Søg
Søg
Backpacker Adventure
Hanoi, Vietnam
Halong Bugten, Vietnam
Halong Bay, Vietnam
Sapa, Vietnam
Sapa, Vietnam
Hue, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Hoi An, Vietnam
Ho Chi Minh, Vietnam
Munke ved Royal Palace, Phnom Penh, Cambodja
Kødmarked, Phnom Penh, Cambodja
Voen Kham til Phnom Penh, Cambodja.
Ta Prohm templet, Angkor Wat, Siem Reap
Chinatown, Bangkok
Chinatown, Bangkok
Klongtur, Bangkok
Spring fra klipperne eller køl ned ved det brusende vandfald på Umphang trek
Umphang Trek, Thailand
Ziplining, Chiang Mai
Dykkerkursus på Koh Tao
Dykning, Koh Tao, Thailand
Dykning, Koh Tao, Thailand
Koh Tao, Thailand
Koh Samui
Dykning, Backpacker Adventure

Vietnam, Cambodja og Thailand

Pris pr. pers.

DKK 17.495,-

Varighed: 1,5 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Oplev østens mystik i Vietnam, Cambodja og Thailand sammen med andre backpackere. Med Backpacker Adventure får du både friheden ved backpacker-livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Oplev Asien sammen med andre backpackere. Rejsen starter i Vietnams hovedstad Hanoi efterfulgt af en 3-dages sejltur ud til det naturskønne Halong Bay. I fortsætter selv rejsen igennem Vietnam og igennem Cambodia, inden I slutter rejsen af i Thailand, hvor I skal ud at cykle i Bangkok og på trekkingtur i junglen. Rejsen slutter med frihed til at backpacker på egen hånd.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Koh Phi Phi i Thailand

Detaljeret beskrivelse

VIETNAM
Dag 1-3: Ankomstpakke, Hanoi - INKLUDERET
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.

Dag 3: Hanoi - Halong Bay - INKLUDERET
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgene for at tage på en 3 dages gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og I får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter I til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor I kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. I er tilbage på båden først på aftenen, hvor jeres vietnamesiske hot pot middag venter og I kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe jer i stjernehimlen.

Dag 4: Halong Bay - INKLUDERET
I dag venter en dag i et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. Eftermorgenmaden cruiser I videre nordpå og I kan nyde den smukke udsigt undervejs. I en mindre båd udforsker I områdets smukke strande og skjulte skatte. Sidst på eftermiddagen cruiser I tilbage og middagen serveres på dækket af båden. Nyd aftenen ombord på båden inden I kryber til køjs.

Dag 5: Ha long Bay - Hanoi - INKLUDERET
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan I nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens I nyder jeres frokost. Tilbage på land går turen tilbage mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 6-14: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritets landsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. 3 hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til Nha Trang og tag derfra til Saigon på en 3 dage tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, the-plantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattog eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet og Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet og se det flydende marked og oplev det lokale liv.

Dag 15: Med bus fra Ho Chi Minh City til Phnom Penh i Cambodja – INKLUDERET
I dag går turen med bus fra Ho Chi Minh City til Phnom Penh. Vær forberedt på en del ventetid ved grænseovergangen.

CAMBODJA
Dag 1-7: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
I er i Cambodja på egen hånd. I bestemmer selv, hvor meget tid I vil bruge de forskellige steder. Oplev blandt andet fortidens spændende kulturer og alvorlige rædsler i Phnom Penh. Tag til Siem Reap og se Khmerrigets ruinkompleks Angkor Wat. Cambodja er langt mere end blot historie - her er storslået natur og en vital befolkning, der ser fremad. På dag 7 flyver I fra Siem Reap til Bangkok i Thailand.

THAILAND
Dag 1-3: Ankomstpakke, Bangkok - INKLUDERET
Ved ankomst til Bangkok bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret.

Dag 2: Cykeltur i Bangkok - INKLUDERET
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.

Dag 3: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot - INKLUDERET
I dag starter jeres 6 dages trekking tur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på New Road Guesthouse (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med VIP luksusbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.

