Søg
Søg
Dykkerkursus på Koh Tao
Grand Palace, Bangkok
Bangkok cykeltur
Tuk Tuk Thailand
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Umphang Trek, Nordvestthailand
Umphang Trek, Thailand
Amphawa, Thailand
Sam Roi Yod, Thailand
Bangkok, Thailand
Ziplining, Chiang Mai
Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Bounty strand i Thailand
Laos, Nam Hinboun River
Laos, Vang Vieng
Klatring, Laos
Voen Kham til Phnom Penh, Cambodja.
Kuansi vandfald, Laos
Munk ved Angkor Way, Cambodja
Halong Bugten, Vietnam
Lokal landmand, Vietnam
Tog, Vietnam
Rismark, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Hue, Vietnam
Hue, Vietnam
Sapa, Vietnam
Sapa, Vietnam
Hanoi, Vietnam
Tog, Vietnam

Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam og Filippinerne

Pris pr. pers.

DKK 26.995,-

Varighed: 3 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Oplev alt fra usploret ø-hav, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og eksotiske køkkener på denne rejse gennem Asien.

Tag med på et uforglemmeligt eventyr i Sydøstasien. Du skal blandt andet trekke i junglen i Thailand, besøge smukke vandfald og lokale landsyer i Laos, opleve de imponerende Angkor Wat templer i Cambodja, sejle blandt de frodige klipper ved Halong Bay og på ø-hopping til de smukke hvide sandstrande i Filippinerne.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Koh Phi Phi i Thailand

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Efter en god morgenmad er det tid til en trekking tur på ca 3 timer genem junglen til Palatha, hvor din transport tilbage til Umphang venter dig. Her kan du kan nå at tage et bad, inden du køres til Mae Sot, hvorfra du skal med bussen til Bangkok. Bussen fra Mae Sot afgår om aftenen med forventet ankomst på Bangkoks nordlige busstation tidlig næste morgen. Guiden bliver i Mae Sot og er derfor ikke med natbussen til Bangkok.

Dag 8: Bangkok - INKLUDERET
I ankommer tidligt om morgen i Bangkok. Her slutter trekking turen, og I skal derfor selv sørge for transporten herfra.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-24: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Tag længere sydpå til en af Thailands mange lækre øer og slap af på en sandstrand, eller tag dykkercertifikat og oplev en helt ny verden under vand. Tag på vandretur eller slap af i en bungalow på en sø i Khao Sok Nationalpark. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Tag efterfølgende mod nord, og brug et par dage i Chiang Mai, på at forkæle din krop og sanser med en wellness pakke eller dyrk et par timers yoga. I kan også slappe af ved poolen på vores hotel og servicekontor på Eco Resort. Chiang Mai byder på masser af adventure blandt andet ziplining i trætoppene, rafting, ATV-ture og lignende.

Dag 24-26: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand. Jeres tur til Laos begynder fra Chiang Mai på dag 26.

LAOS OG CAMDODJA
Dag 1: Minivan til Chiang Khong – INKLUDERET
I dag fortsætter jeres rejse fra Thailand til Laos. I bliver hentet fra Chiang Mai Eco resort om aftenen omkring kl. 18-18:30 og bliver så kørt til grænsebyen Chiang Khong. I Chiang Khong vil I blive indlogeret på et simpelt guesthouse tæt ved grænsen som i skal krydse den næste morgen.

Dag 2: Slow Boat til Pak Beng – INKLUDERET
Efter I har spist tidlig morgenmad er det tid til at fortsætte til Laos. Der er en skranke på jeres guesthouse, som kan hjælpe jer med alle spørgsmål omkring, hvordan I krydser grænsen og finder jeres slow boat. I får visa ved ankomst til Laos, det koster ca 35 USD, men prisen kan variere. Køb lidt snacks og vand inden I stiger ombord på båden. Båden sejler kl 10.30 fra Huay Xai og I sejler hele dagen i langsomt tempo, så I kan nyde det smukke landskab. Ankomst tidspunkt til Pak Beng er ca. kl. 17.00, hvor I mødes af en lokale guide, der har sørget for overnatning til jer.

Dag 3: Slow Boat videre til Luang Prabang – INKLUDERET
I dag starter tidligt – båden sejler ca. kl. 08.30 og der venter ca. 8 timer forude, hvor I kan slappe af mens I flyder ned mod den smukke Unesco bevarede by Luang Prabang. I kommer til havnen ca. kl. 16.30 og bliver hentet og kørt til jeres overnatningssted.

Dag 4: Luang Prabang – INKLUDERET
Selvom I befinder jer i Laos næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig tone at bruge sit horn unødvendigt. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen en ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt, med at overvære munkene modtage deres donationer. Lige efter frokost bliver I hentet fra jeres hostel og kørt ud til en landsby, hvor I kommer til at lære mere om det lokale håndværk - vævning. I lærer hvordan stoffet bliver farvet med forskellige planter og får en introduktion til de forskellige væve teknikker, som helt sikkert vil fascinere jer! Efter en eftermiddag i landsbyen bliver I kørt tilbage til jeres hostel, hvor aftenen er på egen hånd. Hvorfor ikke udforske det spændende natmarked eller udforske nogen af de lokale restauranter, der serverer mad fra hele verden.

Dag 5: Luang Prabang - Ban Phou Luang Tai (homestay) – INKLUDERET
I dag begynder en to dages aktiv tur som kombinerer cykling, vandring og båd i det uberørte landsbyliv omkring Luang Prabang og langs Mekong Floden. Oplev den lokale dagligdag i en værtsfamilie og lær om den unikke kultur, i mødet med forskellige mennesker af etniske minoriteter. Turen starter ved Green Discoverys kontor i byen. Herfra fortsætter I på cykel og krydser Mekong floden med båd til landsbyen Ban Xieng Man, hvorfra I cykler videre til Ban Na Kham. Landsbyen er kendt for sin sukkerrørs produktion og Kaolam, som er klæbrig ris og kokosmælk kogt i bambusrør. Husk at smage dette.
Der er tid til at kigge rundt i landsbyen, før I fortsætter til Ban Houay Tan, en etnisk Khmu landsby. Her er der en kort pause inden turen går videre til landsbyen Somsisomphou, hvor det er tid til en god frokost. Efter frokost og lidt tid til at slappe af og hvile benene, skiftes cyklen ud med vandrestøvler. Ruten passerer først gennem rismarker før den krydser en lille flod. I vandrer cirka 2,5 time op ad bakke gennem Ban Mok Prai før I ankommer i Ban Phou Luang Tai, en Hmong landsby, hvor I skal overnatte ved en lokal familie i deres hjem, en virkelig fantastisk oplevelse. Forvent generelt at cykel turen er medium til hård på en ujævn vej og forvent at vandreturen vil tage ca. 3 timer.

Dag 6: Ban Phou Luang Tai - Luang Prabang – INKLUDERET
Efter morgenmaden vandrer I videre igennem skoven til Khmu landsbyen Ban Houay Pong, hvor der vil være tid til at slappe af og nyde frokosten. Fra landsbyen er det tid til at fortsætte videre til landsbyen Muang Kham, hvor Kaipan (en Luang Prabang specialitet af stegt tørret tang) er fremstillet, tangen er høstet fra floden under tørtiden, før de soltørres, krydres og steges til en lækker snack. Herfra er der bare en kort 20-minutters bådtur til Luang Prabang.

Dag 7: Luang Prabang – INKLUDERET
Nyd en stille morgenmad inden I skal tjekke ud fra jeres hostel inden i skal forsætte jeres rejse i Laos og Cambodja på egen hånd.

Dag 7-22: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Resten af dagene er I på egen hånd i Laos og Cambodja. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev buddhismen og roen i den gamle kongeby Luang Prabang, tag på adventure-tubing i Vang Vieng eller hop af ”the beaten track” og tag på kajaktur i det centrale Laos – her vil I opleve fjerntliggende landsbyer med nysgerrige minoritetsstammer. Tag lokalbussen til Cambodja, her møder du både fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler. Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat giver eksempelvis en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Men Cambodja er mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad.

Dag 22: Phnom Penh, Cambodja - Hanoi, Vietnam - INKLUDERET
Fra Phnom Penh i Cambodja rejser i videre med fly til Hanoi i Vietnam.

VIETNAM
Dag 1-3: Ankomstpakke, Hanoi - INKLUDERET
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.

Dag 3: Hanoi - Halong Bay - INKLUDERET
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgene for at tage på en 3 dages gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og I får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter I til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor I kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. I er tilbage på båden først på aftenen, hvor jeres vietnamesiske hot pot middag venter og I kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe jer i stjernehimlen.

Dag 4: Halong Bay - INKLUDERET
I dag venter en dag i et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. Eftermorgenmaden cruiser I videre nordpå og I kan nyde den smukke udsigt undervejs. I en mindre båd udforsker I områdets smukke strande og skjulte skatte. Sidst på eftermiddagen cruiser I tilbage og middagen serveres på dækket af båden. Nyd aftenen ombord på båden inden I kryber til køjs.

Dag 5: Ha long Bay - Hanoi - INKLUDERET
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan I nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens I nyder jeres frokost. Tilbage på land går turen tilbage mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 6-21: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritets landsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dage tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, te plantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet og Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet og se det flydende marked og oplev det lokale liv.

Dag 21: Ho Chi Minh City, Vietnam - Manila, Filippinerne - INKLUDERET
Vietnam eventyret sluttet i Ho Chi Minh City hvor i flyver videre til Manila, Filippinerne.

FILIPPINERNE
Dag 1 – 3: Ankomstpakke, Manila - INKLUDERET
I Filippinernes hovedstad Manila bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel.

Dag 2: Byrundtur i Manila med offentlig transport - Natbus til Banaue - INKLUDERET
I vil blive hentet på jeres hostel og med offentligtransport komme omkring i den hektiske og pulserende hovedstad. I vil på turen besøge den berømte bydel Intramuros. Intramuros er den ældste bydel og historiske kerne af hovedstaden Manila hvor i også finde Fort Santiago. Efter besøget i Intramuros og Fort Santiago, kan I vælge at gå til Mall of Asia og Sea Side marked for at spise frokost, eller I kan vælge at gå til Divisoria som er et at de største detail markeder i Filippinerne hvor I kan købe alt fra tøj, dyr, mad og souvenirs.

Om aftenen bliver I kørt til busstationen for at tage natbussen til Banaue. Turen tager cirka 10 timer. Der køres i en air-condition bus, hvor sædet kan lænes tilbage, så I kan få sovet lidt. Undervejs passerer I den centrale del af Luzon, men da det er mørkt får I først glæde at omgivelserne på tilbageturen.

Dag 3: Ifugao Trek, Banaue - Cambulo - INKLUDERET
I ankommer til Banaue tidligt om morgenen, hvor I vil blive afhentet af guiden. Hvis I mangler at købe noget proviant til turen, vil guiden hjælpe jer med det, ellers begynder trekket umiddelbart efter morgenmaden. Først køres I med tri-cycle til trekkets startsted, hvorefter en trekking-tur til Cambulo venter forude. Undervejs nydes frokosten i det fri. Aftenens middag og overnatning er arrangeret i Cambulo. (M, F, A)
Trekking cirka 4 timer (1 times opstigning, 2 timer på lige strækning og 1 times nedstigning).

Dag 4: Cambulo – Batad - INKLUDERET
I dag skal I trekke til den smukke landsby Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af ris terrasser”. Gåturen hertil tager omkring 2,5 time. Efter frokost går turen mod Tapiyah vandfaldene, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur. Bagefter fører vejen igen tilbage til Batad, hvor aftensmaden serveres og der overnattes. (M, F, A)
Trekking cirka 4,5 time

Dag 5: Batad - Bangaan – Banaue – INKLUDERET
Efter morgenmaden venter 3 timers opstigning fra Batad til Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange ris terrasser. Efter et besøg i Banga-an, køres I tilbage til Banaue, hvor I har tid til at nyde de mere end 2.000 år gamle ris-terrasser, der er skabt af Ifugao folket, og som i dag er fredet af UNESCO. Man kan ikke andet end at blive dybt imponeret over den store arbejdsindsats og sirlighed, der ligger til grund for skabelsen af disse ris terrasser, som går for at være ”verdens ottende vidunder”. I vil om aften stige ombord på natbussen som vil kører jer retur til Manila. (M,F)

Dag 6: Manila – Cebu - INKLUDERET
I ankommer tidligt om morgenen til busstationen i Manila hvor I bliver hentet og kørt til lufthavnen hvor I flyver samlet til Cebu, hvor jeres rejse på egen hånd starter.

Dag 7–22: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Bevæg jer ned i Filippinernes fantastiske undervandsliv og få oplevelser for livet med verdensklassedykning. Se blandt andet hvalhajer, havskildpadder, hajer og fantastiske koraller.

Vi kan anbefale at tage til Bohol, hvor I kan stå på SUP (stand up paddleboard) og Mt. Bike ved Loboc River, slap af ved de smukke strande på Panglao og se de sjove bakker kaldes Chocolate Hills. Prøv kræfter med canyoing og river climbing, ved de flotte vandfald ved Moalboal. Vi anbefaler at I fra Cebu booker en flybillet videre til næste destination som kan være Palawan. Her kan I tage på kajakture, ø-hopping ved El Nido og Port Barton, hvor man sover i telt på stranden. I kunne også flyve videre til Legaspi hvor det er muligt at snorkle med hvalhajer og bestige en vulkan.

I flyver hjem fra Manilla. Tæt på Manilla ligger stranddestinationen Puerto Galera, hvor det er muligt at bo ved en lokal familie og tage på en mini overlevelses tur, hvor I sover i telt eller hængekøje på stranden og selv fanger fisk med harpun.

Mulighederne er mange på Filippinerne, vi anbefaler at flyve mellem de forskellige destination og have minimum en uge pr. destination.

Dag 22: Afrejse fra Manila I Filippinerne
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Overnatning:
Der overnattes på guesthouse standard.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Filippinerne er erstattet med Indonesien og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, LAOS, CAMBODJA, VIETNAM OG INDONESIEN og rejseperioderne her.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 17.11.18 - 15.02.19 26.995,-
Lukket 06.12.18 - 06.03.19 26.995,-
Få pladser 03.01.19 - 03.04.19 26.995,- Reserver
Få pladser 10.01.19 - 10.04.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 17.01.19 - 17.04.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 31.01.19 - 01.05.19 26.995,- Reserver
Lukket 07.02.19 - 08.05.19 26.995,-
Ledige pladser 14.02.19 - 15.05.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 23.02.19 - 24.05.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 28.02.19 - 29.05.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 07.03.19 - 05.06.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 29.08.19 - 27.11.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 05.09.19 - 27.11.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 19.09.19 - 18.12.19 26.995,- Reserver
Ledige pladser 24.10.19 - 22.01.20 26.995,- Reserver
Ledige pladser 16.11.19 - 14.02.20 26.995,- Reserver
Ledige pladser 05.12.19 - 04.03.20 26.995,- Reserver

Prisen er inklusiv


Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai

Laos
 • 7 dages Mighty Mekong og Luang Prabang Adventure

Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay

Filippinerne
 • Afhentning i lufthavnen i Manila
 • 2 overnatninger på hostel i Manila
 • 6 dages trekkingtur ved risterrasserne ved BanauePrisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Laos (Søges på grænsen og koster ca. 35 USD)
 • Visum til Cambodja (Søges på grænsen og koster ca. 35 USD)
 • Visum til Vietnam (søges hjemmefra og koster ca. 25 USD)

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: