Her hos Jysk Rejsebureau opfordrer vi til, at man mærker verden, når man rejser – også når man vælger overnatning. Vi sætter en ære i at finde den rigtige overnatningsform ud fra dine behov, ønsker og budget. Vi tilbyder derfor både budgethoteller, standardhoteller, førsteklasseshoteller, privat indkvartering, Bed & Breakfast, lejligheder, ranch ophold, camper og meget meget mere.

Ekspertviden
Der er mange fordele ved at reservere dine overnatninger i USA gennem os. Den vigtigste grund er nok, at vores erfarne rejsekonsulenter, der har speciale i USA, har rejst rigtig meget rundt i landet og har mange års erfaring med at lave rejser og overnatninger i USA. Derfor kan vi hjælpe dig med at udvælge de bedste overnatningssteder ud fra flere parametre.

Pris er naturligvis et af dem – men det billigste hotel er ikke altid det, der passer bedst til netop dine ønsker og behov. Der er mange andre overvejelser, man skal gøre sig; f.eks. i hvilket området af byen, man ønsker at bo, afstand til offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, beliggenhed i forhold til de vigtigste seværdigheder, børnevenlighed og mange andre ting. Alt dette er naturligvis helt afhængig af, hvem du er, hvor du skal hen, og hvad du vil opleve.

Anbefalinger kan ændre din rejse
Skal jeg bo i byen? Skal jeg bo inde i nationalparken? Hvad går jeg glip af, hvis jeg vælger det ene frem for det andet?
- Hvis du f.eks. vil til Moab og opleve den helt fantastiske natur, er det langt federe at bo 15 km uden for byen. Det er nemlig en enestående mulighed for at komme helt tæt på naturen.
- Leder du efter et hotel i New York, så behøver du nødvendigvis ikke at bo midt i centrum. Så længe du bor tæt på en subway, så du nemt kan komme rundt i byen, kan et billigere overnatningssted lidt uden for centrum være den perfekte løsning.
- Er du til lokale og autentiske oplevelser? Så kan vi f.eks. anbefale et Bed & Breakfast i bl.a. Lousiana, hvor du kommer helt tæt på de lokale.
- Nogle hoteller smider endda en super oplevelsestur med i prisen helt gratis. Forhør dig om dette hos din rejsekonsulent.

Spar tid
Reserverer du dine overnatninger (eller blot nogle af dem) hjemmefra, undgår du at spilde tiden på din rejse på at finde overnatninger. Det kan være en jungle at finde et godt overnatningssted, og der kan være udsolgt. På den måde kan du have fokus på din rejse og trygt absorbere oplevelserne i USA.

Bekvemt og sikkert
Køber du dine overnatninger gennem os, hjælper vi dig med at løse de problemer, der evt. kan opstå undervejs, og du undgår at stå med hele problemet selv, når du er ude på destinationen.

Se alle vores rejseforslag til USA her.

Og book et møde med en rejsekonsulent her.

New York, USA
Havnefront, Boston, USALas Vegas, Paris, USALos Angeles, CalifornienSan Francisco, Californien, USA
Til top