5 uger
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mexico danner de perfekte rammer for et fantastisk og uforglemmeligt backpackereventyr. Landet emmer af spændende historie, hvor Maya- og Aztekerindianerne har opført storslåede pyramider for at hylde deres guder. Madkulturen er eminent, naturen er enestående, og befolkningen er venlig og imødekommende. Derudover er Mexico et eftertragtet sted at surfe og dykke.

Under denne grupperejse vil I stifte bekendtskab med den pulserende storby Mexico City. I kommer også forbi den mest storslåede solpyramide fra Aztekertiden i Teotihuacán. I vil besøge unikke azurblå vandfald, og I lærer at balancere på surfbrættet, når I kaster jer ud i bølgen blå. Oplevelserne i Mexico er mange, og Backpacker Adventure grupperejsen er sammensat, så I har dele af rejsen arrangeret, men også får rig mulighed for at udforske landet på egen hånd.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

MEXICO

1. dag: Ankomst til Mexico City
Velkommen til Latinamerika og velkommen til Mexico City! Beliggende i ca. 2.200 meters højde kan temperaturen godt overraske lidt, da det kan blive køligere om aftenen i Mexico, end I nok har forestillet jer. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i Mexico City, hvor I skal bo de næste dage. Brug dagen på at vænne jer til tidsforskellen, den nye verden, de nye farver, lyde og ikke mindst smagsoplevelser.
2. dag: Street Art cykeltur
I dag skal I på en cykeltur bag facaden til nogle af de mest farverige områder af Mexico City. I vil opleve områder af byen, som ikke mange rejsende besøger. Jeres lokale guide vil give jer indblik i Street Art kunstscenen med alt fra spraymaling til malerier på husmure.
3. dag: Besøg Teotihuacán-ruinerne
Intet besøg i Mexico City er fuldendt uden en tur ud til Teotihuacán-ruinerne, der ligger ca. 1,5 time fra Mexico City. I vil sammen med guiden fordybe jer i Teotihuacán-ruinerne, hvor I har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruinkomplekset. Soltemplet er den anden største pyramide i Mellemamerika.
4-8. dag: Vandfald, rapelling, cliff jumping og riverrafting i Huasteca Potosina
Ca. 9 timers kørsel nord for Mexico City - beliggende i Sierra Madre Oriental bjergene - finder I det smukke Huasteca Potosina område. Denne forholdsvis ukendte del af Mexico byder på helt unikke oplevelser og adventure-aktiviteter for den eventyrlystne rejsende. I starter med cliff- og waterfall-jumping i Micos-floden. Iført hjelm og redningsvest (og selvfølgelig med dygtige guider) får I mulighed for at springe fra syv forskellige vandfald, der varierer i højde fra 2-8 meter. Hvis ikke det er adrenalinsus nok for en dag, så kan I samme dag også rapelle 50 meter ned fra Minas Viejas-vandfaldet. I skal også besøge byen Xilitla, hvor I oplever Sir Edward James surrealistiske have "Las Pozas". Lad jer fare vild i denne skæve og skøre have. Fra Xilitla går turen ud til Sotanos de Las Huahuas, som er en dyb kløft, hvor tusindvis af spurve har deres reder. Ved solnedgang kommer spurvene hjem, og det er en unik oplevelse at se de mange fugle i luften. I slutter med white water rafting på den smukke Tampaón flod, inden bussen går retur til Mexico City, hvor I har en enkelt overnatning mere. Der er morgenmad inklusiv på dag 5-8, samt frokost inklusiv på dag 5-7.
9. dag: Mexico City til Puerto Escondido
I dag rejser I videre ud til kysten. I bliver kørt til lufthavnen i Mexico City, hvorfra I flyver til Puerto Escondido. Her venter jeres transfer, som kører jer til surfcampen ved Puerto Escondido.
10-15. dag: Surfcamp
Det er blevet tid til, at I skal hoppe på surfbrættet, få vind og saltvand i håret og prøve kræfter med de mexicanske bølger. Puerto Escondido er et fantastisk surfingsområde, hvor der årligt afholdes store surfkonkurrencer. Stedet danner de perfekte rammer for en fed surfoplevelse, og jeres surfcamp ligger i det meget populære surfområde "Punta Zicatela”. Hotellet, I skal bo på, har en afslappet atmosfære og ligger som en lille hyggelig oase mellem andre hoteller. I hotellets gårdhave er der god mulighed for at slappe af efter en god dags surfing. I vil under campen lære grundprincipperne for surfing, og for at få de bedste forudsætninger for at mestre bølgerne vil I blive inddelt i mindre grupper efter niveau. Grundet vinden er de bedste tidspunkter at surfe på i morgentimerne og om eftermiddagen. I starter derfor dagen ud ved 7-tiden med en let morgenmad, og ved 8-tiden går surfinglektionerne i gang. Efter ca. 2,5 times sjov og undervisning spiser I frokost, og herefter kan I leje et surfbræt og selv øve videre, eller I kan tilkøbe ekstraoplevelser, såsom spansk undervisning, salsalektioner, madlavningskursus m.m. Surfcampen indeholder 5 lektioners surfing, I bliver fotograferet af en fotograf, og så følger der også tre yoga lektioner med i opholdet. (M)
16-33. dag: På egen hånd i Mexico med Jysk Rejsebureau i ryggen
Efter nogle gode dage på surfcampen er I nu på egen hånd sammen med gruppen, og I bestemmer selv, hvor jeres rejseeventyr nu skal tage jer hen. I kan vælge at tage bussen til byen Oaxaca, der er kendt for sine charmerende kolonibygninger i alle regnbuens farver. Herfra kan det anbefales at besøge de naturlige kilder Hierve el Agua, der med sit høje kalkindhold ligner et smuk forstenet vandfald. I kan også bevæge jer ind i det mexicanske højland og besøge den autentiske by San Cristobal de las Casas. Byen er smukt beliggende i bjergene, og den har en helt speciel charme med sine brostensbelagte gader og farverige indianermarkeder. Mange siger, at denne by afspejler "det ægte Mexico". Der venter jer mange oplevelser omkring San Cristobal de las Casas, som f.eks. den storslåede Sumidero Canyon, Agua Azul og Misol-Ha ruinerne ved Palenque. Efter et besøg i højlandet kan det anbefales, at I bevæger jer mod Yucatán-halvøen. Her kan I se et af de syv nye vidundere - Maya-pyramiden Chichén Itza - eller I kan besøge den hyggelige strandby Tulum, hvor der også er rig mulighed for at snorkle i grotter eller dykke ved The Great Mayan Reef. Måske er I mere til afslappet ø-stemning, og det finder I bl.a. på Isla Holbox. En lille strand-ø uden anlagte veje, og hvor den primære måde at komme rundt er på cykel. Her oplever I flotte strande og smukke solnedgange.
34. dag: Hjemrejse fra Cancun
Alle gode ting har en ende, og i dag slutter jeres rejse i Mexico. I flyver hjem fra byen Cancun på Yucatan-halvøen til Kastrup Lufthavn i København. Husk dog, at I har mulighed for at ændre hjemrejseflyvningen inden afrejse, hvis I ved, at I ønsker at være afsted i længere tid og udforske andre spændende lande.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 18 personer

Næste: 05-11-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode05.11.24 - 09.12.24 Tilmeldingsfrist06-09-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
23.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.11.24 - 18.12.24 Tilmeldingsfrist15-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
23.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Mexico City / Mexico City – Puerto Escondido // Cancun - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde før afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Mexico
 • Afhentning i lufthavnen i Mexico City
 • 4 overnatninger på hostel i Mexico City
 • Street Art cykeltur i Mexico City
 • Dagstur i Mexico City til Teotihuacan
 • Transfer fra Mexico City til Huasteca Potosina
 • 4 overnatninger ved Huasteca Potosina
 • Rapelling, water- og cliff-jumping tur i Huasteca Potosina
 • Edward James have og grottetur i Huasteca Potosina
 • White water rafting på Tampaón-floden
 • Transfer fra Huasteca Potosina til Mexico City
 • Transfer fra hostel til lufthavnen i Mexico City
 • Transfer fra lufthavnen til hostel i Puerto Escondido
 • 7 dages surfcamp ved Puerto Escondido

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top