Skal du snart rejse eller påtænker du at bestille en rejse? Se her hvordan du skal forholde dig til Coronavirus. Læs mere
2 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 25.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på surfing, yoga og hvalsafari i Sri Lanka samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

MALDIVERNE

1-3. dag: Ankomst til Guraidhoo, Maldiverne
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden, og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, her venter en båd på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo, hvor I skal tilbringe de næste tre dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav samt snorkling og dykning i verdensklasse. På dag to har I en snorkeltur ved Banana Reef inkluderet, hvor I ofte vil se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. De resterende dage har I på egen hånd til at udforske Guraidhoo, hvor I blandt andet har mulighed for at surfe og dykke, komme tættere på lokalbefolkningen og se en lokal moske. (M)
4-7. dag: Maafushi, Maldiverne
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge i 20 minutter til en anden lokal ø Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne. Brug dagene på at slappe af, bade i det dejlige vand og eventuelt fortsætte snorkel- og dykkereventyret ved de smukke koralrev og det imponerende undervandsliv tæt ved Maafushi. På dag fem går turen ud til en af de smukke sandbanker, og forhåbentligt ser I nogle af de mange delfiner, mens I er ombord på båden. De resterende dage har I mulighed for at købe ture lokalt på øen, her kan blandt andet nævnes natsnorkelture, masser af vandaktiviteter som fiskning, stand-up paddle, windsurfing eller leje af kajakker, som er en fed måde at opleve Maafushi på. (M)
8. dag: Maafushi - Male, Maldiverne
På jeres sidste dag på Maldiverne bliver I sejlet tilbage til Male, hvor I har en guidet byrundtur på hovedøen før flyet går videre til Sri Lanka. (M)

SRI LANKA

1. dag: Ankomst til Sri Lanka
Ved ankomsten til Sri Lanka bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til Ahangama, hvor I kan tjekke ind på jeres guesthouse.
2-7. dag: Surfing, yoga og hvalsafari
I bor på hostel tæt ved stranden. Dette er det perfekte sted at lære at surfe, og det faktum at vandet er ca. 28 grader, gør det kun nemmere at hoppe i. Instruktørerne får jer til at ride på bølgerne på ingen tid. I vil have to surflektioner á to timer om dagen, som typisk ligger tidligt om morgenen og om eftermiddagen, da bølgerne er bedst her. I perioden mellem surflektionerne kan I surfe på egen hånd, slappe af ved stranden og poolen eller måske udfordre de andre i beachvolley. I vil under opholdet også have to yogasessioner inkluderet. Surfing og yoga kombineres ofte, da yoga øger smidigheden, balancen og kan forhindre skader. Ikke langt fra Ahangama ligger byen Mirissa. Herfra sejler mange ud for at se, om de kan spotte verdens største pattedyr, blåhvalen. Vi synes, at det er helt unikt, og på den tredje dag vil der ikke være surfing inkluderet, men en hvalsafari. Dagen starter tidligt, hvor I bliver afhentet og kørt til Mirissa. Kaptajnen sejler båden ud på det dybblå hav for at søge efter de store blåhvaler. Der er meget få steder i verden, hvor I kan komme så tæt på det største nulevende væsen, som I kan her. En blåhval spiser otte tons mad hver dag for at opretholde sin størrelse. De kan blive ca. 30 meter lange og veje 200 tons. Der bliver ofte spottet delfiner på hvalsafarier, og det vil også være muligt at snorkle på turen.
7-23. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Tag til Negombos flotte strande og besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa, og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter høj Buddhastatue. Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet; oplev elefanter, bøfler og, hvis I er heldige, den vilde leopard i Udawalawe National Park, Yala Nationalpark eller Sinharaja regnskov. Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer f.eks Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn massage og dykkerture. Tag på togtur til den charmerende by Nuwara Eliya med bygninger fra kolonitiden, og nyd de smukke omgivelser.
23. dag: Afrejse fra Colombo til Bangkok
I dag flyver I videre fra Sri Lanka til Bangkok i Thailand.

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur gennem bjergene på ca. fire timer - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor I spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd og trekking
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
6. dag: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sydøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (november til december). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
7. dag: Umphang til Mae Sot
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til Eco Resort, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.
10-30. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Brug et par dage i Chiang Mai på at forkæle din krop og sanser med en wellnesspakke eller dyrk et par timers yoga. I kan også slappe af ved poolen på vores hotel og servicekontor på Eco Resort. Chiang Mai byder på masser af adventure, blandt andet ziplining i trætoppene, rafting, ATV-ture og lignende. Tag længere sydpå til en af Thailands mange lækre øer og slap af på en sandstrand, eller tag dykkercertifikat og oplev en helt ny verden under vand. Tag på vandretur eller slap af i en bungalow på en sø i Khao Sok Nationalpark. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs.
30. dag: Afrejse fra Bangkok i Thailand
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup lufthavn i København.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse og rabat for de flybilletter som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
På forespørgsel Rejseperiode01.04.20 - 30.05.20
25.995,-
Ring 70201915
Ledige pladser Rejseperiode11.11.20 - 09.01.20 Tilmeldingsfrist12-09-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.12.20 - 01.02.21 Tilmeldingsfrist05-10-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.12.20 - 06.02.21 Tilmeldingsfrist10-10-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.01.21 - 08.03.21 Tilmeldingsfrist09-11-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode15.01.21 - 15.03.21 Tilmeldingsfrist16-11-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.01.21 - 22.03.21 Tilmeldingsfrist23-11-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.01.21 - 29.03.21 Tilmeldingsfrist30-11-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.02.21 - 05.04.21 Tilmeldingsfrist07-12-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.02.21 - 12.04.21 Tilmeldingsfrist14-12-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.02.21 - 19.04.21 Tilmeldingsfrist21-12-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.02.21 - 26.04.21 Tilmeldingsfrist28-12-2020
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.03.21 - 03.05.21 Tilmeldingsfrist04-01-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.03.21 - 10.05.21 Tilmeldingsfrist11-01-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.03.21 - 17.05.21 Tilmeldingsfrist18-01-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.03.21 - 24.05.21 Tilmeldingsfrist25-01-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.04.21 - 31.05.21 Tilmeldingsfrist01-02-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.04.21 - 07.06.21 Tilmeldingsfrist08-02-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.11.21 - 10.01.22 Tilmeldingsfrist13-09-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.12.21 - 31.01.22 Tilmeldingsfrist04-10-2021
25.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.12.21 - 07.02.22 Tilmeldingsfrist11-10-2021
25.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

4-15 personer

Næste: 01-04-2020
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Male / Male - Colombo / Colombo - Bangkok / Bangkok - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Infomøde i Aarhus før afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo
 • 3 overnatninger på Guraidhoo
 • 4 overnatninger på Maafushi
 • Snorklingtur Guraidhoo
 • Færge fra Guraidhoo til Maafushi
 • Sandbanketur Maafushi
 • Færge fra Maafushi til lufthavnen
 • Byrundtur Male
Sri Lanka
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Colombo og transfer til Mirissa
 • 6 overnatninger på hostel med morgenmad i Ahangama
 • 8 surflektioner
 • Surfboard under surfundervisning i Ahangama
 • 2 timers Yoga i Ahangama
 • Hvalsafari
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Bangkok og transfer til guesthouse
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum (ETA) Sri Lanka

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
01.04.20 - 30.05.20
25.995,-
22.04.20 - 05.05.20
21.995,-
04.05.20 - 07.06.20
20.995,-
Til top