15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kardemommebjergene er ligeså smukke og stemningsfyldte, som navnet antyder. Her kommer du ud i uberørt natur, som kun få andre rejsende finder vej til, og du kan nyde et par nætter i skønne glampingtelte på floden, inden du drager videre til den rolige trope-ø Koh Kood i Thailand, hvor der venter en skøn badeferie i lækre omgivelser, og hvor du kan fordøje de mange unikke indtryk. Rejsen slutter med et par dage i pulserende Bangkok.

Læs information og fakta om Cambodja her.
Se vores andre spændende rejseforslag til Cambodja her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men vi anbefaler, at du rejser mellem november og april, hvor du oplever det bedste vejr.

Dagsprogram

Fold program ud
1.dag : Afrejse fra Danmark
I dag er der afrejse fra Danmark. Læn dig tilbage i flyet og glæd dig til det eventyr, der venter.
2. dag: Ankomst til Phnom Penh og transfer til hotel
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Phnom Penh var engang kendt som en af de smukkeste byer i Asien, og på trods af dens turbulente historie har byen bibeholdt sin charme. Byen er smukt beliggende ved bredden af Mekong floden med store boulevarder og bygninger i kolonistil. Når du er tjekket ind på hotellet og har slappet lidt af, er det tid til at tage på sightseeing i en cykeltaxa. Første stop er Wat Phnom-templet, der grundlagde byen og gav den sit navn. Du kommer også forbi det kongelig palads fra 1866, som huser sølvpagoden. Næste stop er nationalmuseet. Dagen slutter med et solnedgangscruise på Mekong floden, hvor du kan nyde byens populære flodbred. Der er inkluderet middag på en af vores favoritrestauranter i byen. Overnatning i Phnom Penh. (A)
3. dag: Cambodjas historie og madlavningskursus
Efter morgenmaden er det tid til at få et indblik i Cambodjas mørke historie. Du bliver vist rundt i det berygtede fængsel S-21 og besøger Killing Fields. Stedet har en barsk historie, men samtidig får du indblik i og en større forståelse for landet i dag. Efter en alvorlig morgen kan du slappe af på dit hotel, inden du om eftermiddagen skal til Wat Botum-templet, der er bygget i 1422. Templet er kendt som "lotusblomstens tempel" og huser mange stupas med aske fra tidligere kongelige. Du bliver velsignet af templets munke, inden du tager videre til et lokalt madlavningskursus, der starter med indkøb på markedet og slutter med, at du tilbereder din egen middag. Overnatning i Phnom Penh. (M,A)
4. dag: På udflugt til Oudong-bjergene
Du skal tidligt på tur ud af byen til Oudong-bjerget. Du oplever små landsbyer og lokale farme, inden du kommer til Vipassana Dhura buddhist meditationscenter, hvor du får indsigt i deres meditationsform og får en rundvisning på centeret. Du fortsætter til Oudong-bjerget og går de 509 trin op til toppen, hvor der venter en fantastisk smuk udsigt. Du kan vælge at tage tilbage til byen eller slappe lidt af i hængekøjerne, der er i området. Hvis der er tid, besøger du en non-profit skole, der uddanner Phnom Penhs ungdom i landets kulturelle historie, bl.a. dans, musik og kunst (OBS: skolen er lukket om søndagen). Du kan også tilbringe eftermiddagen på et af byens markeder. Overnatning i Phnom Penh. (M)
5. dag: Glamping i Kardemommebjergene
Du skal i dag ud på en tre timers køretur ud af byen til kysten og det smukke landskab i Kirirom National Park. Parken er kendt for et rigt dyreliv med bl.a. gibbonaber og bjørne, og det forlyder, at der også er tigre. Du skal på et kort trek (ca. tre km) til det 40 meter høje Chambok-vandfald, inden du bliver transporteret i oksekærre gennem en landsby, hvor du skal nyde en lækker hjemmelavet frokost. Herfra bliver du kørt til dit nattelogi - en flydende teltcamp på Tatai-floden ved foden af Kardemommebjergene. Det perfekte sted at nyde naturen og de smukke sommerfugle og sjældne fugle. Du kan sejle en aftentur i kajak på floden med en af stedets guider og være heldig at opleve træer fuld af ildfluer. Det er absolut en magisk oplevelse. Overnatning i Canvas and Orchids Retreat. (F,A)
6. dag: Cruising på floden
