16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseeventyr byder på den historiske koloniby Granada, den aktive vulkan Masaya, det unikke dyreliv og den smukke natur i La Fortuna, caribisk stemning og vidunderlige strande ved Puerto Viejo og Bocas del Toro og til slut en udflugt til Panamakanalen. Her får du det bedste af Nicaragua, Costa Rica og Panama – hele tre lande på én og samme rejse.

Eventyret venter forude på denne rejse, hvor du kan glæde dig til at opleve det bedste af Nicaragua, Costa Rica og Panama. I Nicaragua venter den historiske koloniby Granada og aftentur til den aktive vulkan Masaya. Derefter fortsætter rejsen over grænsen til Costa Rica med det unikke dyreliv og den smukke natur i La Fortuna. Næste stop er Puerto Viejo de Talamanca med sin afslappede caribiske stemning og smukke strande. Med minivan og båd rejser du videre til Panama og øgruppen Bocas del Toro med sine farverige koralrev, der indbyder til snorkling og dykning. Fra Bocas del Toro flyver du til Panama City, hvor der venter dig en dagstur til den gamle bydel og Panamakanalen.

Rejsen inkluderer alle flybilletter og transfers, overnatninger på hostel og hotel i eget dobbeltværelse (du har mulighed for at opgradere til 3-5 stjernet hoteller og resorts eller nedgradere til dorm-værelser på hostel) samt tur til Masaya-vulkanen, byrundtur i Panama City og besøg ved Panamakanalen.

Få information og fakta om Costa Rica her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Costa Rica her.
Få information og fakta om Panama her.
Se alle vores andre spændende rejseforslag i Panama her.

