5 uger
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med et par dage i den multikulturelle storby Singapore, hvor I kan udforske de forskellige bydele som China Town, Little India, Clarke Quay og Marina Bay. Fra storbyen fortsætter I direkte ud i junglen på Sumatra. Her kommer I helt tæt på junglens dyr og oplever de sjældne orangutanger helt tæt på. Bali har nogle af verdens bedste forhold til surfing, så grib jeres surfboard og få undervisning i denne sjove sport. I fortsætter turen til den spændende by Ubud, hvor I skal prøve kræfter med river rafting og på vandretur op ad vulkanen Mt. Batur. Herefter venter der afslapning på de lækre strande på Gili Trawangan. I rejser videre på egen hånd, hvor I kan bruge tiden på at lære at dykke, tage tilbage til Bali, køre på mountainbike, vandre i risterrasserne, besøge varme kilder eller kaffeplantager. I kan sejle til Komodo-øerne og opleve de sidste dinosauruslignende dyr – Komodovaranerne. Indonesien er fyldt med eventyr og oplevelser i særklasse.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

SINGAPORE

1-3. dag: På opdagelse i Singapore
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i det centrale Singapore. Her har I tid til at opleve de små spændende lommer af kaos, rolige parker, god shopping, smukke strandpromenader og det kulturelle mix i de forskellige bydele. Her kan I opleve både Little India, China Town, Clark Quay, Marina Bay, og I kan tage ud til Singapores svar på Universal Studios på Sentosa Island.
4. dag: Afrejse fra Singapore til Medan, Sumatra
I skal selv finde til Singapore lufthavn med enten metro, taxa eller lufthavns bus, herfra flyver I til Medan. Her bliver I hentet af en chauffør og kørt til Bukit Lawang.

INDONESIEN

1. dag: Ankomst til Sumatra og tur til Bukit Lawang
I dag ankommer I til Kualanamu lufthavn i Medan. Hvis I kommer tidligt, så er der tid til en lille bytur, hvor I besøger Maimun Paladset, bygget i 1888 i Malaysisk-middleeast byggestil og tilhører Sultanan af Deli. Desuden besøges den store Moske Almashum bygget i samme periode og det farvestrålende kinesiske tempel Vihara Gunung Timor. Herefter køres der 3 timer mod Bukit Lawang, en lille by beliggende i udkanten af Gunung Leuser National park. Det er det bedste udgangspunkt for at spotte de store orangutanger. Desuden er parken en af de største nationalparker i verden med over 800.000 hektar ren regnskov og hjem for et stort antal af pattedyr som tigere, orangutanger, gibbonaber, elefanter og næsehorn. På vejen stoppes der ved en af de mange oliepalmeplantager og ved lokale markeder.
2. dag: Jungle trek – overnatning i jungle camp
Efter morgenmaden starter jeres trekkingoplevelse ind i Gunung Leuser National Park. Det er kuperet terræn, som til tider kan være lidt anstrengende, men I får en fantastisk oplevelse. I har en god chance for at se gibbonaber, Thomas leaf aber, langhalede makakaber, flyvende egern, sumatrapåfugle og næsehornsfugle. I kan også være heldige at se vilde orangutanger. Jeres guide vil fortælle om regnskovens dyr, og han vil også vise jer mange af de forskellige planter og blomster, der vokser her. I overnatter ude i junglen i en primitiv camp lavet med bambusstokke, som er dækket med grene. For og bag er åbent, men det skaber beskyttelse for regn. En rigtig jungle camp med kun det mest basale. Guiderne vil lave lokal mad og aftenen kan blive brugt til at spille kort eller sidde omkring lejrbålet og snakke med de andre i gruppen. (M,F,A)
3. dag: Jungle trek – overnatning i jungle camp
Om morgenen bliver I vækket af regnskovens magiske lyde. Morgenmaden spises ved campen og herefter går turen videre. Som dagen igår er der idag også omkring 6 timers trekking i kuperet landskab. Da I kommer dybere ind i skoven, hvor der er færre mennesker, øges chancen for at spotte orangutanger og andet vildt dyreliv. I vil overnatte i en anden camp tæt ved floden. (M,F,A)
4. dag: Jungle trek slutter – Tubing tilbage til Bukit Lawang
Idag er det jeres sidste dag med jungle trekking og regnskovsoplevelse. Efter morgenmaden vandrer I 3-4 timer igennem junglen og holder undervejs udkig efter junglens dyr. Trekkingen slutter ved floden, hvor jeres tubing-oplevelse starter. I flyder i store baderinge (lavet af slanger fra bildæk) på floden i ca. 20-30 minutter ned mod Bukit Lawang; en sjov og smuk afslutning på jeres trekkingtur. Resten af dagen er på egen hånd i Bukit Lawang. (M)
5. dag: Bukit Lawang til Berastagi
I skal i dag køre ca. 6 timer til Berastagi, som ligger i 1,300 meters højde. En køligere og meget malerisk bjerglandsby flankeret af to aktive vulkaner, Sinabung (2,417m) og Sibayak (2,172m). Her lever Batak Karo-folket, en af seks Batak-stammer som bor i Nord Sumatra-provinsen. Der vil være små stop på køreturen, og I vil besøge det lokale marked, inden I kører til jeres hotel.(M)
6. dag: Berastagi – bestigning af Sibayak Vulkanen – Medan
Den 2,172 m høje vulkan ligger tæt ved Berastagi. Det er en af de lettere vulkaner at bestige i Indonesien, og kan klares af alle, som er i almindelig god form. Der er start fra Jaranguda bare 3 km fra byen. Det er bedst at starte tidligt, da den smukkeste udsigt er lige efter solopgang. I bliver derfor hentet tidligt og kørt til startstedet. Her starter I jeres opstigning, som tager ca. 1 time til toppen. Første del er gennem et grønt skovområde. Ofte kan abernes kald høres på denne del af ruten. Efterfølgende går ruten gennem et bjerglandsskab. Når I kommer til toppen, kan I ane svovl og bobler, der kommer op fra vulkanen. Der er en fantastisk udsigt fra toppen, og der vil være tid til at nyde omgivelserne. På returvejen går I mod Raja Berneh, hvor der er tid til at opleve de naturligt opvarmede pools. Herefter går turen tilbage til jeres hotel, hvor I får morgenmad inden rejsen fortsætter videre mod Medan. Det tager ca. 2 timer at køre dertil. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
7. dag: Flyve til Bali – start på Surf Camp
Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen og flyver videre til Bali. Når I ankommer, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel, som skal være base for de næste dage med surfing. (M)
8-10. dag: Surf Camp Bali
De næste dage vil I prøve kræfter på et surfboard og forhåbentlig lære at surfe. I løbet af dagen vil I have 2-3 lektioners surfundervisning. Her lærer I surf-teknikkerne på stranden, og herefter bruger timer på jeres surfboard i havet. Det er en udfordrende og krævende sport, men også sjov og underholdene at ride på bølgerne. Surflektionerne ligger normalt om morgenen fra 8–11:30, men det kan variere. Eftermiddagen har I på egen hånd til at udforske Bali eller slappe af. (M,A)
11-14. dag: Overnatninger i Ubud
Over middag bliver I kørt til jeres næste stop, som er Ubud, hvor I skal overnatte de næste tre nætter. Ubud er en livlig by og det kunstneriske centrum på Bali. Byen er kendt for yoga, meditation, skønne spisesteder, balinesisk dans, abeskoven, gallerier og markeder. Derudover er der masser af adventure og aktiviteter at lave omkring byen, som gåture ved risterasserne, mountainbike, riverrafting og vulkanbestigning (M).
12. dag: River Rafting på Telaga Waja River
I dag skal I ud og riverrafte på Telaga Waja floden. I rafter ned ad floden i to timer, mens I nyder de flotte udsigter til Balis mange risterrasser. Der vil være fire personer og en raftingguide i hver gummibåd, som hjælper jer igennem dagen og udfordringerne på floden. Efter turen er det tid til et bad og frokost, inden I bliver kørt tilbage til jeres hotel i Ubud.
13. dag: Vulkanvandring på Mt. Batur
I bliver hentet midt om natten ca. kl. 03.00 og kørt til Kintamani for at bestige vulkanen Mt. Batur. At bestige en vulkan midt om natten er en helt fantastisk oplevelse med det fascinerende landskab, og kun stjernerne, månen og jeres lommelygte der lyser op. Det tager ca. to timer at nå toppen, hvorfra I vil nyde solopgangen og jeres morgenmad. Mt. Batur er 1.717m høj, så derfor kan det være koldt på toppen. Når I har nydt jeres morgenmad og solopgangen, vandrer I ned igen og bliver kørt tilbage til jeres hotel i Ubud. På turen skal I have en lille rygsæk med til at have jeres morgenmad, varmt tøj, vand og lommelygte i. (M)
14-17. dag: Ubud – transport til Padang Bai – hurtigbåd og overnatning på Gili Trawangan
I starter dagen med at blive hentet på jeres hotel tidligt om morgenen og kørt til Padang Bai. Herfra skal I videre med hurtigbåden til Gili Trawangan, som er den største af de tre Gili-øer. Her skal I overnatte de næste par dage. På østkysten kan I snorkle direkte fra stranden og se det fantastiske undervandsliv. I kan også tage dykkercertifikat, stand-up paddleboarde, leje en cykel og meget mere.
17-30. dag: På egen hånd med vores servicekontor i ryggen
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, dejlige strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
30. dag: Afrejse fra Denparsar på Bali
I dag slutter rejsen, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 16 personer

Næste: 04-04-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode04.04.24 - 08.05.24 Tilmeldingsfrist04-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.04.24 - 14.05.24 Tilmeldingsfrist10-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.04.24 - 20.05.24 Tilmeldingsfrist14-02-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.04.24 - 27.05.24 Tilmeldingsfrist21-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.04.24 - 03.06.24 Tilmeldingsfrist28-02-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.05.24 - 17.06.24 Tilmeldingsfrist13-03-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.05.24 - 26.06.24 Tilmeldingsfrist24-03-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.06.24 - 08.07.24 Tilmeldingsfrist03-04-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.06.24 - 17.07.24 Tilmeldingsfrist14-04-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.06.24 - 29.07.24 Tilmeldingsfrist24-04-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.07.24 - 12.08.24 Tilmeldingsfrist08-05-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode30.07.24 - 02.09.24 Tilmeldingsfrist29-05-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.08.24 - 16.09.24 Tilmeldingsfrist12-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.08.24 - 25.09.24 Tilmeldingsfrist21-06-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.09.24 - 07.10.24 Tilmeldingsfrist03-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Singapore / Singapore - Medan / Medan - Bali / Bali - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  • Singapore
   • Afhentning i lufthavnen i Singapore
   • 3 overnatninger på hostel i Singapore
   Indonesien
   • Afhentning i lufthavnen på Sumatra
   • Alle transporter på Sumatra
   • Entre til alle seværdigheder nævnt i programmet, Sumatra
   • 2 overnatninger på guesthouse i Bukit Lawang
   • 3 dages jungletrekking på Sumatra
   • Campingudstyr til jungletrekking
   • Jungle Tubing
   • 1 overnatning i Berastagi
   • 1 dagshike på Sibayak vulkanen
   • 1 overnatning i Medan
   • Transfer fra hostel til lufthavnen i Medan
   • Afhentning i lufthavnen på Bali
   • 3 dages surf camp på Bali
   • 3 overnatninger i Ubud på Bali
   • Riverrafting tur, Bali
   • Vulkanvandring på Mt. Batur, Bali
   • Båd fra Bali til Gili Trawangan
   • 3 overnatninger på hostel på Gili Trawangan

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Vaccinationer
 • Visum til Indonesien: e-VOA kan søges online hjemmefra mod et gebyr. Alternativt kan visum (VOA) købes lokalt ved ankomst

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top