Efter du har nydt en skøn morgenmad, er det tid til at udforske mangroverne og de små fiskerlandsbyer, mens du cruiser ned ad floden. Efter besøg i en lille landsby er det tid til barbeque-frokost på flodbredden og måske en tur i kajak, inden du vender tilbage til din teltcamp. Overnatning i Canvas and Orchids Retreat. (M,F,A)
7. dag: Udflugt til vandfald og junglen
I dag tager du på tur til Tatai-vandfaldene, der falder seks meter ned, og derfra rejser du videre ind i junglen i Kardemommebjergene, hvor du kan nyde naturens lyde. Der er også tid til at nyde en picnic-frokost og måske lidt vandmassage ved vandfaldet. Der er også mulighed for at snuppe en tur i kajak, inden du skal tilbage til din teltcamp. Resten af dagen kan du slappe af og nyde de smukke omgivelser. Overnatning i Canvas and Orchids Retreat. (M,F,A)
8. dag: På stranden på skønne Koh Kood i Thailand
Farvel Cambodja og goddag Thailand. I dag bliver du sejlet til fastlandet og herfra kørt til den thailandske grænse, hvor din guide venter på dig. Efter du har overstået indrejseformaliteterne, er der afgang til havnen, hvorfra den lokale færge sejler til skønne Koh Kood. Når du ankommer til øen, kan du hoppe på en taxa til dit resort, hvor du skal bo de næste par nætter. Overnatning på Tolani Resort. (M)
9.-11. dag: Koh Kood på egen hånd
De næste dage står på ren afslapning og badeferie på Koh Kood. Nyd resortets lille saltvandspool eller snup en tur i en af kajakkerne eller på stand up paddle board. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en strandpause, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er alligevel en god og sjov oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. Overnatning på Tolani Resort. (M)
12. dag: Rejsen går til Bangkok
Du skal i dag tilbage til civilisationen i herlige og pulserende Bangkok. Du skal bo i en gammel villa, der er lavet om til hotel og ligger i en rolig gyde. Du kan spise på hotellets dejlige restaurant eller begive dig ud i byens gader og smage lokal street food. Måske du vil gå en tur i Lumpini Park eller nyde en drink fra en af byens utallige skybarer. Overnatning på Rose Residence. (M)
13. dag: På kanalsejlads i Bangkok
Du kan i dag vælge, om du vil på kanalsejlads kl. 8 eller kl. 13. Du får syn for, hvorfor Bangkok er kendt som "Østens Venedig". Du sejler rundt i kanalerne i en longtailbåd og kan beundre mixet mellem byens skyline og de gamle træhuse, der er bygget på pæle. Efter du har passeret det ikoniske tempel Wat Arun går det i zig zag ad de små kanaler, til du kommer til Wat Khun Chan - et spændende tempel, der ikke ofte besøges af turister og rejsende. Sidste stop er den fantastiske have Poomjai - en skjult lille perle ejet af en lokal thaifamilie, der nu dyrker planter og træer økologisk som permakultur. Nyd at gå en tur i de skønne omgivelser og slap af med en kop kaffe eller en drink. Aftenen har du på egen hånd. Vi kan anbefale, at du besøger Chinatown eller spiser på den skønne tagrestaurant på River View Residence. Overnatning på Rose Residence. (M)
14. dag: Tid til at sige farvel og rejse hjem
Dit eventyr slutter i dag, og det er tid til at rejse hjem. Du kan hoppe i en taxa til lufthavnen (få hotellet til at hjælpe med at bestille en), eller du kan tage toget derud.
15.dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med nye rejseminder i bagagen.

Overnatninger

3 overnatninger i Phnom Penh på Baitong Hotel & Resort eller lignende
3 overnatninger i Kardemommebjergene på Canvas and Orchids Retreat
4 overnatninger på Tolani Resort på Koh Kood
2 overnatninger i Bangkok på Rose Residence

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Året rundt

Pakkeliste

 • Mindre turrygsæk
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Egen vandflaske
 • Evt. lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Fly t/r København - Phnom Penh Reap og retur fra Bangkok ( inkl. bagage)
 • Overnatninger, transfers og måltider iht. program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Udgifter til visum
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top