Søg
Søg
Maafushi, Maldiverne
Maldiverne, Backpacker Adventure
Maldiverne, Backpacker Adventure
Maldiverne, Backpacker Adventure
Der er masser af mulighed for verdensklasse snorkling
Du får mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen
Sri Lanka, Surf
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Rafting
Sri Lanka, Minneriya
Sri Lanka, Teplantager
Galle Fort, Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Koh Lipe - Thailand
Chinatown, Bangkok
Klongtur, Bangkok
Amphawa, Thailand
Sam Roi Yod, Thailand
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Ziplining, Chiang Mai
Tuk Tuk Thailand
Umphang Trek, Thailand
Khao Lak, Thailand
Dykning, Backpacker Adventure

Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

Pris pr. pers.

DKK 23.995,-

Varighed: 2 mdr.

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Tag på eventyr til Maldivernes bounty øer og smukke koralrev, lær at surfe i Sri Lanka og tag på trekkingtur i Thailands jungle.

Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørt ø-perler med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på surf camp i Sri Lanka samt jungle trekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Maldiverne, Backpacker Adventure

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


MALDIVERNE
Dag 1: Ankomst til Maldiverne - INKLUDERET
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, hvor en båd venter på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo, hvor I skal tilbringe de næste 4 dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle, med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Ved ankomst til øen vil i blive indlogeret på jeres guesthouse. (A)

Dag 2: Sandbanke og snorkling, Guraidhoo, Maldiverne - INKLUDERET
I dag skal i ud på en halvdags snorkel tur omkring Guraidhoo. I vil ofte se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. I vil også komme forbi en af kendte sandbanker af kridt hvid sand og turkis blåt hav. På vejen tilbage så skal i holde udkig efter delfiner der ofte leger ved stævnen af båden. I vil have eftermiddagen på egen hånd til at udforske øen og slappe af på stranden. (M,F)

Dag 3: Ø-tur og nat snorkling, Guraidhoo, Maldiverne - INKLUDERET
Det meste af dagen har I på egen hånd, der er mange aktiviteter som I kan købe lokalt som surfing og dykning. Sidst på eftermiddage har I en guidet tur rundt på øen, hvor I vil komme tættere på befolkningen og se hvordan deres hverdag fungere. Det ene besøg er ved bådværftet for at se hvordan de lokale ”Dhoni” både bliver bygget. Største delen af befolkningen på Maldiverne er muslimer og I vil på jeres guidede tur også komme forbi den lokale moske. Efter turen skal I trække i badetøjet igen, da I skal ud på en nat snorkel tur. Livet under vandet ændre sig utrolig meget om natten og giver en helt anderledes oplevelse. I slutter jeres snorkel tur af med en traditionel BBQ på stranden. (M,A)

Dag 4: Guraidhoo - Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge (20 min) til en anden lokale ø Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne Efter ankomsten til Maafushi skal I med båd ud til en utrolig smuk sandbanke, snorkle lidt og hvis I er heldige, så får I selskab af nogen af de legesyge delfiner der findes i området. Eftermiddagen er på egen hånd til at udforske den nye ø. (M,A)

Dag 5: Snorkel tur, Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I skal I dag på snorkeltur til et utroligt smuk koralrev tæt på Maafushi. Undervandslivet på Maldiverne er i verdensklasse og det vil være normalt på en snorkel tur at se hajer, rokker og mange andre spektakulære fisk under vandet. Aftensmaden skal I spise på en lille lokal cafe, hvor I skal smage forskellige hjemmelavede lokale retter, som spises som de lokale gør det, med fingrene. (M,A)

Dag 6: Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I har denne dag på egen hånd til at udforske den lokale ø, slappe af på stranden eller tage ud og dykke eller snorkle. I kan købe ture lokalt på øen. Morgenmad og aftensmad vil være på jeres guesthouse. (M,A)

Dag 7: Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
En fed måde at opleve og udforske Maafushi på er i kajak, vi har derfor i dag lejet kajakker og snorkel udstyr til jer så I kan tage ud fra øen og udforske øen fra havet på egen hånd. (M,A)

Dag 8: Maafushi, Maldiverne – Colombo, Sri Lanka - INKLUDERET
Sidste dag på Maldiverne har I på egen hånd. I vil blive transporteret til hovedøen Male og til lufthavnen med speedbåd så det passer med jeres fly videre til Sri Lanka. (M)

SRI LANKA
Dag 1-8: Surf Camp - INKLUDERET
Få stillet jeres trang til frisk luft og saltvand, bølger, og mød en masse spændende mennesker. Ved ankomst til hovedstaden Colombo vil I blive hentet og kørt ned til Mirissa, hvor I de næste 8 dage skal lære at surfe. I bor på hostel tæt på stranden. Dette er det perfekte sted at lære at surfe og det faktum, at vandet er 28 grader gør det kun nemmere at hoppe i. Instruktørerne får jer til at ride på bølgerne på ingen tid.

Dag 8-23: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Tag til Negombos flotte strande og besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter høj Buddha statue. Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet; oplev elefanter, bøfler og hvis I er heldige, den vilde leopard i Udawalawe National Park, Yala Nationalpark eller Sinharaja regnskov. Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer for eksempel Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn massage samt dykkerture. Tag på togtur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden og smukke omgivelser.

THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger mellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-30: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Brug et par dage i Chiang Mai, på at forkæle din krop og sanser med en wellnesspakke eller dyrk et par timers yoga. I kan også slappe af ved poolen på vores hotel og servicekontor på Eco Resort. Chiang Mai byder på masser af adventure blandt andet ziplining i trætoppene, rafting, ATV-ture og lignende. Tag længere sydpå til en af Thailands mange lækre øer og slap af på en sandstrand, eller tag dykkercertifikat og oplev en helt ny verden under vand. Tag på vandretur eller slap af i en bungalow på en sø i Khao Sok Nationalpark. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs.

Overnatning:
Der overnattes på guesthouse standard.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 20.01.18 - 20.03.18 23.995,-
Lukket 03.02.18 - 03.04.18 23.995,-
Lukket 10.02.18 - 10.04.18 23.995,-
Lukket 24.02.18 - 24.04.18 23.995,-
Ledige pladser 03.03.18 - 01.05.18 23.995,- Reserver
Ledige pladser 17.03.18 - 15.05.18 23.995,- Reserver
Få pladser 31.03.18 - 29.05.18 23.995,- Reserver
Lukket 07.04.18 - 05.06.18 23.995,-
Ledige pladser 20.10.18 - 18.12.18 23.995,- Reserver
Ledige pladser 17.11.18 - 15.01.19 23.995,- Reserver
Ledige pladser 08.12.18 - 05.02.19 23.995,- Reserver
Ledige pladser 15.12.18 - 12.02.19 23.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

Flybilletter ifølge program
Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo, Maldiverne
3 nætter på Guraidhoo, Maldiverne
4 nætter på Maafushi, Maldiverne
Snorkling og sandbanke tur Guraidhoo, Maldiverne
Nat snorkling med BBQ ved Guraidhoo, Maldiverne
Ø-tur, Guraidhoo, Maldiverne
Færge fra Guraidhoo - Maafushi
Snorkling og sandbanke tur Maafushi, Maldiverne
Kajak og snorkel leje 2 timer, Maafushi, Maldiverne
Speedbåd fra Maafushi til lufthavnen, Maldiverne
Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Colombo og transfer til Mirissa, Sri Lanka
7 overnatninger på hostel med morgenmad i Mirissa, Sri Lanka
12 surflektioner (2 pr. dag i Mirissa), Sri Lanka
Surfboard under surfundervisning i Mirissa, Sri Lanka
2 timers Yoga i Mirissa, Sri Lanka
Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Bangkok og transfer til guesthouse, Thailand
2 overnatninger på hostel i Bangkok, Thailand
Cykeltur i Bangkok, Thailand
6 dages Umphang trek, Thailand
2 overnatninger på hostel i Chaing Mai, Thailand
IYTC ungdomsrabatkort

Prisen er eksklusiv

Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
Dykning Maldiverne (kan tilkøbes lokalt på fri dage)
Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
Rejseforsikring
Vaccinationer
Visum (ETA) Sri Lanka

Gruppestørrelse

4-15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: