Søg
Søg
Costa Rica, Frø
Manuel Antonio Nationalpark
Kajak oplevelse ved Arenal-søen
Tortuguero Nationalpark i Costa Rica
Tortuguero Nationalpark
Tortuguero Nationalpark
Tortuguero Nationalpark
Manuel Antonio Nationalpark
Arenal vulkanen
Arenal vulkanen
Arenal vulkanen
Puerto Viejo de Talamanca
Arenal vulkanen
Afslapning i Costa Rica
Oplev surfing i Costa Rica
Oplev den eksotiske Scarlet Mascaws i Costa Rica
Oplev Costa Ricas fantastiske vandreruter
Oplev Nicoya Beach i Costa Rica
Costa Ricas vartegn er den lille grønne frø
Oplev Teatro Nacional de Costa Rica
Surf i Costa Rica
Surfing i Costa Rica
Quepos, Manual Antonio, Costa Rica
Monteverde
Monteverde i Costa Rica
Zip-Lining i Monteverde i Costa Rica
Manuel Antonio Nationalpark
Solnedgang ved Puerto Viejo i Costa Rica

Det bedste af Costa Rica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Glæd dig til at opleve imponerede nationalparker som er rige på dyre- og fugleliv. Du besøger både Tortuguero Nationalpark, Arenal vulkanen og Monteverdes tågeregnskov. Rejsen afsluttes med en skøn badeferie iblandt eksotiske strande ved den frodige Nationalpark Manuel Antonio.

Rejsen starter med en enkelt overnatning i San Jose inden du næste dag ankommer til Tortuguero Nationalpark, som i mange guidebøger beskrives som en meget lille miniudgave af regnskoven du finder i Amazonas i Sydamerka. Dyrelivet her er helt unik og man kan udelukkende besøge nationalparken med båd eller fly. I perioden fra juli til oktober kan du opleve de grønne skildpadder der årligt ankommer til nationalparkens kystrækning for at lægge sine æg i sandet. Hele oplevelsen i Tortuguero Nationalpark summer af bæredygtig eco turisme og alle der har berøring med nationalparken gør et stort arbejde i at beskytte dette sted. Du oplever Tortuguero Nationalpark ad de mange snoede floder, hvor du kan følge med i regnskovens liv langs flodbredden og i træerne. Herfra går rejsen videre til landsbyen Puerto Viejo som har et skønt jamaicansk islæt, og byen kendes desuden for sine hyggelige restauranter, musik og velsmagende mad fra det afro-caribiske køkken.

Herfra går rejsen tværsover Costa Rica til La Fortuna ved den storslåede Arenal vulkan. Området omkring vulkanen indeholder et stort antal af adventure- og trekking oplevelser, samt Costa Ricas måske mest kendte vandfald som er opkaldt efter byen La Fortuna. Efter et skønt ophold ved et af Costa Ricas mest billedskønne områder går rejsen videre til tågeregnskoven i Monteverde. Her skal du bl.a. opleve de spændende kabelbroer der giver dig en enestående mulighed for at opleve regnskovens varieriede dyreliv fra et fugleperspektiv. Dagen ved Monteverde afsluttes med en sjov zip-line oplevelse i høj fart. Din rundrejse afsluttes med nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio Nationalpark, hvor du har mulighed for at kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande. Derudover finder du et bredt udvalg af spændende aktiviteter som tæller oplevelser som vandreture inde i Manual Antonio Nationalpark, havkajakture og meget mere. Glæd dig til en oplevelsesrig ferie rundt i Costa Rica.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her

Sæson

Du kan rejse i Costa Rica hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Manuel Antonio Nationalpark

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Jose
Afgang fra Danmark mod Costa Rica, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer hen på aftenen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i San Jose. Byen byder på en lang række seværdigheder som farverige lokale markeder, historiske museer og grønne parker som giver byens befolkning et hyggeligt pusterum i landets hovedstad. I hovedstaden finder du Plaza de la cultura som er fuld af små boder, butikker og gadesælgere som tjener deres penge på at sælge tøj, smykker og tæpper. I centrum er det ofte også billigt at købe surf udstyr til rejsen. Resten af aftenen er til fri disposition.

Overnatning: Standard hotel

2. dag: San Jose – Tortuguero Nationalpark
Denne morgen bliver du hentet på dit hotel, herfra fortsætter du med en fælles transfer i ca. 4-5 timer inden du ankommer til Tortuguero Nationalpark ved den Caribiske kyst. På vejen får du en oplevelse af Costa Ricas flotte landskab og landets farverige plantager. Efter ankomst til nationalparkens østlige passage sejler du videre ad de smukke flodsystemer ind gennem regnskoven. I løbet af bådturen kan du bl.a. spotte krokodiller og alligatorer i vandoverfladen, samt opleve junglens mange dyr og aber i regnskovens træer og langs flodbredden. Du ankommer til dit eco lodge hen på eftermiddagen.

I perioden fra juli til oktober kan du være heldig at opleve nogle af ca. 2500 grønne skildpadder der årligt går i land for at lægge æg på nationalparkens mørke sandstrande. Denne oplevelse er ikke inkluderet i prisen og bør bestilles samtidig med rejsen, på grund af at der er restriktioner på hvor mange tilladelser der udstedes til denne specielle oplevelse.

Det er vigtigt at sige at Tortuguero Nationalpark også er en stor oplevelse uden for den normale tørtid og i perioden udenfor skildpaddernes ynglesæson. Opholdet inkluderer måltider og nogle udvalgte oplevelser i nationalparken. Efter ankomst til dit lodge er resten af dagen til fri disposition. (M, F, A)

Overnatning: Standard Eco Lodge

3. dag: Tortuguero Nationalpark
Glæd dig til en begivenhedsrig og storslået dag i Tortuguero Nationalpark. Nationalparken er iblandt de mest unikke dyrelevesteder i Costa Rica, her finder du en frodig natur og hundredvis af forskellige plantearter og imponerende regnskovstræer langs floderne. Tortuguero Nationalpark sammenlignes i flere guidebøger som en meget lille miniudgave af regnskoven i Amazonas i Sydamerika og det er med god grund.

Dagen er til fri disposition, indtil din planlagte eftermiddags-bådsafari i Tortuguero Nationalpark begynder. Formiddagen kan du bl.a. bruge på at udforske de mange smukke naturstier på egen hånd eller booke en af lodgens tilvalgsture i nationalparken. Over middag begynder din oplevelsesrige bådsafari via de mange floder i Nationalparken. Din lokale guide på båden er dygtig til at spotte dyrene, som ofte er fantastisk godt camoufleret langs floderne eller i træerne imens båden passerer forbi. Det er en god ide at medbringe en kikkert til denne tur.

Du kommer tilbage til dit logde inden solen går ned, hvorefter der serveres aftensmad i lodgens restaurant. Resten af aftenen er til fri disposition og det er ofte muligt i aftentimerne at høre junglen- og dyrenes lyde fra lodgen. (M, F, A)

Overnatning: Standard Eco Lodge

4. dag: Tortuguero Nationalpark - Puerto Viejo de Talamanca
Efter morgenmaden sejler du tilbage igennem regnskoven og kører med en fælles transfer sydover til den maleriske landsby Puerto Viejo de Talamanca som ligger ved den sydlige del af Costa Ricas caribiske kyststrækning. Byen som i daglig tale kaldes Puerto Viejo har et jamaicansk islæt og summer af reggae musik og calypso rytmer, hvilket bidrager til en hyggelig stemning i bybilledet. Efter tjek-ind kan du nyde hotellets omgivelser eller bruge tiden til at booke en tur til den efterfølgende dag. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel

5. dag: På egen hånd i Puerto Viejo de Talamanca
Denne dag kan du nyde hotellet ved byen eller bruge tiden på de caribiske strande. Her er sandet lidt mørkere end hvad der findes andre steder i Caribien. Du kan f.eks. leje en cykel eller tage på tur til Manzanillo National Wildlife Refuge. I dette naturreservat er det oplagt at vandre og der findes flere vandfald i området, som du kan opleve på vandreture eller på hesteryg. Byen er desuden kendt for sine hyggelige restauranter og velsmagende mad fra det afro-caribiske køkken. Dagen er til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard hotel

6. dag: Puerto Viejo de Talamanca – La Fortuna
Efter morgenmaden kører du tværsover Costa Rica til området i nærheden af Arenal vulkanen, en køretur på ca. 6-7 timer. Du ankommer til dit hotel i løbet af eftermiddagen. Her venter to nætter ved Costa Ricas måske mest billedskønne vulkan, som sidst var i udbrud i 1968 efter århundreders inaktivitet. Her blev to landsbyer udslettet og skovene, samt mange landbrug dækket af lava. På en klar dag og hvis du er meget heldig kan du se Arenal vulkanen sende små askeskyer mod himlen. Siden 1995 har området omkring vulkanen været erklæret nationalpark, og der er i dag visse restriktioner i forhold til at vandre i området, hvilket betyder at man bl.a. ikke kan trekke til toppen af Arenal vulkanen. Dit hotel kan være behjælpelig med rådgivning omkring tilladte vandreruter og det store udvalg af spændende aktiviteter i området. Efter ankomst til dit hotel er resten af dagen på egen hånd. (M)

Overnatning: Standard hotel

7. dag: På egen hånd i La Fortuna ved Arenal vulkanen
Dagen ved Arenal vulkanen er til fri disposition, idet området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. Byen La Fortuna ligger smukt placeret ved siden af vulkanen og her finder du alt fra små hyggelige hoteller til store overdådige hoteller. Herfra kan du opleve vulkanerne, storslået natur, La Fortuna vandfaldet, varmekilder og en lang række adventure oplevelser. Trekking ved og omkring Arenal vulkanen er blandt områdets mest populærere aktiviteter og selvom du ikke længere kan se lava fra vulkanens top er det stadig iblandt Centralamerikas mest betagende vulkaner. I området omkring den 1633 meter høje Arenal vulkan findes mange forskellige trekkingruter og med forskellig hårdhed. En af vandreruterne hedder 1968 og er opkaldt efter årstallet på det kraftige udbrud der dræbte ca. 80 mennesker og titusindvis af kvæg. Denne vandresti tager dig med til den nederste del af der hvor lavastrømmen i 1968 destruerede flere landsbyer og landbrug på dens vej ned ad vulkanen. På trekkingturen ses stadig noget af det månelandskab lavaen forårsagede under udbruddet. Vulkanen monitoreres idag af vulkaneksperter og er uden for risiko for at gå i udbrud. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette 6-7 timers trek tager dig med op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler hvis du påtænker dette trek.

Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture, og udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange og synes du flere af oplevelserne lyder interessante kan din rejsekunsulent uden problem skræddersy ture og evt. forlænge dit ophold imod et gebyr. (M)

Overnatning: Standard Hotel

8. dag: La Fortuna - Monteverde
Denne morgen kører du tidligt videre med en fælles shuttle minibus til den smukke tågeregnskov i Monteverde, en køretur på ca. 4 timer. Der venter en flot rejse via Costa Ricas højland og noget af vejen foregår på primitive veje inden du ankommer til Monteverde. Du ankommer omkring middagstid og umiddelbart efter ankomst er der planlagt en spændende gåtur på den berømte ”Sky-walk”. Denne hængebro består af syv hængebroer fordelt over en distance på ca. 3 km. Fra skovens top kan du betragte regnskoven i fugleperspektiv. Her kan du høre om nogle af de mere end 2500 plantearter og 400 fuglearter som lever inde i Monteverdes tågeregnskov. Derudover findes verdens største koncentration af orkideer i denne smukke regnskov, som desuden er hjemsted for kolibrier, tukaner og den farvestrålende quetzal som af flere kendte ornitologer beskrives som en af verdens smukkeste fugle. Efter en billedskøn gåtur i toppen af regnskoven venter dig et oplevelsesrigt zip-lining eventyr som først tager dig med på en nødvendig instruktion. Herefter bliver du spændt i diverse seler inden du svæver henover tågeregnskoven. På denne tur passerer du 12 forskellige zip-lines som til sammen danner en af verdens længste kabelbaner. Du er tilbage på dit hotel sidst på eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition. (M)

