Af Line Sig

Tidspunkt for rejse

Maj - Juni 2019
Line og Marie har rejst på utallige eventyr sammen og oplevet store dele af USA. Denne gang foregik eventyret i autocamper på en spændende rejse til Yellowstone og Wyoming. Sammen har de skrevet en lille rejsehilsen fra deres tur, som du kan læse her.

Wyoming med spøgelsesbyer, cowboystemning og eventyrfaktor
Fra Badlands Nationalpark drog vi videre vestover mod Yellowstone og kom ud i den mere øde del af Wyoming, som i forvejen er den mindst befolkede stat i USA.Vi stoppede ved Mt. Rushmore, Deadwood - en rigtig spøgelsesby ved Devils Tower og kørte igennem virkelig flot natur uden at møde nogle større byer, før vi ankom til Cody. Buffalo Bill er et navn, man ikke kommer udenom her, og der kan opstøves masser af cowboystemning, hvis man er til den slags.

Yellowstone er præcis så fantastisk, som alle siger!
Vi brugte fire dage på at udforske og opleve Yellowstone og Grand Teton, som bare på ingen måde skuffede. Det er præcis ligeså imponerende og fantastisk, som folk siger. Yellowstone befinder sig på et plateau godt 2000 meter over havet. Det mest karakteristiske og særprægede for parken er de geologiske forhold, og næsten halvdelen af alle verdens gejsere findes i Yellowstone Nationalpark. Sidst men ikke mindst skal nævnes, at der er et utrolig rigt dyreliv her. Der findes bisonokser, ulve, prærieulve, elge, bjørne, kronhjorte, antiloper og mange flere, så det er bare med at finde kiggerten frem og være tidlig oppe.

Yellowstone er bare unik på alle måder!

De bedste rejsehilsner fra
Line & Marie
Til top