en unik mulighed for at tage "bagvejen" og komme ud i miljøer og områder, hvor der ikke normalt kommer rejsende.

Historie
Du kan især granske det historiske Thailand nord for Bangkok. Byerne Ayutthaya og Sukhothai har tidligere været hovedstæder i thairiget, og i dag vidner især tempelområderne om byernes storhedstid.

Dykning
Find (måske) Nemo og masser af eksotiske koraller langs hele Thailands enorme kysstrækning – især sydpå – hvor du næsten ikke kan stikke hovedet under vand uden at få smukke oplevelser med derfra.

Trekking
Overalt i Thailand er der rige muligheder for at trekke – især jungletreks er populære, og dem kan du komme på stort set overalt i det frodige land. Chiang Mai er en god base til trekking, hvor du både får storby og tilbagelænet backpacker-liv med mulighed for at udforske de omkringliggende skove og floder.

Rejser med børn
Thailand er sikkert og nemt, når det kommer til at tage de yngste globetrottere med på tur. Lav eventuelt en kombination med daseferie på strandene, hvor ungerne kan rende rundt med bar mås og tag til Bangkoks spændende virvar med et aircon-nedkølet hotelværelse til at slappe af på, og drag på rundrejse til det historiske Thailand, hvor I både kan opleve jungle og tempelbyer på det niveau, der passer til netop jeres familie.

Se alle vores rejseforslag til Thailand her.
Ziplining, Chiang Mai
Cykling, ThailandDykning, Koh Tao, ThailandSam Roi Yod, Thailand
Til top