Af Rebecca, Freja, Mathias og Jonas

"Vi har været på en 5-dages River Kwai-tur. Det var helt fantastisk. Masser af spændende og fængslende historier omkring anden verdenskrig, jernbanen over floden Kwai og alle de mennesker, som døde under arbejdet.

Vi har boet rigtig lækkert, både i luksustelt, hyggelige skovhytter og på en flydende raft uden strøm.

Vi har badet, kajakket, kørt i tog, ziplinet fra træ til træ og gået en masse kilometer.

Her er billeder fra vores dejlige tur, som i øvrigt er meget egnet for alle rejsende, da programmet kan tilpasses både børn og voksne.

Kh fra Thailand"


Jonas rejste rundt i Nordthailand på sin arbejdsrejse og skrev disse stikord hjem til os - se hans billeder nedenfor:

"En cykeltur i Chiang Mai. En god og sjov måde at opleve byen på!

Vi sejlede ind i Umphang junglen, hvorefter vi svømmede i Sydøstasiens største vandfald. En helt fantastisk tur. Ps: vi havde vandfaldet helt for os selv!

En veltilpas elefant på Wfft. Et kæmpe stort sted, hvor folk arbejder frivilligt med elefanter der har levet under dårlige vilkår.

Tree House ligger ca. 80 km fra Chiang Mai. Her bor man ved en lokal landsby. Hytterne er super hyggelige, og det er et fantastisk sted at tage den lidt med ro. Af aktiviteter kan man fiske i floden, tage ud og se et par flagermuse-grotter og ellers være i et helt uturistet område. Helt fantastisk sted.

1-dags tuktuk-tur, hvor man kører i bil ca. 1 time og derefter kører i sin egen tuktuk! Det er bare super sjovt og i trygge omgivelser, hvor der er en guide, som kører forrest, og en der holder bagtrop. En virkelig sjov måde at opleve Thailand på. På turen ser man også et par smukke templer. Personligt en af mine favorit ture i Nordthailand!"

Turene kan skræddersyes ind i din egen Thailandsrejse, når du booker gennem Jysk Rejsebureau.


Vil du have mere inspiration til din rejse til Thailand, så se alle vores rejseforslag til Thailand her.River Kwai området, Kanchanaburi
River Kwai området - fra Rebecca, Freja og MathiesRiver Kwai områdetRiver Kwai området - fra Rebecca, Mathies og FrejaJonas i ThailandJonas i ThailandJonas i ThailandJonas i NordthailandJonas i NordthailandJonas i Nordthailand
Til top