KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Af Line Bjerregaard

Vi kørte med bil fra Bangkok til Laem Ngop, hvorfra vi sejlede over til Koh Chang. Turen tog i alt omkring 6 timer. Allerede ved indsejling til Koh Chang kunne vi fornemme det afslappede liv og se de dejlige sandstrande.

White Sand Beach og Klong Prao
Det er specielt vestkysten af Koh Chang, der er kendt for sine hvide lange sandstrande. Den første strand er White Sand Beach, som er den mest livlige strand - også om aftenen. Så vil man gerne have afslapning kombineret med lidt natteliv, er dette stedet at besøge.

Vi valgte at bo på den anden strand, Klong Prao. Det er også her, man finder Koh Chang Paradise Resort, som bestemt er en anbefaling værd. Det er et rigtig hyggeligt resort med bungalows ned til vandet. Om aftenen er gaden tændt op med farverige lyskæder og musik. Der findes også flere hyggelige små spisesteder langs hovedgaden.

Farverige fisk og gamle skibsvrag
Hvis man har lyst til lidt andet end afslapning, er det muligt at komme på dagsbådture, hvor man kan komme ud at bade, snorkle og sejle kajak. Havet omkring Koh Chang er fyldt med farverige fisk, og der findes endda også et par gamle skibsvrag på bunden af havet. Hvis man vil rundt og udforske øen, er det en god idé at leje en scooter. Det er en nem og billig måde at komme rundt på, og man har mulighed for at stoppe på de mange udsigtspunkter på øen. Midt på øen finder man et smukt vandfald, som også er et besøg værd.

Langs hovedgaderne på de forskellige strande findes utallige små boder med diverse souvenirs. Har man brug for total forkælelse, kan man også få en god gang thaimassage, ansigtsbehandling eller manicure for billige penge.

Så med de flotte sandstrande og hyggelige resorts, kan Koh Chang virkelig anbefales.

Vil du også gerne besøge Koh Chang eller andre skønne steder i Thailand?
Så se alle vores rejseforslag til Thailand her.
Til top