2 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på surfing, yoga og hvalsafari i Sri Lanka samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

MALDIVERNE

Dag 1-3: Ankomst til Guraidhoo, Maldiverne – INKLUDERET
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden, og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, her venter en båd på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo, hvor I skal tilbringe de næste tre dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav samt snorkling og dykning i verdensklasse. På dag to har I en snorkeltur ved Banana Reef inkluderet, hvor I ofte vil se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. De resterende dage har I på egen hånd til at udforske Guraidhoo, hvor I blandt andet har mulighed for at surfe og dykke, komme tættere på lokalbefolkningen og se en lokal moske. (M)
Dag 4-7: Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge i 20 minutter til en anden lokal ø Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne. Brug dagene på at slappe af, bade i det dejlige vand og eventuelt fortsætte snorkel og dykkereventyret ved de smukke koralrev og det imponerende undervandsliv tæt ved Maafushi. På dag fem går turen ud til en af de smukke sandbanker, og forhåbentligt ser I nogle af de mange delfiner, mens I er ombord på båden. De resterende dage har I mulighed for at købe ture lokalt på øen, her kan blandt andet nævnes natsnorkelture, masser af vandaktiviteter som fiske, stand-up paddle, windsurfing eller leje af kajakker, som er en fed måde at opleve Maafushi på. (M)
Dag 8: Maafushi - Male, Maldiverne - INKLUDERET
På jeres sidste dag på Maldiverne bliver I sejlet tilbage til Male, hvor I har en guidet byrundtur på hovedøen før flyet går videre til Sri Lanka. (M)

SRI LANKA

Dag 1: Ankomst til Sri Lanka - INKLUDERET
Ved ankomsten til Sri Lanka bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til Ahangama hvor I kan tjekke ind på jeres guesthouse.
Dag 2 - 7: Surfing, yoga og hvalsafari - INKLUDERET
I bor på hostel tæt ved stranden. Dette er det perfekte sted at lære at surfe, og det faktum at vandet er ca. 28 grader, gør det kun nemmere at hoppe i. Instruktørerne får jer til at ride på bølgerne på ingen tid. I vil have to surflektioner á to timer om dagen, som typisk ligger tidligt om morgenen og om eftermiddagen, da bølgerne er bedst her. I perioden mellem surflektionerne kan I surfe på egen hånd, slappe af ved stranden og poolen eller måske udfordre de andre i beachvolley. I vil under opholdet også have to yogasessioner inkluderet. Surfing og yoga kombineres ofte da yoga øger smidigheden, balancen og kan forhindre skader. Ikke langt fra Ahangama ligger byen Mirissa. Herfra sejler mange ud for at se om de kan spotte verdens største pattedyr, blåhvalen. Vi synes at det er helt unikt, og på den tredje dag vil der ikke være surfing inkluderet, men en hvalsafari. Dagen starter tidligt, hvor I bliver afhentet og kørt til Mirissa. Kaptajnen sejler båden ud på det dybblå hav for at søge efter de store blåhvaler. Der er meget få steder i verden, hvor I kan komme så tæt på det største nulevende væsen, som I kan her. En blåhval spiser otte tons mad hver dag for at opretholde sin størrelse. De kan blive ca. 30 meter lange og veje 200 tons. Der bliver ofte spottet delfiner på hvalsafarier, og det vil også være muligt at snorkle på turen.
Dag 7-23: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Tag til Negombos flotte strande og besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa, og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter høj Buddhastatue. Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet; oplev elefanter, bøfler og, hvis I er heldige, den vilde leopard i Udawalawe National Park, Yala Nationalpark eller Sinharaja regnskov. Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer f.eks Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn massage og dykkerture. Tag på togtur til den charmerende by, Nuwara Eliya, med bygninger fra kolonitiden, og nyd de smukke omgivelser.
Dag 23: Afrejse fra Colombo til Bangkok
I dag flyver I videre fra Sri Lanka til Bangkok i Thailand

THAILAND

Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok, og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.
Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger mellem palmerne.
Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor I spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)
Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerdedagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thaier, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai. På stationen i Chaing Mai bliver I hentet og kører til Eco Resort, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budgetovernatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.
Dag 10-30: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Brug et par dage i Chiang Mai på at forkæle din krop og sanser med en wellnesspakke eller dyrk et par timers yoga. I kan også slappe af ved poolen på vores hotel og servicekontor på Eco Resort. Chiang Mai byder på masser af adventure, blandt andet ziplining i trætoppene, rafting, ATV-ture og lignende. Tag længere sydpå til en af Thailands mange lækre øer og slap af på en sandstrand, eller tag dykkercertifikat og oplev en helt ny verden under vand. Tag på vandretur eller slap af i en bungalow på en sø i Khao Sok Nationalpark. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs.
Dag 30: Afrejse fra Bangkok I Thailand
Jeres rejse slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller fortsætte på egen hånd.

Overnatninger

Der overnattes på guesthouse standard

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Lukket Rejseperiode09.10.19 - 07.12.19
24.995,-
Lukket Rejseperiode16.10.19 - 14.12.19
24.995,-
Lukket Rejseperiode23.10.19 - 21.12.19
23.995,-
Ledige pladser Rejseperiode13.11.19 - 11.01.20 Tilmeldingsfrist
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.12.19 - 01.02.20 Tilmeldingsfrist05-10-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.12.19 - 08.02.20 Tilmeldingsfrist12-10-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.01.20 - 07.03.20 Tilmeldingsfrist09-11-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.01.20 - 14.03.20 Tilmeldingsfrist16-11-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.01.20 - 21.03.20 Tilmeldingsfrist23-11-2019
24.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode29.01.20 - 28.03.20 Tilmeldingsfrist30-11-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.02.20 - 04.04.20 Tilmeldingsfrist07-12-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.02.20 - 11.04.20 Tilmeldingsfrist14-12-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.02.20 - 18.04.20 Tilmeldingsfrist21-12-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.02.20 - 25.04.20 Tilmeldingsfrist28-12-2019
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.03.20 - 02.05.20 Tilmeldingsfrist04-01-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.03.20 - 09.05.20 Tilmeldingsfrist11-01-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.03.20 - 16.05.20 Tilmeldingsfrist11-01-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.03.20 - 23.05.20 Tilmeldingsfrist25-01-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.04.20 - 30.05.20 Tilmeldingsfrist01-02-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.04.20 - 13.06.20 Tilmeldingsfrist15-02-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.10.20 - 12.12.20 Tilmeldingsfrist15-08-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.11.20 - 09.01.20 Tilmeldingsfrist12-09-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.12.20 - 01.02.21 Tilmeldingsfrist05-10-2020
24.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.12.20 - 06.02.21 Tilmeldingsfrist10-10-2020
24.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

4-15 personer

Næste: 09-10-2019

Prisen er inklusiv

Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo
 • 3 nætter på Guraidhoo
 • 4 nætter på Maafushi
 • Snorklingtur Guraidhoo
 • Færge fra Guraidhoo til Maafushi
 • Sandbanketur Maafushi
 • Færge fra Maafushi til lufthavnen
 • Byrundtur Male
Sri Lanka
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Colombo og transfer til Mirissa
 • 6 overnatninger på hostel med morgenmad i Ahangama
 • 8 surflektioner)
 • Surfboard under surfundervisning i Ahangama
 • 2 timers Yoga i Ahangama
 • Hvalsafari
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Bangkok og transfer til guesthouse
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Dykning Maldiverne (kan tilkøbes lokalt på fri dage)
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum (ETA) Sri Lanka

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
13.11.20 - 11.01.20
23.995,-
03.12.20 - 01.02.20
23.995,-
Til top