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Nicaragua, Costa Rica og Panama hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på at tropiske storme påvirker områderne ud til Stillehavskysten og til den caribiske kyst fra juni til november.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Nicaragua
Afgang fra Danmark til Nicaragua med ankomst samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen i Managua og kørt til dit hotel i Granada, hvor du kan slappe af eller tage en svømmetur i poolen.
2. dag: Granada på egen hånd og aftentur til Masaya-vulkanen
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Granada eller tage på dagstur til Ometepe Island, hvor du kan opleve vulkaner og bade i smukke vandfald og krystalklare ferskvandskilder. Om eftermiddagen venter en tur til den aktive vulkan Masaya. Du bliver afhentet på dit hotel og kørt til krateret, hvor du i aftenskumringen kan se lavaen buldrer fra vulkanens indre. Masaya-vulkanen - som af de spanske kolonister blev døbt "helvedes mund" - var også genstand for ærbødighed blandt de oprindelige folk i den præcolumbianske tid. Udbrud blev anset for at være tegn på vrede fra gudernes side, og der blev ofret for at formilde dem. Efter en vild vulkanoplevelse går turen tilbage til dit hotel. (M)
3. dag: På opdagelse i Granada
Du har dagen på egen hånd i Granada. Granada er uden tvivl en af Centralamerikas smukkeste og mest historiske byer og har siden 2003 været på UNESCOs Verdensarvsliste. Tag på eventyr og udforsk de gamle brostensgader blandt spanske kolonibygninger og kirker, hvor flere kan dateres helt tilbage til tiden umiddelbart efter byens oprindelse i 1524. Byen huser hyggelige pladser, charmerende lokale markeder og et farverigt kulturliv. Der venter dig en spændende dag midt i byens koloniale fortid. (M)
4. dag: Med minivan-transfer til La Fortuna i Costa Rica
Det er blevet tid til at tage afsked med Nicaragua. Et nyt eventyr venter i Costa Rica. Med privat minivan-transfer går turen til Peñas Blancas, hvor du krydser grænsen til Costa Rica. På den anden side af grænsen - i Costa Rica - venter en ny privat transfer, der kører dig til dit hostel i byen La Fortuna ved foden af Arenal-vulkanen. Eftermiddagen har du på egen hånd i La Fortuna. (M)
5-6. dag: På eventyr i La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Dagene ved Arenal-vulkanen er til fri disposition. Området rummer et utal af spændende aktiviteter og oplevelser for enhver smag. På hotellet kan du leje cykler eller bil, der gør det muligt at udforske områdets naturreservater, vandfald og varme kilder. Du kan ikke bestige selve Arenal-vulkanen, men der er stadig mulighed for fantastiske vandreture i området af forskellig længde og sværhedsgrad. Søger du en vandrerute af mere udfordrende karakter, kan trekket ved Cerro Chato være en interessant mulighed for dig. Dette seks til syv timers trek tager dig op ad Arenals smukke søstervulkan. Her vandrer du igennem den tætte regnskov, og efter flere timers udfordrende trekking når du kraterkanten, der omkranser vulkanens azurblå sø midt i krateret. Dette trek kan være mudret og til tider glat, og derfor anbefaler vi gode vandresko eller støvler. Fra La Fortuna kan du desuden tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Der findes også flere andre adventureoplevelser som f.eks. rappelling, svævebaner, bungyjump fra 40 meters højde og riverrafting. Mulighederne er mange, og synes du flere af oplevelserne lyder interessante, kan din rejsekonsulent uden problemer skræddersy turene til dig eller forlænge dit ophold. Ønsker du at komme tæt på Costa Ricas dyreliv, findes der flere naturreservater udenfor byen, hvor du på egen hånd eller med en naturguide kan forsøge at spotte f.eks. dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. Du kan også tage på en aftentur med naturguide for at spotte den ikoniske rødøjede træfrø, der er aktiv efter mørkets frembrud. Naturguiderne er fantastiske til at spotte dyrene, og det er en god måde at lære om Costa Ricas unikke dyreliv. En flodsafari i vådområdet Caño Negro er også en fantastisk oplevelse. (M)
7. dag: Med minivan til Puerto Viejo de Talamanca
Fra enestående natur og dyreoplevelser i La Fortuna går turen længere sydpå til de lækre caribiske strande ved Puerto Viejo. Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hostel og kørt i delt minivan til Puerto Viejo de Talamanca. Her ankommer du om eftermiddagen i tide til at nå en svømmetur inden solnedgang. (M)
8. dag: Afslapning og eventyr ved Puerto Viejo de Talamanca
Udforsk områdets smukke strande og nyd den afrocaribiske stemning til lyden af reggaemusik. Du bestemmer, hvad dagen skal bruges på, så slap af og tag dagen i dit eget tempo. Du kan evt. leje cykler eller tage på dagstur til Manzanillo National Wildlife Refuge, som huser smukke vandfald og strande. I byen finder du masser af hyggelige restauranter med velsmagende retter fra det afrocaribiske køkken. (M)
9. dag: Med minivan og båd til Bocas del Toro i Panama
I dag krydser du grænsen til Panama og rejser med henholdsvis bus og båd til øgruppen Bocas Del Toro, der ligger i den nordøstlige del af Panama. Din tid her byder på masser af muligheder for at snorkle eller dykke ved det farverige koralrev, der omgiver øerne, eller du kan blot nyde at slappe af på de smukke strande. (M)
10-12. dag: Afslapning og eventyr i Bocas Del Toro
Der venter dig nogle skønne dage ved Bocas Del Toro-øerne. Her kan du dase ved hotellets pool eller ved Bluff Beach. Det er desuden oplagt at tage på øhop mellem de mange fantastiske øer og strande med mulighed for at spotte dyreliv både over og under vandoverfladen. (M)
13. dag: Med fly fra Bocas del Toro til Panama City
Du vinker farvel til strandene ved Bocas Del Toro og fortsætter din rejse til Panama City. En kort flyvetur venter forude. Du bliver afhentet i lufthavnen i Panama City og kørt til dit hotel, hvorefter du har resten af dagen på egen hånd til at udforske den spændende hovedstad. (M)
14. dag: Byrundtur i Panama City og Panamakanalen
I dag venter der en historisk og oplevelsesrig dag på byrundtur med guide i Panama City og til Panamakanalen. Til fods udforskes den gamle bydel kaldet “Casco Antiguo”. Bydelen blev i sin tid grundlagt af de spanske kolonister i det 16. århundrede og står i dag i skærende kontrast til storbyens mange højhuse. Efter frokost fortsætter du til Miraflores, hvor du kan se nogle af de skibe og containerskibe, som dagligt passerer igennem Panamakanalen på tæt hold. Panamakanalen har en enorm betydning for Panamas økonomi og for verdensøkonomien, idet skibene, der passerer gennem kanalen, sparer en omsejling på næsten 12.500 km. syd om Kap Horn - det sydligste punkt i Sydamerika. Panamakanalen åbnede officielt i 1914 efter mange års forsøg i foranledning af USA, der kunne se vigtigheden i at skabe en handels- og krigsmæssig smutvej mellem to af verdens største oceaner. USA indgik i den forbindelse en samarbejdsaftale med Panama og ejede derefter rettighederne til Panamakanalen frem til 31. december 1999, hvor rettighederne overgik til Panama. Søvejen mellem Atlanterhavet og Stillehavet er stadig i dag et af verdens største ingeniørmæssige bedrifter. Efter et spændende besøg ved Panamakanalen vender du retur til dit hotel sidst på eftermiddagen. (M, F)
15. dag: Afrejse fra Panama
Det er blevet tid til at tage afsked med Centralamerika efter en skøn og oplevelsesrig rejse gennem tre fantastiske lande. Med privat transfer køres du til Panama Citys internationale lufthavn og påbegynder din hjemrejse mod Danmark. (M)
16. dag: Ankomst til Danmark
I dag ankommer du til Danmark. Ankomsttidspunktet afhænger af det flyselskab, du flyver med.

Overnatninger

3 overnatninger på Hotel La Pérgola i eget dobbeltværelse i Granada
3 overnatninger på Selina Hostel i eget dobbeltværelse i La Fortuna
2 overnatninger på Selina Hostel i eget dobbeltværelse med delt bad i Puerto Viejo de Talamanca
4 overnatninger på Island Plantation Resort i eget dobbeltværelse på Bocas del Toro
2 overnatninger på Central Hotel Panama i eget dobbeltværelse i Panama City

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutiquehoteller og luksusresorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du af og til deler transport og udflugter med andre.

December - april

Pakkeliste

 • Evt. kikkert
 • Pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnjakke
 • Gode sko og sandaler

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Managua // Bocas del Toro - Panama City / Panama City - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Alle ture og oplevelser ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (i Centralamerika er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører)
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top