Er du nysgerrig, holder du af at hjælpe andre, og kunne du godt tænke dig at få en anderledes oplevelse end mange andre? Så kan det at arbejde frivilligt være noget for dig.

Gør en forskel
Der er mange måder at gøre en forskel i verden på. Én af dem er frivilligt arbejde. Nu troede du måske, at frivilligt arbejde er forbeholdt dem, der arbejder et helt år på et børnehjem i Indien og er medlem af diverse dyre- og miljøorganisationer. Men det er på ingen måde rigtigt. Frivilligt arbejde er nemlig for alle dem, der gerne vil hjælpe andre, hvor der er behov for det – både med mennesker, dyr og natur. Uanset hvor længe, og hvordan du arbejder frivilligt, vil du altid gøre en forskel for dem, du hjælper.

Oplev landet indefra
Hos Jysk Rejsebureau oplever en stor interesse for at komme ud i verden og arbejde frivilligt. At rejse er nemlig ikke kun at drage ud, tage flotte billeder og rejse hjem igen. At rejse er i lige så høj grad at opleve et land indefra; lære dets kultur, historie og mennesker at kende. Og her er frivilligt arbejde en genial måde at bryde isen på. Både for dig, der rejser alene og gerne vil være garanteret et fællesskab, men bestemt også for grupper af venner, der rejser sammen og har lyst til at lære nye mennesker at kende undervejs.

Få unikke oplevelser
Uanset hvilken slags arbejde, du udfører, vil din indsats blive højt værdsat, og du vil uden tvivl få nye venner – både blandt de lokale og de øvrige frivillige. Samtidig kommer du ud i nogle miljøer, som du ikke normalt har adgang til. Og det er som bekendt ofte i disse situationer, at de virkeligt store oplevelser venter. Alle dem der ikke lige står i Lonely Planets rejseguide. Dertil kommer, at du ved at arbejde frivilligt har alle tiders mulighed for at lære nye sprog.

Fordele ved at arbejde frivilligt på din rejse:

  • Du hjælper andre
  • Du får nye venner
  • Du kan lære nye sprog
  • Du får specielle oplevelser med hjem i rygsækken
  • Du kan kvalificere dig til at komme ind på bestemte uddannelser
  • Du kan give andre et indblik i, hvordan der er her i din del af verden.


Læs meget mere om frivilligt arbejde i udlandet her.
Til top