NB. Børn fra ca. 7-8 år kan tage Zip-liningturen henover regnskoven sammen med en guide.

Overnatning: Standard Hotel

9. dag: Monteverde – Manuel Antonio
Denne formiddag kører du videre med fælles minibus til Manual Antonio, en køretur på ca. 4 timer. Her møder den frodige regnskov nogle af Costa Ricas mest eksotiske sandstrande. Nationalparken er desuden iblandt de mest besøgte nationalparker i landet og har fire hovedstrande som ligger i forbindelse med nationalparken. Der findes et meget varieret dyreliv i regnskoven der tæller ca. 184 fuglearter og ca. 109 arter af pattedyr, heriblandt brøleaber, næsebjørne, dovendyr, jaguarer, og den lille egernabe som bl.a. kendes fra Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe film. Nationalparken ved stillehavskysten er forbundet af et stort antal naturstier, som danner de perfekte rammer for vandreture blandt junglens eksotiske dyrearter. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)

Overnatning: Standard Eco Lodge

10-13. dag: På egen hånd i Manuel Antonio
Der venter nogle vidunderlige dage ved Manuel Antonio, her kan du kombinere badeferie ved de smukke stillehavsstrande med et bredt udvalg af spændende aktiviteter. Det er blandt andet muligt at vandre i nationalparken Manuel Antonio, samt tage på en lang række sjove dagsture der byder på alt fra havkajak langs kysten, riverrafting, tubing og rappelling. Dagene her er til fri dispositon. (M)

Overnatning: Standard Eco Lodge

14. dag: Manuel Antonio – San Jose
Det er blevet tid til at tage afsked med dette eksotiske paradis efter en skøn og ikke mindst oplevelsesrig ferie rundt blandt mange af Costa Ricas højdepunkter. Efter morgenmaden kører du tilbage til San Jose, en køretur på ca. 4 timer. Efter ankomst til landets hovedstad er resten af dagen til fri disposition.

Overnatning: Standard hotel

15. dag: San Jose - Lufthavnen
I dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Afhængig af dit afrejsetidspunkt kan der være lidt ventetid.

16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst tidspunkt i Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatning:
2 overnatninger på et standard hotel i San Jose
2 overnatning på et standard eco lodge i Tortuguero Nationalpark
2 overnatninger på et standard hotel ved Puerto Viejo
2 overnatninger på et standard hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
1 overnatning på et standard hotel i Monterverde
5 overnatninger på et standard hotel i Manuel Antonio Nationalpark

OBS: Det er muligt at opgradere overnatningsstederne til turistklasse hoteller på alle destinationerne imod et gebyr.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som I ønsker. Ønsker I at forlænge rejsen er dette naturligvis også muligt.

Du skal betale en lokal flyskat på alle indenrigsfly.Afrejsedatoer

Start hverdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 22.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

fra 2 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - San Jose t/r med KLM
 • Alle transfers ifølge programmet
 • Alle ture der er nævnt i programmet
 • 2 overnatninger på et standard hotel i San Jose
 • 2 overnatninger på et standard eco lodge i Tortuguero Nationalpark
 • 2 overnatninger på et standard hotel ved Puerto Viejo
 • 2 overnatninger på et standard hotel i La Fortuna ved Arenal Vulkanen
 • 1 overnatning på et standard hotel i Monterverde
 • 5 overnatninger på et standard hotel i Manuel Antonio Nationalpark

Prisen er eksklusiv

 • Ture der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet.
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: