Af Sille & Astrid

Nu sidder vi næsten på den anden side af vores månedlange ø-hop i Fransk Polynesien og er fuldstændig forelskede i alle de dejlige øer, I (Jysk Rejsebureau) har valgt til os. Det eneste ønske vi har til næste gang er, at ferien aldrig stopper.

Vi har udforsket alle øerne på hver sin måde, men har valgt at highlighte vores absolutte yndlings eventyr.

Moorea
På Moorea nød vi den dejlige strand, hotellet tilbød os. En morgen vi lå her og dasede helt for os selv, fik vi besøg af to uventede gæster. Nemlig to store rokker. Vi gik ud i vandet til dem, og de kom helt hen og svømmede om vores ben. Vi var fuldstændig blown away over dette magiske øjeblik. Senere på vores ophold på Moorea havde vi bestilt en rundtur på ATV; det var ekstremt sjovt at komme ud til noget action og se øen på sammen tid. Turen gik igennem floder, op af stejle bjergsider og snoede veje, for ikke at nævne, at vi fik lov til at give den maks. gas på hovedvejen.

Huahine
Det næste vi vil fremhæve på turen er Huahine: Faktisk bare alle de fantastiske skønne mennesker, vi mødte dernede. Alle var enormt gæstfrie, vinkede og råbte hej, hver gang vi kom cyklende forbi dem. Vi havde en fantastisk hotelmutter, en skøn guide på en 4x4-tur og mødte andre skønne lokale, der fik os til at smile og blot gjorde Huahine endnu mere fantastisk.

Raiatea
På Raiatea blev vi således også taget godt imod af den søde hotelejer. Vi kan vist roligt sige, at deres reception var i vildmand-Johns stil. Vores favoritoplevelse var helt sikkert det fantastiske real-life-akvarie, der var for enden af deres badebro. Og det var SÅ sjovt, da vi fik lov til at fodre de milliarder af fisk med brød. En oplevelse vi ikke vil være foruden.

Tahaa
På Tahaa mødte vi mindst lige så mange søde mennesker som på Huahine! Ikke nok med, at hotellet er fyldt med skønne mennesker, så var maden simpelthen så god (og lokal). Vi tog en dagstur med 4x4 rundt på øen, herefter en bådtur med snorkling, hvor vi snorklede med hajer og lækker frokost på en af motuerne. Vi var dog også lige forbi et stort koralrev, hvor strømmen tog os hele vejen igennem, så man skulle bare slappe af og nyde synet (som vores guide beskrev det; som Disneyland bare uden fem timers kø).

Tikehau
Sidst men ikke mindst er der Tikehau. Vi behøver vel ikke at sige meget andet, end at stranden er fantastisk (og vejret ligeså), så det nød vi i fulde drag.

Hvor er Fransk Polynesien bare dejlig!

Vil du også til Fransk Polynesien? Så se mere her.
Sille & Astrid, rejsebrev
Sille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrev
Til top