Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 27.995,-
FRA 10.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter med 2 overnatninger i San José inden du tager mod Fortuna ved den storslåede Arenalvulkan. I området finder et stort antal adventure- og vandreoplevelser, samt Costa Ricas måske bedst kendte vandfald, som er opkaldt efter byen La Fortuna. Vi har arrangeret en smuk kajaktur på Arenalsøen i kombination med mountainbikeoplevelser i området. Herfra kører du med egen bil over til den hyggelige strandby, Playa Samara, ved Stillehavskysten. Her venter 3 dejlige stranddage.

Fra Playa Samara kører du ca. 5 timer til Costa Ricas højland og til tågeregnskoven i Monteverde. Efter ankomst til Monteverde skal du opleve de spændende kabelbroer, der giver dig en enestående mulighed for at opleve regnskovens varierede dyreliv fra et fugleperspektiv. Under dit ophold har du mulighed for at tilkøbe en sjove ziplining-oplevelser, og alle kabelbanerne danner tilsammen verdens længste svævebane.
Herfra fortsætter du sydover til Tarcoles-floden, en køretur på ca. 2,5 time. Her venter en arrangeret flodbådstur på Tarcoles-floden på vejen mod Feriecentret Punta Leona. Floden kendt for sine mange krokodiller, samt et smukt og farverigt fugleliv. Fra Tarcoles-floden er der kun små 30 min til Feriecentret Punta Leona, der, selvom det er af ældre dato, ligger smukt placeret mellem junglen og selve Stillehavskysten.
Strandene ved hotellet er et dejligt og roligt åndehul, da det store pool-område ofte bruges til aktiviteter, og der kan høres musik fra pool-baren. Derfor anbefaler vi at du bruger fridagene på afslapning, badning og snorkling på den smukke strand i området ved Playa Blanca. Denne strand ligger i rimelig gåafstand fra dit værelse, eller du kan tage bilen.
I receptionen på feriecentret kan du booke en lang række aktiviteter til børn og voksne.
Mens du opholder dig på Punta Leona har vi arrangeret en heldagstur til den smukke ø i naturresevatet, Isla Tortuga. Turen dertil er med katamaranbåd, og du får ca. 5 timer til at nyde stranden på hovedøen, snorkle eller gå på opdagelse ad de små naturstier, der findes på bountyøen. Der hersker en afslappet feststemning på stranden, hvilket er en vigtig information.

Efter 3 overnatninger På Punta Leona kører du ca. 2,5 time sydover langs Stillehavskysten til Manuel Antonio, hvor du kan kombinere badeferie ved de smukke Stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Du har ikke brug for en bil her, og afleverer den derfor efter ankomst til Manuel Antonio.
Det er bl.a. muligt udforske de smukke vandreruter i Manual Antonio Nationalpark, hvor du også kan nyde landets flotteste strand, Playa Manuel Antonio. Du har 4 dage til at udforske dette smukke sted.
Den sidste dag i Costa Rica kører du mod lufthavnen med en fælles shuttle bus til San Joses internationale lufthavn, og din eventyrlige rejse afsluttes i Danmark.

Du flyver med KLM.

Få information og fakta om Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den Caribiske kyst fra juni til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du, afhængig af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San Jose. Resten af aftenen er til fri disposition.
2. dag: Oplev San Jose
Efter morgenmaden venter der dig et velkomstmøde i byen. Det foregår enten på hotellet eller på vores lokale samarbejdskontor. Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker, der giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. Der er en livlig gågade i centrum, og i hovedstaden finder du også Plaza de la cultura, som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere, som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også godt at købe surfudstyr til rejsen. Resten af dagen er til fri disposition.
3. dag: San Jose – La Fortuna
Efter morgenmaden henter du din bil og kører fra San Jose og til La Fortuna, en køretur på ca. 4-5 timer. Du ankommer til dit hotel i løbet af eftermiddagen. Her venter 3 overnatninger ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag og hvis du er meget heldig, kan du se Arenalvulkanen sende små askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag restriktioner i forhold til at vandre i området, hvilket betyder at man bl.a. ikke kan trekke til toppen af Arenalvulkanen. Dit hotel kan være behjælpelig med rådgivning omkring tilladte vandreruter ved foden af vulkanen, og om det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel, er resten af dagen på egen hånd. (M)
4. dag: Kajakoplevelser på Arenalsøen & mountainbiking i området
Efter morgenmaden venter en sjov tur på ca. 5 timer i området, som starter med at du bliver hentet og kørt til centret for kajak og mountainbiking. Her møder du din guide, der kører dig til bredden af Arenalsøen, og du tilbringer ca. 1,5 time på søen. På en skyfri dag kan du se den fabelagtigt smukke vulkan i baggrunden af søen. Turen afsluttes med 1-2 timers mountainbiking i området. Du er tilbage på dit hotel omkring 14:30. Resten af dagen er til fri dispositon. (M)
5. dag: På egen hånd i La Fortuna ved Arenalvulkanen
Dagen ved Arenalvulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen, og her finder du små Sodas, som Costa Ricas lokale restauranter kaldes. Herfra kan du opleve vulkanerne, storslået natur, La Fortuna vandfaldet, varme kilder og en lang række adventureoplevelser. Trekking ved og omkring Arenalvulkanen er blandt områdets mest populærere aktiviteter, og selvom du ikke længere kan se lava fra vulkanens top, er den stadig blandt Centralamerikas mest betagende vulkaner. Ved foden af den 1633 meter høje Arenalvulkan findes flere forskellige trekkingruter af varierende sværhedsgrad. Den eneste rute, der går lidt på selve vulkanen, er ruten 1968, som tager dig ca. 500-600 meter op til et naturligt og vildt udsigtspunkt, der består af store sten. Selve turen op og ned tager ca. time fra startpunktet. Vandreturen 1968 og er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud, der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Denne vandresti tager dig med til den nederste del af vulkanen, hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned ad vulkanen. På trekkingturen ses stadig noget af det månelandskab, lavaen forårsagede under udbruddet, og turen aflsluttes ved en bunke store vulkansten. Den sidste del af turen, skal der klatres lidt, så derfor anbefales godt fodtøj til denne tur. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter, og området anses for være helt sikkert. I nærheden af Arenalvulkanen ligger Cerro Chato, som kun er åben for trekking når myndighederne tillader det. Er vulkanen åben i din rejseperiode, så findes her en vandrerute af mere udfordrende karakter, idet dette trek er på ca. 6-8 timer. Her vandrer du igennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå krater-sø. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture samt udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser såsom rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange, og synes du flere af oplevelserne lyder interessante, kan din rejsekunsulent uden problemer skræddersy ture og evt. forlænge dit ophold imod et gebyr. Disse 2 dage er du på egen hånd. (M)
6. dag: La Fortuna – Playa Samara
