Af Sille & Astrid

Hej Mathias!
Først og fremmest tusind tak for en enorm god service, og for at tage tid til at besvare alle vores spørgsmål ved bestilling af vores rejse!

Nu sidder vi næsten på den anden side af vores månedlange ø-hop i Fransk Polynesien og er fuldstændig forelsket i alle de dejlige øer du har valgt til os. Det eneste ønske vi har til næste gang er at ferien aldrig stopper :-)

Vi har udforsket alle øerne på hver sin måde, men har valgt at highlighte vores absolutte yndlings eventyr til dig.

Moorea nød vi den dejlige strand, hotel Hibiscus tilbød os. En morgen vi lå her og dasede helt for os selv, fik vi besøg af to uventede gæster. Nemlig to store rokker. Vi gik ud i vandet til dem, og de kom helt hen og svømmede om vores ben. Vi var fuldstændig blown away over dette magiske øjeblik. Senere på vores ophold på Moorea havde vi bestilt en rundtur på ATV! Det var ekstremt sjovt at komme ud til noget action og se øen på sammen tid. Turen gik igennem floder, op af stejle bjergsider og snoede veje (for ikke at nævne at vi fik lov til at give den max gas på hovedvejen :))

Det næste vi vil fremhæve på turen er Huahine. Faktisk bare alle de fantastiske skønne mennesker vi mødte der nede. Alle var enormt gæstfrie, vinkede og råbte hej hver gang vi kom cyklende forbi dem (hvilken var pinligt mange gange :-)) vi havde en fantastisk hotelmutter, en skøn guide på en 4x4 tur og mødte andre skønne lokale, der fik os til at smile og blot gjorde Huahine endnu mere fantastisk.

Raiatea blev vi således også taget godt i mod af den søde ejer af Sunset Beach Motel. Vi kan vist roligt sige at deres reception var i vildmand Johns stil :-) Vores favorit oplevelse var helt sikkert det fantastisk real-life akvarie, der var for enden af deres badebro! Og det var SÅ sjovt, da vi fik lov til at fodre de milliarder af fisk med brød. En oplevelse vi ikke vil være for uden. :-)

Tahaa mødte vi mindst lige så mange søde mennesker som på Huahine! Ikke nok med at pension L’hibiscus er fyldt med skønne mennesker, så var maden simpelthen SÅ god (og lokal). Vi tog en dagstur med 4x4 rundt på øen, herefter en båd tur med snorkling - vi snorklede med hajer!! Omgggggg :-) - og lækker frokost på en af motuerne. Vi var dog også lige forbi et stort koralrev, hvor strømmen tog os hele vejen igennem, så man skulle bare slappe af og nyde synet :-) (som vores guide beskrev det; som Disneyland bare uden 5 timers kø :-)

Sidst men ikke mindst er der Tikehau. Vi behøver vel ikke at sige meget andet, end at stranden er faboules! (Og vejret ligeså) så det nød vi i fulde drag :-)

Nu har vi kun 2 dage tilbage på Fakarava også går turen til Auckland, hvilket vi glæder os meget til! Dog ønsker vi at det hele vil forsætte, for hvor er Fransk Polynesien bare dejlig!

Så tusind tak for at give os denne fantastisk mulighed. Vi er ellevilde, og syntes du skulle havde en lille hilse fra dette magiske sted! Nyd billederne (og vi håber du kan nikke genkendende til vores fede oplevelser fra din egen tur!)

Tusind tak!

Mange hilsner
Sille & Astrid

----
Vil du også til Fransk Polynesien? Se mere her
Sille & Astrid, rejsebrev
Sille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrevSille & Astrid, rejsebrev
Til top