KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Den dråbeformede, grønne ø ud for Sydøstindiens kyst opfylder alle drømmene, når det kommer til en eksotisk ferie: Smukke strande, lækker mad, unikt dyre- og planteliv, historiske seværdigheder og en gæstfri befolkning.

En på opleveren
Én af Sri Lankas helt store styrker er, at der stadig er relativt få turister som har sat sandalerne på øen. Sri Lanka er endnu ikke blevet alt for kommercielt, og derfor er det virkelig et oprigtigt eventyr, man drager på, når man besøger landet. Ikke alle taler engelsk, og en offentlig bustur på fem timer koster kun få kroner. Derfor får man med garanti én på opleveren, når man drager ud for at besøge templer, te-plantager, søer og vandfald. Dertil kan man let kombinere Sri Lanka med en tur til Maldivernes uovertrufne snorkling, dykning og jomfruelige strande.

Noget for enhver smag
Sri Lanka går fortsat ram forbi, når det kommer til masseturismen, men Sri Lanka har virkelig noget for enhver smag: Spændende kultur, et rigt dyreliv, flot natur, billig og god shopping såsom tøj og smykker – og så er der gode muligheder for at dyrke adventuresport som kajak, hiking og surfing. Dertil kommer, at det er en super familiedestination med korte transportafstande.

Maksimalt eventyr for pengene
Sri Lanka er billigere end Thailand og ikke mere end 1,5 gang større en Danmark. Det gør, at man på 7-14 dage kan opleve alt det bedste, som Sri Lanka har at tilbyde. Der er flere ting, man ikke bør snyde sig selv for at opleve i Sri Lanka, hvor eventyret ligger i at køre på en af verdens smukkeste togstrækninger sammen med de lokale, gå på krydderimarked, tage på safari og se alt fra elefanter til hvaler. Vi anbefaler også at besøge det berømte Tandens-tempel i Kandy, lokale landsbyer og kongepaladset på toppen af den enorme løveklippe Sigiriya.

Øen byder på rigtig mange oplevelser og kulturskatte, og dens overkommelige størrelse gør, at man med en tur til tropeøen kan fokusere mere på oplevelser frem for praktikaliteter.

Sådan kommer du dertil
Når du skal til Sri Lanka, flyver du til hovedstaden Colombo. Rejsetiden er omkring 10 timer i luften, og en mellemlanding vil typisk være i Doha eller Dubai. Tidsforskellen til Danmark er på blot fire timer, hvilket giver et minimalt jetlag.

Se alle vores rejseforslag til Sri Lanka her.
Mød de imødekommende lokale på Sri Lanka
Sri Lanka, SigiriyaFiskere Sri LankaElefanter Sri Lanka
Til top