Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 2 timer
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Colombia, som byder på spændende og varierede kulturoplevelser og smukke strande.

Dernæst tager vi videre ned igennem Ecuador til Amazonas, for at opleve frodige nationalparker og det fantastiske dyreliv på Galapagosøerne.

Næste stop på rejsen er Peru, hvor vi skal besøge det gamle Inca-rige Machu Picchu, Nazca linjerne, Colca Canyon, og verdens højest beliggende sø, Titicaca.

Vi fortsætter ned til et af Sydamerikas fattigste lande, Bolivia. Her findes verdens største saltørken, Salar de Uyuni – som også er et af verdens mest surrealistiske naturfænomener.

Herefter krydser vi kort Chile til Moon Valley og rejser videre langs Chile og Argentina, hvor vi nyder den storslåede natur, gode vine og smagsfulde bøffer.

Rejsen slutter i Brasilien, hvor sambarytmer, farvestrålende karneval og ægte fodboldpassion smitter af på enhver. En rejse i Brasilien er ikke fuldendt uden et besøg i den smukke by Rio de Janeiro, så der skal vi selvfølgelig også et smut forbi.

Jeg vil på aftenen give dig en smagsprøve på, hvad de forskellige lande har at byde på. Mit fokus vil være på at give dig den mest nødvendige information og inspirere dig, så du kan blive klogere på hvilke lande, der er interessante rejsemål for dig.

Jeg glæder mig til at se jer til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Søs Ravn Nielsen

Information

Afholdelsessted
(Mediehuset)
Østergade 21
7400 Herning
Bemærkning
Dørene åbner 20 min. før foredraget starter.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere i parkeringshuset ved Kousgaards Plads, 7400 Herning. Det ligger lige ved siden af DGI huset og Mediehuset, hvor du finder Jysk Rejsebureau.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top