Søg
Søg
Grupperejse for unge til Maldiverne
Maafushi, Maldiverne
Maldiverne, Backpacker Adventure
Maldiverne, Backpacker Adventure
Maldiverne, Backpacker Adventure
Der er masser af mulighed for verdensklasse snorkling
Du får mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen
Sri Lanka, Surf
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Sigiriya
Sri Lanka, Rafting
Sri Lanka, Minneriya
Sri Lanka, Teplantager
Galle Fort, Sri Lanka
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka
Koh Lipe - Thailand
Chinatown, Bangkok
Klongtur, Bangkok
Amphawa, Thailand
Sam Roi Yod, Thailand
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Ziplining, Chiang Mai
Tuk Tuk Thailand
Umphang Trek, Thailand
Khao Lak, Thailand
Dykning, Backpacker Adventure

Maldiverne, Sri Lanka og Thailand

Pris pr. pers.

DKK 24.995,-

Varighed: 2 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Tag på eventyr til Maldivernes bountyøer og smukke koralrev, lær at surfe i Sri Lanka og tag på trekkingtur i Thailands jungle.

Har du også altid drømt om at besøge paradisstrandene på Maldiverne? På denne rejse tilbringer I den første uge på to små uberørte ø-perler med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Turen byder også på surfing, yoga og hvalsafari i Sri Lanka samt jungletrekking, lækre gadekøkkener og kulturoplevelser i Thailand.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Maldiverne, Backpacker Adventure

Detaljeret beskrivelse

MALDIVERNE
Dag 1: Ankomst til Maldiverne - INKLUDERET
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, hvor en båd venter på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo. Her skal I tilbringe de næste 4 dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle med smukke, hvide sandstrande, turkisblåt hav og snorkling og dykning i verdensklasse. Ved ankomst til øen vil I blive indlogeret på jeres guesthouse. (A)

Dag 2: Sandbanke og snorkling, Guraidhoo, Maldiverne - INKLUDERET
I dag skal I ud på en heldagssnorkeltur omkring Guraidhoo. I vil ofte se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. I vil også komme forbi en af kendte sandbanker af kridthvidt sand og turkisblåt hav. På vejen tilbage skal I holde udkig efter delfiner, der ofte leger ved stævnen af båden. I vil have eftermiddagen på egen hånd til at udforske øen og slappe af på stranden. (M,F)

Dag 3: Ø-tur og natsnorkling, Guraidhoo, Maldiverne - INKLUDERET
Det meste af dagen har I på egen hånd. Der er mange aktiviteter som I kan booke lokalt, såsom surfing og dykning eller en guidet snorkelsafari ved Guraidhoo husrev. Sidst på eftermiddagen har I en guidet tur rundt på øen, hvor I vil komme tættere på befolkningen og se hvordan deres hverdag fungerer. Det ene besøg er ved bådværftet for at se hvordan de lokale ”Dhoni” både bliver bygget. Størstedelen af befolkningen på Maldiverne er muslimer. I vil på jeres guidede tur også komme forbi den lokale moske og en lokal cafe, hvor I skal smage den lokale aften-te, som hedder Hedikaa. Efter turen skal I trække i badetøjet igen, da I skal ud på en natsnorkeltur. Livet under vandet ændrer sig utrolig meget om natten og giver en helt anderledes oplevelse. I slutter jeres snorkeltur af med en traditionel BBQ på stranden. (M,A)

Dag 4: Guraidhoo - Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge (20 min) til en anden lokal ø, Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne. Efter ankomsten til Maafushi skal I med båd ud til en utrolig smuk sandbanke, snorkle lidt, og hvis I er heldige får I selskab af nogle af de legesyge delfiner, der findes i området. Eftermiddagen er på egen hånd til at udforske den nye ø. (M,A)

Dag 5: Snorkeltur, Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I skal i dag på snorkeltur til et utrolig smukt koralrev tæt på Maafushi. Undervandslivet på Maldiverne er i verdensklasse, og det vil være normalt på en snorkeltur at se hajer, rokker og mange andre spektakulære fisk. Aftensmaden skal I spise på en lille, lokal cafe, hvor I skal smage forskellige hjemmelavede, lokale retter, som spises som de lokale gør det, nemlig med fingrene. (M,A)

Dag 6: Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
I har denne dag på egen hånd til at udforske den lokale ø, slappe af på stranden eller tage ud og dykke eller snorkle. I kan købe ture lokalt på øen. Morgenmad og aftensmad vil være på jeres guesthouse. (M,A)

Dag 7: Maafushi, Maldiverne - INKLUDERET
Efter morgenmaden skal I på en tur til den lokale ø, Gulhi. Her vil I få en guidet tur rundt på øen, hvor I kommer forbi bådværftet med store både, der er under renovering, snakke med damerne der fejer i gaderne, og få en kølig Kurumba (kokosnød). Herefter er der tid til afslapning, og I kan enten gå hen til den lokale bikinistrand, snorkle eller lave andre vandsportsaktiviteter fra stranden på Gulhi. Tilbage på Maafishi er der fælles aftensmad. (M,A)

Dag 8: Maafushi, Maldiverne – Colombo, Sri Lanka - INKLUDERET
Sidste dag på Maldiverne har I på egen hånd. I vil blive transporteret til hovedøen Male og til lufthavnen med speedbåd, så det passer med jeres fly videre til Sri Lanka. (M)

SRI LANKA
Dag 1: Ankomst til Sri Lanka - INKLUDERET
Ved ankomsten til Sri Lanka bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til Ahangama hvor I kan tjekke ind på jeres guesthouse.

Dag 2 - 7: Surfing, yoga og hvalsafari - INKLUDERET
I bor på hostel tæt ved stranden. Dette er det perfekte sted at lære at surfe, og det faktum at vandet er ca. 28 grader, gør det kun nemmere at hoppe i. Instruktørerne får jer til at ride på bølgerne på ingen tid. I vil have to surflektioner á to timer om dagen, som typisk ligger tidligt om morgenen og om eftermiddagen, da bølgerne er bedst her. I perioden mellem surflektionerne kan I surfe på egen hånd, slappe af ved stranden og poolen eller måske udfordre de andre i beachvolley.

I vil under opholdet også have to yogasessioner inkluderet. Surfing og yoga kombineres ofte da yoga øger smidigheden, balancen og kan forhindre skader.

Ikke langt fra Ahangama ligger byen Mirissa. Herfra sejler mange ud for at se om de kan spotte verdens største pattedyr, blåhvalen. Vi synes at det er helt unikt, og på den tredje dag vil der ikke være surfing inkluderet, men en hvalsafari. Dagen starter tidligt, hvor I bliver afhentet og kørt til Mirissa. Kaptajnen sejler båden ud på det dybblå hav for at søge efter de store blåhvaler. Der er meget få steder i verden, hvor I kan komme så tæt på det største nulevende væsen, som I kan her. En blåhval spiser otte tons mad hver dag for at opretholde sin størrelse. De kan blive ca. 30 meter lange og veje 200 tons. Der bliver ofte spottet delfiner på hvalsafarier, og det vil også være muligt at snorkle på turen.

Dag 7-23: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Udforsk Sri Lankas duftende te-plantager, hvide palmestrande, rige dyreliv og imponerende templer. Tag til Negombos flotte strande og besøg de gamle kongebyer Anuradhapura og Polonnaruwa, og det velbevarede grotte tempelkompleks, Dambulla, hvor der bl.a. er en 12 meter høj Buddhastatue. Bestig Løveklippen Sigiriya, hvor resterne af et oldgammelt kongepalads ligger på toppen og skuer ud over landskabet; oplev elefanter, bøfler og, hvis I er heldige, den vilde leopard i Udawalawe National Park, Yala Nationalpark eller Sinharaja regnskov. Slap af ved Sri Lankas skønne badebyer f.eks Kalutara, Bentota, Unawatuna eller Dikwella, hvor afslapning og badning kan kombineres med skøn massage og dykkerture. Tag på togtur til den charmerende by, Nuwara Eliya, med bygninger fra kolonitiden, og nyd de smukke omgivelser.

Dag 23: Afrejse fra Colombo til Bangkok


THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok, og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger mellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor I spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerdedagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thaier, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor I overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai - INKLUDERET
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai. På stationen i Chaing Mai bliver I hentet og kører til Eco Resort, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budgetovernatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-30: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Brug et par dage i Chiang Mai på at forkæle din krop og sanser med en wellnesspakke eller dyrk et par timers yoga. I kan også slappe af ved poolen på vores hotel og servicekontor på Eco Resort. Chiang Mai byder på masser af adventure, blandt andet ziplining i trætoppene, rafting, ATV-ture og lignende.
Tag længere sydpå til en af Thailands mange lækre øer og slap af på en sandstrand, eller tag dykkercertifikat og oplev en helt ny verden under vand. Tag på vandretur eller slap af i en bungalow på en sø i Khao Sok Nationalpark. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs.

Dag 30: Afrejse fra Bangkok I Thailand
Jeres rejse slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller fortsætte på egen hånd.

Overnatning:
Der overnattes på guesthouse standard.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 4 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Få pladser 09.10.19 - 07.12.19 24.995,- Reserver
Lukket 16.10.19 - 14.12.19 24.995,-
Ledige pladser 13.11.19 - 11.01.20 24.995,- Reserver
Ledige pladser 04.12.19 - 01.02.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 11.12.19 - 08.02.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 08.01.20 - 07.03.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 15.01.20 - 14.03.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 22.01.20 - 21.03.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 29.01.20 - 28.03.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 05.02.20 - 04.04.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 12.02.20 - 11.04.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 19.02.20 - 18.04.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 26.02.20 - 25.04.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 04.03.20 - 02.05.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 11.03.20 - 09.05.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 18.03.20 - 16.05.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 25.03.20 - 23.05.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 01.04.20 - 30.05.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 15.04.20 - 13.06.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 14.10.20 - 12.12.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 11.11.20 - 09.01.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 04.12.20 - 01.02.20 25.995,- Reserver
Ledige pladser 09.12.20 - 06.02.20 25.995,- Reserver

Prisen er inklusiv


Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo
 • 3 nætter på Guraidhoo
 • 4 nætter på Maafushi
 • Snorkling og sandbanke tur Guraidhoo
 • Nat snorkling med BBQ ved Guraidhoo
 • Ø-tur, Guraidhoo
 • Færge fra Guraidhoo - Maafushi
 • Snorkling og sandbanke tur Maafushi
 • Kajak og snorkel leje 2 timer, Maafushi
 • Speedbåd fra Maafushi til lufthavnen

Sri Lanka
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Colombo og transfer til Mirissa
 • 6 overnatninger på hostel med morgenmad i Ahangama
 • 8 surflektioner)
 • Surfboard under surfundervisning i Ahangama
 • 2 timers Yoga i Ahangama
 • Hvalsafari

Thailand
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Bangkok og transfer til guesthouse
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chaing Mai


Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Dykning Maldiverne (kan tilkøbes lokalt på fri dage)
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum (ETA) Sri Lanka

Gruppestørrelse

4-15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: