Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen er perfekt til par eller familier, der ønsker en skøn badeferie med komfort. Du kan naturligvis også vælge billigere hoteller på rejsen.

Start rejsen med et kort besøg i Filippinernes hovedstad Manila, hvor du har mulighed for at udforske byen på egen hånd. Herfra flyver du sydover mod de eksotiske strande på øen Panglao og et fantastisk liv under havoverfladen. På naboøen Bohol finder du et smukt og bakket landskab ved navn ”Chocolate Hills”. Du kan også opleve den sjældne spøgelsesabe Tartier, der ikke er større en menneskehånd. Af andre sjove oplevelser finder du flodcruise og stand-up paddle boarding på Bohols Loboc-flod.

Fra Panglao går rejsen videre til øen Siquijor, der ligger ud for Cebus sydvestlige kyststrækning. På øen finder du en række mindre vandfald, flotte strande og et liv under vandet, som er intet mindre end fantastisk! Øen er desuden kendt for befolkningens overtro, da mange af de lokale tror på overnaturlige fænomener, hvilket ofte gør at øen omtales som Filippinernes ”Jamaica.”

Du flyver hjem fra byen Dumaguete og har en enkelt overnatning i Manila inden hjemrejsen til Danmark.

Få information og fakta om Filippinerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hostel. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manilas kunstmuseum - Manila Contemporary. Eller måske opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidlige førstedame Imelda Marcos har ikke mindre end 749 par sko udstillet. Du kan også tage ud til et Asiens største Shoppingcenter, Mall of Asia, og udforske de mange forretninger og cafeer, eller besøge lokale markeder. Resten af dagen er til fri disposition.
3. dag: Afgang Manila – Tagbilaran (Bohol) - Panglao
Denne morgen bliver du hentet på hotellet og kørt til indenrigslufthavnen i Manila. Herfra flyver du til øen Bohol, en flyvetur på ca. én time. Du bliver hentet i lufthavnen på Bohol og kørt til den lille ø Panglao, der er forbundet til Bohol via en bro. De bedste strande er at finde på Panglao, og dit hotel har en dejlig beliggenhed lige ned til stranden. Resten af dagen er til fri disposition, og du kan bruge eftermiddagen på at nyde de dejlige omgivelser på og omkring resortet. (M)
4-7 dag: Eksotisk badeferie på Panglao & oplevelser på egen hånd
De næste fire dage skal du tilbringe på øen Panglao. Området er bl.a. kendt for fantastiske strande samt snorkling og dykning i verdensklasse. På naboøen Bohol kan du opleve de smukke og lidt spøjse geologiske formationer "Chocolate Hills", den sjældne spøgelsesabe samt en lang række interessante oplevelser:
 • Blood Compact Site – på dette historiske sted blev der i 1565 underskrevet en international fredsaftale mellem spanierne og filippinerne.
 • Baclayon Church Museum – Denne smukke kirke er opført af spanierne, da de koloniserede Bohol. Ved siden af kirken ligger et lille museum indeholdende smukke religiøse antikviteter.
 • Bohol Forest – En 2 km lang menneskeskabt mahogniskov tårner sig op på hver side af vejen.
 • Chocolate Hills – 1268 kegleformede bakker står spredt ud på et areal på 50 kvadratkilometer. De er dækket af græs og i den tørre sæson tørrer græsset ud og bliver brunt – hvilket har givet navnet til disse usædvanlige geologiske formationer, som er helt unikke for Bohol.
 • Tarsier Sanctuary – Her kan du møde den sjældne spøgelsesabe, som vi kalder den på dansk. Det er en af verdens mindste aber – ikke større end en hånd.
 • Butterfly Sanctuary – Oplev op mod 300 forskellige arter af sommerfugle der holder til på Bohol. I dette beskyttede område forsøger de at opretholde bestanden af de smukke insekter.
 • Loboc River Cruise – Nyd frokosten i skønne omgivelser om bord på en lille båd, der langsomt sejler dig ned ad den kringlede Loboc-flod.
Dagene på øen Panglao er til fri disposition. (M)
8. dag: Øen Panglao - øen Siquijor
I dag er det tid til at tage afsked med Panglao, men kun for at sige goddag til endnu en perle i Visayas-regionen, nemlig øen Siquijor. Du bliver hentet på hotellet om eftermiddagen og kørt til havnen. Herfra sejler du med offentlig færge til Siquijor. Turen tager ca. 4 timer (Færge kan være med et bådskift på øen Cebu). Ved ankomst til Siquijor vil du blive hentet og kørt til dit hotel, som ligger lige ned til endnu en dejlig strand. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
9-12. dag: Oplev øen Siquijor
De næste 4 dage kan du udforske Siquijors vidunderlige omgivelser eller slappe af ved stranden. Siquijor bliver i Filippinerne omtalt som en magisk og mystisk ø, og der går rygter om at der stadig bor hekse på øen. Det er dog primært øens vidunderlige strande og interessante undervandsliv, der tiltrækker de rejsende. Øen byder også på flere spændende huler, bl.a. drypstenshulen, Cantabon. (M)
13. dag: Siquijor – Dumaguete - Manila
Du bliver hentet på hotellet denne morgenen og kørt til havnen. Herfra sejler du med offentlig færge til Dumaguete og flyver tilbage til Manila. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i landets hovedstad. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
14. dag: Manila - Danmark
Efter 2 uger med skønne strandoplevelser på Filippinerne går turen hjemad. Denne dag bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af dit oversøiske fly. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark denne dag eller på en senere dato, der passer til din rejse. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet og kan skræddersyes til dine rejseplaner.

Overnatninger

3 overnatninger i Manila på 3-stjernet turistklassehotel
5 overnatninger på 3-4 stjernet turistklassehotel på øen Panglao ved Bohol med swimmingpool
5 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel på øen Siquijor med swimmingpool

Bemærkninger

Bemærk at udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker den. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde dine drømme.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko og sandaler
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater findes primært i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)
 • Gode vandresko
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Fly Manila – Tagbilaran (Bohol) // Dumaguete - Manila (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Oplev øen Panglao og øen Siquijor på egen hånd
 • 3 overnatninger i Manila på 3-stjernet turistklassehotel
 • 5 overnatninger på 3-4 stjernet turistklassehotel på øen Panglao ved Bohol med swimmingpool
 • 5 overnatninger på 3-stjernet turistklassehotel på øen Siquijor med swimmingpool

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring.
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 500,- pesos) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 850 peso ).
 • Afbestillingsforsikring
 • Evt. entreer undervejs på rejsen
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top