Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
5 uger
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Mexico danner de perfekte rammer for et fantastisk og uforglemmeligt backpackereventyr. Landet emmer af spændende historie, hvor Maya- og Azteker indianerne har opført storslåede pyramider for at hylde deres guder. Madkulturen er eminent, naturen er enestående og befolkningen er venlig og imødekommende. Derudover er Mexico et eftertragtet sted at surfe og dykke.

Under denne grupperejse vil I stifte bekendtskab med den pulserende storby Mexico City, I vil komme forbi den mest storslåede solpyramide fra Aztekertiden, I vil besøge unikke azurblå vandfald og lære at balancere på surfbrættet, når I kaster jer ud i bølgen blå. Oplevelserne i Mexico er mange, og Backpacker Adventure grupperejsen er sammensat, så I har dele af rejsen arrangeret, men også får mulighed for at udforske landet på egen hånd.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

MEXICO

1. dag: Mexico City
Velkommen til Latinamerika og velkommen til Mexico City! Beliggende i ca. 2.200 meters højde kan temperaturen godt overraske lidt, da det godt kan blive køligere om aftenen, end I nok har forestillet jer i Mexico. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i Mexico City. Brug dagen på at vænne jer til tidsforskellen, den nye verden, de nye farver, lyde og ikke mindst smagsoplevelser.
2. dag: Mexico City: Street Art cykeltur
I dag skal I på en streetart cykeltur bag facaden til nogen af de mest farverige området af Mexico City. I vil opleve områder af byen, som ikke mange rejsende besøger. Jeres lokale guide vil give jer indblik i streetart kunstscenen, med alt fra spraymaling til malerier på husmure.
3. dag: Mexico City: Teotihuacán-ruinerne
Intet besøg i Mexico City er fuldendt uden en tur ud til Teotihuacán-ruinerne, som ligger ca. 1,5 time fra Mexico City. I vil sammen med guiden fordybe jer i Teotihuacán ruinerne, hvor I har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruinkomplekset. Soltemplet er den tredje største pyramide i verden (kun to pyramider i Egypten er højere).
4-8. dag: Huasteca Potosina: Vandfald, rapelling, cliff jumping og riverrafting
Ca. 9 timers kørsel nord for Mexico City beliggende i Sierra Madre Oriental bjergene finder I det smukke Huasteca Potosina område. Denne forholdsvis ukendte del af Mexico byder på helt unikke oplevelser og adventure aktiviteter for den eventyrlystne. I starter med Waterfall jumping i Micos floden. Iført hjelm og redningsvest, og selvfølgelig med dygtige guider, får I mulighed for at springe fra syv forskellige vandfald der varierer i højde fra 2-8 meter. Hvis ikke det er adrenalinsus nok for en dag, så skal I samme dag også rapelle 50 meter ned fra Minas viejas vandfaldet. I skal også besøge byen Xilitla, hvor I skal opleve Sir Edward James surrealistiske have "Las Pozas". Lad jer fare vild i denne skæve og skøre verden. Fra Xilitla går turen ud til Sotanos de Las Huahuas, som er en dyb kløft, hvor tusindvis af spurve har deres reder. Ved solnedgang kommer spurvene hjem og det er en unik oplevelse at se de mange fugle i luften. I slutter med White water rafting på den smukke Tampaón flod inden bussen går retur til Mexico City hvor I har en enkelt overnatning mere.
9. dag: Mexico City til Puerto Escondido
I dag skal i flyve videre ud til kysten til byen Puerto Escondido. Ved ankomst i lufthavnen bliver I her hentet med transfer og kørt til jeres surfcamp.
10-16. dag: Surfcamp
Det er blevet tid til at I skal hoppe på surfbrættet, få vind og saltvand i håret og prøve kræfter med de mexicanske bølger. Puerto Escondido er et fantastisk surfingsområde, hvor der årligt afholdes store surf konkurrencer. Stedet danner de perfekte rammer for en fed surf oplevelse og jeres surfcamp ligger i det meget populære surf område "Punta Zicatela”. Hotellet I skal bo på, har en afslappet atmosfære og ligger som en lille hyggelig oase mellem andre hoteller. I hotellets gårdhave er der god mulighed for at slappe af efter en god dags surfing. I vil under campen lærer grundprincipperne for surfing, og for at få de bedste forudsætninger for at mestre bølgerne, vil I blive delt op efter niveau. De bedste tidspunkter at surfe på, grundet vinden, er om morgenen og eftermiddagen. I starter derfor dagen ud ved 7-tiden med en let morgenmad og ved 8-tiden går surfing lektionerne i gang. Efter ca. 2,5 times sjov og undervisning, spiser I frokost og herefter kan I låne et surfbræt og selv øve videre, eller I kan tilkøbe ekstra oplevelser, såsom spansk undervisning, salsalektioner, madlavningskursus m.m. Surfcampen indeholder 10 times surfing, I bliver fotograferet af en fotograf og så følger der også tre yoga timer med i opholdet.
17-34.dag: På egen hånd i Mexico
Efter nogen gode dage på surfcamp er I nu på egen hånd sammen med gruppen, og I bestemmer selv, hvor jeres rejseeventyr nu skal tage jer hen. I kunne tage bussen til byen Oaxaca, som er kendt for sine charmerende kolonibygninger i alle regnbuens farver. Herfra kan det anbefales at besøge de naturlige kilder ”Hierve el Agua”, som med sit høje kalkindhold ligner et smuk forstenet vandfald. I kan også bevæge jer ind i det mexicanske højland og besøge den autentiske by San Cristobal de las Casas. Byen er smukt beliggende i bjergene og har en helt speciel charme med sine brostensbelagte gader og farverige indianermarkeder. Mange siger at denne by afspejler det ”ægte” Mexico. Der venter jer mange oplevelser omkring San Cristobal de las Casas, som det storslående Sumidero Canyon, Agua Azul og Misol-ha ruinerne ved Palenque. Efter et besøg i højlandet, kan det anbefales at I bevæger jer mod Yucatán halvøen. Her kan I se et af de syv nye vidundere Maya pyramiden ”Chichén Itza”, eller I kan besøge den hyggelige strandby Tulum, hvor der også er rig mulighed for at snorkle i grotter eller dykke ved The Great Mayan Reef. Måske er I mere til afslappet ø stemning, og det finder I blandt andet på Isla Holbox. En lille strandø uden anlagte veje, og hvor den primære måde at komme rundt, er på cykel. Her oplever I flotte strande og smukke solnedgange.
35. dag: Hjemrejse fra Cancun
Alle gode ting har en ende, og i dag slutter jeres rejse i Mexico hvor I skal flyve hjem fra byen Cancun på Yucatan halvøen. Husk dog at I har mulighed for at ændre hjemrejseflyvningen inden afrejse, hvis I ved at I ønsker at være afsted i længere tid og udforske andre spændende lande.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure rejser eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger du at kombinere rejsen med andre Backpacker Adventure rejse så vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter som ikke benyttes.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Udsolgt Rejseperiode25.09.21 - 29.10.21 Tilmeldingsfrist26-08-2021
17.995,-
Udsolgt Rejseperiode02.10.21 - 05.11.21 Tilmeldingsfrist26-08-2021
17.995,-
Udsolgt Rejseperiode13.11.21 - 17.12.21 Tilmeldingsfrist14-09-2021
17.995,-
Ledige pladser Rejseperiode04.12.21 - 07.01.22 Tilmeldingsfrist05-10-2021
18.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.01.22 - 11.02.22 Tilmeldingsfrist09-11-2021
18.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 20 personer

Næste: 04-12-2021
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Mexico City // Cancun - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Infomøde før afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
 • Mexico
 • Afhentning i lufthavnen i Mexico City
 • 3 overnatninger på hostel i Mexico City
 • Dagstur i Mexico City til Teotihuacan
 • Street art cykeltur i Mexico City
 • 5 dages tur til Huasteca Potosina
 • Flybillet Mexico City til Puerto Escondido (inkl. bagage)
 • 8 dages surfcamp ved Puerto Escondido

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Afrejseskat til Mexico

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
25.09.21 - 29.10.21
17.995,-
29.09.21 - 27.12.21
28.995,-
02.10.21 - 05.11.21
17.995,-
15.10.21 - 13.11.21
27.995,-
Til top