Dag 4: Maesot – Umphang - INKLUDERET
I Maesot hentes I ved bussen af Mr. Lar og får mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i hans gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager han jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk, cirka fire timer lang, køretur gennem bjergene - med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering hos Mr. T, hvor vi spiser aftensmad på verandaen og mødes med guiderne, der giver en kort gennemgang af turen. (M,F,A)

Dag 5: Rafting i gummibåd og trekking - INKLUDERET
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong floden (Fra februar - maj benytter vi bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare sit kameraudstyr i en plasticpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter sejlturen er der cirka fire timers trekking til den offentlige lejrplads i Umphang Wildlife Sanctuary, hvor vi har tilladelse til at slå telte op. Bemærk, at det er turens hårdeste trekkingdag med vandring op ad bakke. (M, F, A)

Dag 6: Tee Loi Su vandfaldet - Trekking til Karen stammelandsby - INKLUDERET
På fjerde dagen vandrer I om formiddagen til det imponerende vandfald Tee Loi Su, der er Sysøstasiens største. Det er flottest lige efter regntiden (nov.-dec.). Hvis vejret tillader det, kan I tage en dukkert i de naturlige pools ved foden af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efter frokost vandrer I gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karen-landsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at du kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karen-stammens dagligdag og levevis, og guiden vil da fortælle om kultur og traditioner. (M, F, A)

Dag 7: Umphang til Mae Sot - INKLUDERET
Denne morgen starter stille ud, så I har god tid til at gå lidt omkring i landsbyen, lege med børnene eller bare sove længe inden I om eftermiddagen skal ud på en tre timers trekkingtur langs floden til Palatha. Herefter går turen tilbage til Umphang, hvor I kan nå at tage et bad, inden I køres til Mae Sot hvor i overnatter på et simpelt guesthouse. (M,F,A)

Dag 8: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chaing Mai, på stationen i Chaing Mai bliver i henter og køre til Eco Resort hvor i vil have resten af dagen på egen hånd.

Overnatning:
I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at i selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.

Dag 8-10: Overnatning på Eco Resort, Chiang Mai - INKLUDERET
Eco Resort er vores eget hotel og servicekontor i Chiang Mai. Det er et godt og atmosfærefyldt sted at starte eventyret i det nordlige Thailand, og de kan hjælpe jer med alt, hvad I har lyst til at lave den sidste tid i Thailand.

Dag 10-23: På egen hånd, med servicekontoret i ryggen.
Udforsk Chiang Mai på cykel, tag på thai madlavningskursus, dyrk yoga, prøv kræfter med ziplining fortsæt rejsen til Laos eller sæt kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor du kan tage dykkercertifikat. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.

Dag 23: Afrejse fra Bangkok til København


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 4 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 16.07.19 - 29.08.19 Kort tid til afrejse 17.495,- Betal rejsen
Ledige pladser 30.07.19 - 12.09.19 17.495,- Reserver
Få pladser 01.10.19 - 14.11.19 17.495,- Reserver
Ledige pladser 06.01.20 - 19.02.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 10.02.20 - 25.03.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 02.03.20 - 15.04.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 16.03.20 - 29.04.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 30.03.20 - 13.05.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 04.05.20 - 17.06.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 08.06.20 - 22.07.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 29.06.20 - 12.08.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 13.07.20 - 26.08.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 03.08.20 - 16.09.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 07.09.20 - 21.10.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 05.10.20 - 18.11.20 17.495,- Reserver
Ledige pladser 02.11.20 - 16.12.20 17.495,- Reserver

Prisen er inklusiv


Vietnam
 • Afhentning i lufthavnen i Hanoi, Vi
 • 2 overnatninger på hostel i Hanoi, Vietnam
 • 3 dages tur til Halong Bay, Vietnam

Cambodja
 • Bus fra Saigon (Vietnam) til Phnom Penh

Thailand
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang trek
 • 2 nætter på Chiang Mai Eco Resort


Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum til Cambodja (Søges på grænsen og koster ca. 35 USD)

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: