3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på et uforglemmeligt eventyr i Sydøstasien. I skal blandt andet trekke i junglen i Thailand, besøge smukke vandfald og lokale landsyer i Laos, opleve de imponerende Angkor Wat templer i Cambodja, sejle blandt de frodige klipper ved Halong Bay og på ø-hopping til de smukke hvide sandstrande i Filippinerne.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6 dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur gennem bjergene på ca. fire timer - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes med guiderne til aftensmad, der giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd og trekking
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (fra februar - maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M,F,A)
6. dag: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sydøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (november til december). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M,F,A)
7. dag: Umphang til Mae Sot
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe, inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot, hvor I overnatter på et simpelt guesthouse.
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-26. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai og måske brugt et par dage mere for at få det hele med, kan I nu sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
26. dag: Afrejse fra Bangkok til Luang Prabang
I dag siger I farvel til Thailand og flyver videre til Luang Prabang i Laos.

LAOS OG CAMDODJA

1. dag: Med fly fra pulserende Bangkok til rolige Luang Prabang
I dag flyver I videre fra Bangkok i Thailand til Laos. I lander i Luang Prabang, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hostel.
2. dag: Zip-line adventure i Luang Prabang
Selvom I befinder jer i Laos’ næststørste by Luang Prabang, hviler der en søvnig stemning over gaderne, og trafikken er meget begrænset. I modsætning til resten af Asien er det nemlig dårlig stil at bruge sit horn unødvendigt. De næsten lydløse munke går deres morgenrunde i byerne med deres madskåle, modtager donationer fra folket og giver roen en ekstra farve, så hvorfor ikke starte dagen tidligt med at overvære munkene modtage deres donationer. Over middag bliver I hentet og kørt til Ban Pak Lueang Village, hvor I skal have adrenalin ud i kroppen, når I zipliner mellem trætoppene og får en smagsprøve på den smukke natur Laos gemmer på. Når I er færdige med jeres eventyr i højderne, bliver I kørt tilbage til jeres hostel i Luang Prabang, hvor I har resten af dagen på egen hånd.(M)
3. dag: Homestay i Ban Phou Luang Tai
I dag begynder en to-dages aktiv tur, som kombinerer kørsel i Tuk Tuk, vandring og bådtur i det uberørte landsbyliv omkring Luang Prabang og langs Mekong-floden. Oplev dagligdagen hos en lokal værtsfamilie og lær om deres unikke kultur i mødet med mennesker af forskellige etniske minoriteter. I bliver hentet af jeres guide i Tuk Tuk og krydser Mekong-floden med båd til landsbyen Ban Xieng Man, hvorfra I fortsætter med Tuk Tuk videre til Ban Som, hvor I skal have jeres frokost. Efter frokost starter jeres vandretur på tre-fem timer gennem små landsbyer og rolig natur op til byen Ban Phou Laung, hvor I ankommer om eftermiddagen og skal overnatte ved en lokal familie i deres private hjem; en virkelig fantastisk oplevelse. Brug eventuelt eftermiddagen og aftenen på at gå en tur i byen, og når mørket falder på, vil I kunne se Luang Prabang nattelys i horisonten. (M,F,A)
4. dag: Vandring og Tuk Tuk tilbage til Luang Prabang
Efter morgenmaden vandrer I tilbage til Ban Som, hvor der vil være tid til at slappe lidt af og nyde frokosten. Fra landsbyen er det tid til at hoppe i jeres Tuk Tuk igen, og tage turen tilbage til Luang Prabang.(M,F)
5. dag: På opdagelse i naturen omkring Luang Prabang
Efter sen morgenmad mødes I med jeres guide, da det nu er tid til at besøge det beundringsværdige vandfald Kuang Si. I kan gå på opdagelse i området omkring vandfaldet, og hvis I har lyst en dukkert i det krystalklare vand ved foden af vandfaldet er det vigtigt at huske badetøjet. På turen tilbage til Luang Prabang kommer I forbi bjerget Phou Si. For at nå toppen venter der 328 trappetrin, men når I når toppen, bliver i mødt af en fantastisk 360 grader udsigt over Luang Prabang. Nyd udsigten og roen inden turen går tilbage til jeres hostel Luang Prabang, hvor I ankommer først på aftenen. (M)
6. dag: Luang Prabang
Nyd en stille morgenmad inden I skal tjekke ud fra jeres hostel for at forsætte jeres rejse i Laos og Cambodja på egen hånd. (M)
6-22. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Resten af dagene er I på egen hånd i Laos og Cambodja. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev buddhismen og roen i den gamle kongeby Luang Prabang, tag på adventure-tubing i Vang Vieng eller hop af ”the beaten track” og tag på kajaktur i det centrale Laos – her vil I opleve fjerntliggende landsbyer med nysgerrige minoritetsstammer. Tag lokalbussen til Cambodja, her møder du både fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler. Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat giver eksempelvis en spændende indsigt i den magtfulde og rige khmerkultur. Men Cambodja er mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad.
22. dag: Phnom Penh, Cambodja - Hanoi, Vietnam
Fra Phnom Penh i Cambodja rejser I videre med fly til Hanoi i Vietnam.

VIETNAM

1-3. dag: Ankomstpakke, Hanoi
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
3. dag: Hanoi - Halong Bay
Fra morgenstunden bliver I hentet på hotellet for at tage på en gruppetur til Halong Bay. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong Bay og Ga Choi bjerget. Efter frokost lægger båden til, og der er mulighed for at gå på opdagelse i den smukke Surprise-grotte eller tage en kajaktur i Trong-grotteområdet. Efter en fantastisk oplevelse er I tilbage på båden, klar til at deltage i madlavningskursus. Efter middagen kan I bruge aftenen på at slappe af, se film, fiske efter blæksprutter eller fordybe jer i stjernehimlen. (F,A)
4. dag: Halong Bay – Lan Ha Bay
I dag skal I udforske et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. I står op til den fantastiske solopgang, og efter morgenmaden bliver I sejlet i en mindre båd langs den fredfyldte bugt, hvor I blandt andet ser de fantastiske kalkstensklipper i Lan Ha Bay. Senere er der stop ved Dark and Light Cave, hvor der er mulighed for at udforske området i kajak, inden I sejler videre til Ba Trai Dao området. Her er der tid til at bade, highjumpe fra båden eller dase i sandet og nyde den unikke natur. Frokost vil blive serveret på båden, hvorefter I kan slappe af på soldækket, mens I sejler tilbage mod Halong bugten. Aftensmaden bliver serveret på bådens restaurant - nyd resten af aftenen ombord på båden, inden I kryber til køjs. (M,F,A)
5. dag: Halong Bay - Hanoi
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Efter morgenmaden er vi fremme ved en af Halong Bays bedste strande, hvor I kan tage en dukkert og klatre op ad et af de smukke bjerge for at nyde udsigten. Frokosten spiser I på båden med udsigt til Halong Bays flotte klippeformationer, imens der sejles til fastlandet. Tilbage på land går turen mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-21. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritetslandsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, teplantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet, Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet, hvor I kan se det flydende marked og oplev det lokale liv.
21. dag: Ho Chi Minh City, Vietnam - Manila, Filippinerne
Vietnam eventyret slutter i Ho Chi Minh City, hvor I flyver videre til Manila i Filippinerne.

FILIPPINERNE

1-2. dag: Ankomstpakke, Manila
I Filippinernes hovedstad Manila bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel.
2. dag: Byrundtur i Manila med offentlig transport - Natbus til Banaue
I vil blive hentet på jeres hostel og med offentlig transport komme omkring i den hektiske og pulserende hovedstad. I vil på turen besøge den berømte bydel Intramuros. Intramuros er den ældste bydel og historiske kerne af hovedstaden Manila, hvor I også finder Fort Santiago. Efter besøget i Intramuros og Fort Santiago, kan I vælge at gå til Mall of Asia og Sea Side marked for at spise frokost, eller I kan vælge at gå til Divisoria, som er et at de største detail-markeder i Filippinerne, hvor I kan købe alt fra tøj, dyr, mad og souvenirs. Om aftenen bliver I kørt til busstationen for at tage natbussen til Banaue. Turen tager cirka 10 timer. Der køres i en air-condition bus, hvor sædet kan lænes tilbage, så I kan få sovet lidt. Undervejs passerer I den centrale del af Luzon, men da det er mørkt, får I først glæde af omgivelserne på tilbageturen.
3. dag: Ifugao Trek, Banaue - Cambulo
I ankommer til Banaue tidligt om morgenen, hvor I vil blive hentet af guiden. Hvis I mangler at købe noget proviant til turen, vil guiden hjælpe jer med det, ellers begynder trekket umiddelbart efter morgenmaden. Først køres I med tri-cycle til trekkets startsted, hvorefter en trekking-tur til Cambulo venter forude. Undervejs nydes frokosten i det fri. Aftenensmad og overnatning er arrangeret i Cambulo. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 4 timer (1 times opstigning, 2 timer på lige strækning og 1 times nedstigning).
4. dag: Cambulo – Batad
I dag skal I trekke til den smukke landsby Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af ris terrasser”. Gåturen hertil tager omkring 2,5 time. Efter frokost går turen mod Tapiyah vandfaldene, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur. Bagefter fører vejen igen tilbage til Batad, hvor aftensmaden serveres og I skal overnatte. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 4,5 time
5. dag: Batad - Bangaan – Banaue
Efter morgenmaden venter 3 timers opstigning fra Batad til Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Efter et besøg i Banga-an køres I tilbage til Banaue, hvor I har tid til at nyde de mere end 2.000 år gamle risterrasser, der er skabt af Ifugao folket, og som i dag er fredet af UNESCO. Man kan ikke andet end at blive dybt imponeret over den store arbejdsindsats og sirlighed, der ligger til grund for skabelsen af disse risterrasser, som går for at være ”verdens ottende vidunder”. I vil om aftenen stige ombord på natbussen, som vil køre jer retur til Manila. (M,F)
6. dag: Manila – Cebu
I ankommer tidligt om morgenen til busstationen i Manila, hvor I bliver hentet og kørt til lufthavnen for at flyve samlet til Cebu, hvor jeres rejse på egen hånd starter.
7–22. dag: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Bevæg jer ned i Filippinernes fantastiske undervandsliv og få oplevelser for livet med verdensklassedykning. Se blandt andet hvalhajer, havskildpadder, hajer og fantastiske koraller. Vi kan anbefale at tage til Bohol, hvor I kan stå på stand up paddleboard (SUP) og køre mountain bike ved Loboc River, slap af ved de smukke strande på Panglao og se de sjove bakker kaldes Chocolate Hills. Prøv kræfter med canyoing og river climbing ved de flotte vandfald ved Moalboal. Vi anbefaler, at I fra Cebu booker en flybillet videre til næste destination, som kunne være Palawan. Her kan I tage på kajakture, ø-hopping ved El Nido og Port Barton, hvor man sover i telt på stranden. I kunne også flyve videre til Legaspi, hvor det er muligt at snorkle med hvalhajer og bestige en vulkan. I flyver hjem fra Manilla. Tæt på Manilla ligger stranddestinationen Puerto Galera, hvor det er muligt at bo ved en lokal familie og tage på en mini overlevelsestur, hvor I sover i telt eller hængekøje på stranden og selv fanger fisk med harpun. Mulighederne er mange på Filippinerne, og vi anbefaler at flyve mellem de forskellige destinationer og have minimum én uge pr. destination.
22. dag: Afrejse fra Manila i Filippinerne
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Finder du ikke en rejseperiode, som passer dig, så har vi en anden rejse næsten magen til, dog hvor Filippinerne er erstattet med Indonesien og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, LAOS, CAMBODJA, VIETNAM OG INDONESIEN og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure rejser eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger du at kombinere rejsen med andre Backpacker Adventure rejse, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse, samt rabat på de flybilletter som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 24-08-2023
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode24.08.23 - 22.11.23 Tilmeldingsfrist25-06-2023
29.995,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode01.09.23 - 30.11.23 Tilmeldingsfrist03-07-2023
Udsolgt Rejseperiode14.09.23 - 13.12.23 Tilmeldingsfrist16-07-2023
Ledige pladser Rejseperiode30.10.23 - 28.01.24 Tilmeldingsfrist31-08-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.11.23 - 15.02.24 Tilmeldingsfrist18-09-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.12.23 - 10.03.24 Tilmeldingsfrist12-10-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.01.24 - 02.04.24 Tilmeldingsfrist04-11-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.01.24 - 09.04.24 Tilmeldingsfrist11-11-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.01.24 - 16.04.24 Tilmeldingsfrist18-11-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.01.24 - 23.04.24 Tilmeldingsfrist25-11-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.02.24 - 01.05.24 Tilmeldingsfrist03-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.02.24 - 07.05.24 Tilmeldingsfrist09-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.02.24 - 14.05.24 Tilmeldingsfrist16-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.02.24 - 20.05.24 Tilmeldingsfrist22-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode27.02.24 - 27.05.24 Tilmeldingsfrist29-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.08.24 - 20.11.24 Tilmeldingsfrist23-06-2024
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.09.24 - 03.12.24 Tilmeldingsfrist06-07-2024
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.09.24 - 16.12.24 Tilmeldingsfrist19-07-2024
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.10.24 - 27.01.25 Tilmeldingsfrist30-08-2024
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.11.24 - 19.02.25 Tilmeldingsfrist22-09-2024
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.12.24 - 09.03.25 Tilmeldingsfrist10-10-2024
29.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok til Luang Prabang // Phnom Penh - Hanoi // Ho Chi Minh City - Manila / Manila - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Måltider ifølge program
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai
Laos
 • Afhentning i lufthavnen i Luang Prabang
 • 4 overnatninger på hostel i Luang Prabang
 • Dagstur med ziplining
 • 1 overnatning i homestay
 • Dagstur til vandfald
Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi
 • 3 dages tur til Halong Bay
Filippinerne
 • Afhentning i lufthavnen i Manila
 • 1 overnatning på hostel i Manila
 • 6 dages trekkingtur ved risterrasserne ved Banaue
 • Transfer fra trekking-turen til lufthavnen i Manila

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Vaccinationer
 • Visum til Laos, søges ved ankomst (35 USD)
 • Visum til Cambodja, søges ved ankomst (35 USD)
 • Visum til Vietnam, søges hjemmefra (25 USD)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top