I dag forlader du La Fortuna og kører mod strandbyen Playa Samara ved Stillehavet, en køretur på ca. 4 timer (afhængig af antallet af stops på vejen). Der bor ca. 4000 mennesker i Samara-området og sammen med smukke omgivelser danner det rammerne for hyggeligt og afslappet stemning i landsbyen. Stranden ved byen er smuk og bred, og med mange palmer spredt langt stranden. Vandet er relativ roligt sammenlignet med andre strandområder på Nicoya-halvøen. Livet her er dejligt og roligt og du mærker tydeligt en afslappet strand-stemning. Der findes supermarkeder og flere butikker og et større udvalg af restauranter i byen. Derudover kan du nemt finde en kiosk, hvor du kan købe sodavand eller en is. Det er også oplagt at nyde en kold drink fra en af strandbarerne. Efter tjek-ind er resten af dagen til fri disposition. (M)
7-8. dag: Playa Samara
Disse 2 dage står på afslapning ved Playa Samara eller på hotellet. Nyd de smukke omgivelser eller udforsk området med bilen. Det er muligt at leje kajakker i området eller tage på en arrangeret snorklingtur til den nærliggende ø, Choro, hvor du kan se smukke fiskestimer og et flot undervandsliv. Dagene er til fri disposition. (M)
9. dag: Playa Samara - Monteverde
Denne morgen kører du mod tågeregnskoven, der findes i Monteverde og i Costa Ricas højland, og køreturen dertil tager ca. 5 timer. De sidste 1,5-2 timer af køreturen foregår på en primitiv og lidt dårlig grusvej, som godt kan give en del bump på vejen. Du ankommer sidst på eftermiddagen til Sante Elena, 8-10 km fra Monteverde. Her er det en god idé at handle lidt i et af supermarkerne, så du kan spare lidt penge ift. at købe alt på overnatningsstedet. Du ankommer til dit lodge i smukke omgivelser sidst på eftermiddagen. Da du er lidt oppe i højden, kan vinden godt ruske lidt i bygninger om natten, og det er derfor en god ide at medbringe ørepropper samt lidt varmt tøj til aftenen og til at sove i om natten. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
10. dag: Oplev tågeregnskoven i Monteverde fra hængebroerne
Efter morgenmaden venter dig en spændende gåtur på den berømte ”Sky-walk”. Denne gåtur på ca. syv hængebroer i den gamle urskov er fordelt over en distance på ca. 3 km, og på ruten vandrer du også i junglen. Fra regnskovens top kan du betragte alt fra et fugleperspektiv. Og på turen kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter, som lever inde i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, som er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal, som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. Efter en billedskøn gåtur i toppen af regnskoven aflsluttes turen. Derefter er det muligt at tilkøbe et oplevelsesrigt zip-lining eventyr, som først tager dig med på en nødvendig instruktion. Herefter bliver du spændt i diverse seler, inden du svæver henover tågeregnskoven. På denne tur prøver du ca. 12 forskellige zip-lines, som tilsammen danner en af verdens længste kabelbaner. Hvis du tilkøber denne oplevelse lokalt, starter du i små højder, og på den sidste zip-line befinder du dig på højeste punkt og i over hundrede meter over jorden, hvilket er en eventyrlig oplevelse, som dog ikke egner sig til personer med højdestræk. Du er tilbage på dit lodge hen på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
11. dag: Monteverde - Flodbådstur på Tarcoles-floden – Punta Leona & Playa Blanca
Efter morgenmaden kører du selv til Tarcoles-floden - en køretur på ca. 2 timer ned fra højlandet. Her venter en oplevelsesrig 1,5 times flodbådssafaritur på Tarcoles-floden, der er opkaldt efter en gammel indianer-høvding. På bådturen ses krodíller, og hvis du er heldig, kan du spotte nogle helt store af slagsen på op mod 6 meter. Derudover findes et smukt og spændende fugleliv ved floden, og en lang række af Costa Ricas fuglearter kan spottes her, heriblandt papegøjearten Scarlet Macaw. Efter dejlig tur på floden slutter turen af med frokost. Dernæst kører du selv videre det sidste stykke til Stillehavskysten og feriecentret Punta Leona, som er af ældre dato. Køreturen dertil tager ca. 25-30 min. De sidste 10-12 min. før du ankommer til feriecentret, kører du gennem smuk jungle, som sammen med de mange store og gamle træer er med til at give stedet en eksotisk kulisse. Her venter 3 overnatninger på det familievenlige feriecenter, der rummer et stort antal aktiviteter for børn og voksne. Derudover finder du i gåafstand 2 badestrande, hvoraf stranden Playa Blanca er den smukkeste. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. NB. Se flere detaljer om restauranter, pool og tips til opholdet under bemærkninger til programmet.(M)
12. dag: Punta Leona – Katamarantur til øen Isla Tortuga – Punta Leona
Tidligt denne morgen hentes du i feriecentrets reception og køres ca. 20-25 min til kystbyen Herdurra. Herfra sejler du i par timer ud til den billedskønne ø, Isla Tortuga. Øen er fredet, så det ikke tilladt at tage noget med derfra. Efter ankomst venter der ca. 5 timer på stranden med smukt azurblåt vand. Når båden har lagt til, kan du deltage i en arrangeret gruppesnorklingtur omkring en klippe, der ligger ca. 600 meter fra stranden. På stranden hersker der en afslappet feststemning, og du finder mest ro i de to yderste ender af stranden, da restauranterne midt på den 500-600 meter lange strand godt kan spille lidt latinamerikansk musik. Der findes flere naturstier på øen, som du har mulighed for at udforske på egen hånd. Du sejler tilbage sidst på eftermiddagen, og kan, ved en skyfri himmel, se en smuk solnedgang fra båden på vejen tilbage. På bådturen vil der vil blive serveret lidt forfriskninger, og du ankommer til feriecentret efter solen er gået ned. Resten af aftenen er fri disposition. (M)
13. dag: Oplev Playa Blanca og aktiviter ved Punta Leona på egen hånd
Denne dag er du på egen hånd, og det er altid en god idé at få udleveret en liste i receptionen over de mange gratis aktiviteter, som Punta Leona tilbyder. Playa Blanca er ofte mindre besøgt af de lokale fra mandag til fredag, da området er et populær sted for de lokale i San Jose at tage til i weekenderne. Der findes en stor pool med bar på Punta Leona. Dog kan der godt være høj musik i løbet af dagen fra pool-området, og derfor er stranden Playa Blanca et dejligt åndehul under dit ophold. Der findes klipper langs Playa Blanca, og derfor er det godt medbringe svømmesko. Hvis du har dit eget snorkleudstyr med, kan du på egen hånd svømme ud og se flotte klipper under vandet og spotte eksotiske fiskestimer langs kysten. Og hvis du er rigtig heldig, kan du spotte havskildpadder i vandet. Er du til dykning, kan dette arranges via receptionen eller fra dykkerforretningen i Herradura. Dagene er til fri disposition. (M)
14. dag: Punta Leona – Manuel Antonio
Denne formiddag kører du videre til Manual Antonio, en køretur på ca. 2,5 time. Her møder du den frodige regnskov, og nogle af Costa Ricas mest eksotiske sandstrande. Der ligger 2 smukke strande inde i nationalparken, hvor stranden Playa Manuel Antonio er den flotteste, og den strand med det roligste vand. Junglen går helt ned til stranden, og samtidig er denne strand lidt afskærmet i forhold tiil de høje bølger, der rammer de andre strande, som vender direkte ud til Stillehavet. Stranden Playa Espadilla ligger udenfor nationalparken, og kan besøges uden at du skal betale 16USD. Nationalparken kan besøges alle ugens dage på nær mandag, hvor alle landets nationalparker altid holder lukket. Det er vigtigt at vide, at det koster 16USD at komme ind i nationalparken pr. person, og at myndighederne max lukker 1000 mennesker ind om dagen. Derfor anbefaler vi, at du møder op ca. ved 08:00 ved indgangen for at være næsten sikker på at komme ind. I nationalparken findes et meget varieret dyreliv, og i regnskoven lever ca. 184 fuglearter og ca. 109 arter af pattedyr, heriblandt brøleaber, næsebjørne, dovendyr, og den lille egernabe, som bl.a. kendes fra Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe film. Den smukke nationalpark er forbundet af et stort antal moderne naturstier og gå-broer, som danner de perfekte rammer for vandreture blandt junglens eksotiske dyrearter. Du afleverer bilen efter ankomst til Manuel Antonio eller i Quepos 8 km. fra Manuel Antonio, da du ikke har brug for en bil mens du befinder dig i Manuel Antonio. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)
15-17. dag: På egen hånd i Manuel Antonio
Der venter nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio, hvor du kan kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er blandt andet muligt at vandre i nationalparken Manuel Antonio, som allerede nævnt, samt tage på en lang række sjove dagsture, der byder på alt fra bådture, havkajak langs kysten, til riverrafting, tubing og rappelling. På den offentlige badestrand, Playa Espadilla, er der rig mulighed for at leje paddleboards og ride med bølgerne ind mod land. Dagene her er til fri disposition.
18. dag: Manuel Antonio – San Jose internationale lufthavn
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie rundt blandt mange af Costa Ricas højdepunkter og dejlige strande. Over middag kører du mod lufthavnen med en fælles shuttle transfer til lufthavnen udenfor San Jose, en køretur på ca. 4-5 timer. Afhængig af dit afrejsetidspunkt kan der være lidt ventetid. (M)
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatninger

2 overnatninger på 3-stjernet hotel i San Jose
3 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Arenalvulkanen. (La Fortuna)
3 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Playa Samara
2 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Monteverde
3 overnatninger på Punta Leona, der er et 3-stjernet feriecenter af ældre dato
4 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Manuel Antonio

Bemærkninger

Info omkring Punta Leona, pools & feriecenters spisesteder

Vi anbefaler at du booker bord til aftensmaden, efter du har tjekket ind, til de aftener, der er muligt i den lille à la carte restaurant ved den lille pool på Punta Leona. Her er maden bedst, og det er som regel også her du finder den bedste service. Det er dog tale om en lille restaurant med plads til ca. 20 gæster i alt og i rolige omgivelser. Derudover findes lige ved siden af den lille pool på Punta Leona også en buffet-restaurant med bredt udvalg af retter. Der findes en restaurant ved den store pool, som ikke altid lever op til forventningerne på madsiden, men er fint sted at få en sodavand eller lignende. Den sidste restaurant på stedet ligger ud til Playa Blanca stranden, og her finder du gode frokostretter og dejlig aftensmad, hvor dagens retter ofte er gode.
Der findes en fin legeplads med skygge ved siden Punta Leonas børnepool, der ligger i forlængelse af hotellets største pool. Her kan der godt være højt musik i løbet dagen fra pool-baren, og derfor er stranden Playa Blanca et dejligt og eksotisk åndehul under dit ophold her. Der findes flere klipper langs Playa Blanca, og derfor er det en god ide at medbringe svømmesko under dine besøg på stranden.

Grunden til at vi har valgt Punta Leona som alternativ til mere de kendte strandområder på Nicoya-halvøen, er blandt andet, at stranden Playa Blanca efter vores overbevisning er i top 10 over landets flotteste strande. Feriecenteret tilbyder en lang række gratis aktiviteter under opholdet, og ligger ca. 3 timer fra lufthavnen, hvilket kan give dig mulighed for ekstra tid ved vandet på rejsens sidste dag.

Det er desuden en god ide at medbringe sit eget snorkleudstyr.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Start hver dag.

Gruppestørrelse

Fra 2 personer.

December - april.

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Kikkert til turen
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer i Monteverde
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnslag eller Poncho kan evt. købes lokalt
 • Gode sko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San José t/r (inkl. bagage) med KLM
 • Transfers ifølge program
 • Kajak- og mountainbiking ved Arenalsøen i ca. 5 timer
 • Monteverdes hængende broer inkl. guide med begrænset engelskkundskaber
 • Flodsafari på Tarcoles-floden
 • Katemarantur til øen Isla Tortuga (10-11 timer t/r)
 • Alle ture og oplevelser ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Billeje inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information.
 • 2 overnatninger på 3-stjernet hotel i San Jose
 • 3 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Arenalvulkanen (La Fortuna)
 • 3 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Playa Samara
 • 2 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Monteverde
 • 3 overnatninger på Punta Leona, der er et 3-stjernet feriecenter af ældre dato
 • 4 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel ved Manuel Antonio

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge - i Costa Rica er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Nationalparkentreer til Manuel Antonio Nationalpark og Rincon de la Vieja Nationalpark

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top