3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 47.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Thailand skal I vandre i junglen, besøge lokale markeder og på cykeltur bagom Bangkok. I får også mulighed for at tage et billigt dykkercertifikat, som I kan bruge på resten af rejsen. I Australien skal I med et buspas rejse op langs med østkysten som byder på surfing, verdens største sand-ø Fraser Island, sejlads ved Whitsundays samt mulighed for skydiving og dykning eller snorkling på verdens største koralrev Great Barrier Reef. New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser. I vil rejse rundt med buspas, som giver jer frihed til at lave en masse stop og komme ud på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og riverrafte. Turen slutter på Maldiverne, som har smukke hvide sandstrande, krystalblåt hav og nogen af verdens smukkeste solnedgange.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6-dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: Rafting i gummibåd, trekking og Tee Lor Su-vandfaldet
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong-floden (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer stopper jeres både ved flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer hen til lejrpladsen. Her kan I gå hen til det imponerende Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur og (hvis vandstanden tillader det) springe ud fra toppen af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Tee Lor Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karenlandsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karenstammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der også være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden og derefter vende tilbage til landsbyen. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I i stedet besøge Tee Lor Su om morgenen inden jeres vandretur til Karenlandsbyen. Hvis I gør det, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en simpel frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Maesot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-25. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai og måske brugt et par dage mere for at få det hele med, kan I nu sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
25. dag: Afrejse fra Bangkok til Sydney
I dag flyver I fra Bangkok videre til Sydney i Australien.

THAILAND - Sommerprogram for afgangen 28-08-2024

1-4. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i tre nætter. I får også et bykort over Bangkok, og kan altid søge hjælp og inspiration på vores servicekontor, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
Dagen foregår primært på to hjul. Cykelturen I skal på tager jer bag Bangkoks hektiske facade. Her kommer I til at opleve områder af millionbyen, som kun få andre rejsende finder frem til. Mens I cykler, bliver I blandt andet guidet ned ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og gennem det farverige Khlong Toey marked. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet for 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne. (M)
3. dag: Bangkok på egen hånd
Efter at have spist morgenmad på jeres hostel har I dagen til at udforske Bangkok. Dagen kunne bruges på at besøge nogle af de mange templer i byen, smutte forbi det pulserende China Town eller tage på shopping og nyde noget af det lækre mad fra byens mange restauranter. (M)
4. dag: Bangkok – Sai Yok National Park
Efter morgenmad bliver I hentet på jeres hostel og kørt til Thonburi Railway Station i Bangkok. Her venter en togrejse til Kanchanaburi, hvor I kører gennem et meget smukt og frodigt område af Thailand. I ankommer til Nam Tok stationen først på aftenen, hvor I bliver mødt af jeres guide. Herefter fortsætter I videre til Sai Yok National Park. Ved ankomsten til parken skal I være forberedt på at betale et indgangsgebyr, da dette ikke er inkluderet i turens pris og kun kan betales ved ingangen til Nationalparken. Senere bliver I indkvarteret i jeres flydende bungalows. Herefter er der tid til at slappe lidt af på egen hånd efter dagens rejse, inden en velfortjent middag venter med udsigt til det majestætiske Sai Yok vandfald. (M,A)
5. dag: Sai Yok National Park
Godmorgen. Håber I har sovet godt til lyden af det nærliggende vandfald som baggrundsmusik. I starter dagen ud med morgenmad i sceniske omgivelser, hvorefter I har lidt tid på egen hånd til at udforske området. Senere er det tid til, at I skal gøre jer klar til dagens jungleeventyr, som foregår på en rafte, der til at begynde med bliver trukket af en longtail båd. Efter et lille stykke tid slukker motoren på longtail båden, og jeres rafte flyder nu på floden omgivet af jungle og naturens lyde. Slap af, nyd sejlturen og tag en forfriskende dukkert i det kølige vand, inden frokosten serveres. Efter frokost venter et eventyr i kajakker. Padl med strømmen ned af River Kwai floden gennem den uberørte nationalpark, og nyd naturen langt fra civilisationen. Efter sejlturen på floden er det tid til at sige farvel til jeres guide og vende tilbage til jeres bungalows. Her kan I nyde den sidste tid i Sai Yok inden en velfortjent middag. (M,F,A)
6. dag: Sai Yok National Park – Surat Thani
Det er tid til at tage afsked med junglen. Efter morgenmaden går rejsen tilbage til pulserende Bangkok – nu fyldt med gode oplevelser fra de sidste to dages ophold i nationalparken. I ankommer til storbyen sidst på eftermiddagen – i god tid til lige at strække ben inden turen fortsætter sydpå i natbus til Surat Thani og videre eventyr på Koh Samui. (M)
7. dag: Surat Thani – Koh Samui
I ankommer i til busterminalen i Surat Thani tidligt om morgenen. Her bliver I hentet og kørt til færgelejet, hvorfra I sejler til Koh Samui. Nyd turen på det smukke hav og glæd jer til afslapning på en af Thailands smukke øer. Ved ankomst på Koh Samui bliver I hentet og kørt til jeres hoste, hvor I kan slappe af og nyde livet på stranden.
8-9. dag: Koh Samui
De næste to dage kan I nyde det afslappede ø-liv på Koh Samui. Jeres hostel ligger på en af de mest berømte strande på øen – Chaweng Beach. Herfra er der god mulighed for at starte dagen med en dukkert, og til at tage på evntyr på øen til nogle af de mange seværdigheder. (M)
9-25. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I har oplevet det, I gerne ville på Koh Samui, kan I sætte kursen mod andre af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
25. dag: Afrejse fra Bangkok til Sydney
I dag flyver I fra Bangkok videre til Sydney i Australien.

AUSTRALIEN

1-4. dag: Ankomstpakke, Sydney - Transport til Surf camp
Ved ankomst til Sydney bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i tre nætter. I får også et bykort over Sydney, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel. På dag 4 skal I med toget til jeres surf camp ved spot X.
5-8. dag: Great Aussie Surfing
Den ultimative måde at overgive jer til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse er med en surf camp. Her kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med fem surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem! (M,F,A)
9. dag: Transport til Byron Bay
Start dagen ud med jeres sidste surflektion, før I om eftermiddagen har transport fra jeres surf camp til Byron Bay, hvor I ankommer om aftenen. (M,F)
10-30. dag: På egen hånd med Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns med Jysk Rejsebureau i ryggen
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns, hvor I stopper undervejs. Hvad I oplever, og hvor I stopper, er helt op til jer. Tag på opdagelse til f.eks. verdens største sandø Fraser Island, oplev nogle af verdens smukkeste strande på Whitsundays og tag dykkercertificat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef.
30. dag: Afrejse fra Cairns til Auckland
I dag flyver I fra Cairns til Auckland i New Zealand.

NEW ZEALAND

1-3. dag: Ankomstpakke, New Zealand
I tager med shuttle bussen til jeres hostel i Auckland, hvor I overnatter de næste to nætter.
3-30. dag: Kiwi buspas
New Zealand er et overflødighedshorn af store oplevelser, men medmindre I har tænkt at tilbringe resten af livet der, vil I ikke være i stand til at se det hele. Et buspas med Kiwi sikrer jer at se og opleve så meget som muligt, på den tid I har. Buspasset starter i Auckland og slutter i Christchurch, hvilket giver mulighed for at høste det optimale udbytte af jeres tid i New Zealand. Vi har i samarbejde med gutterne bag Kiwi sammensat dagene, så I får oplevet mest muligt på både syd- og nordøen. Datoerne for de forskellige busture er forudbooket til jer, men overnatninger og færgeovergang skal I selv arrangere, her kan Kiwi dog være meget behjælpelige lokalt. Ønsker I undervejs at ændre i datoerne, så I f.eks. får færre eller flere dage nogle af stederne, så kontakter I blot Kiwi lokalt. På Nordøen starter I i storbyen Auckland, for derefter at tage til feriebyen Hahei, som byder på afslappende stemning, hvid sandstrand, flotte gåture, kajakture og Hot Water Beach, hvor I kan grave jeres egen varmtvandspool direkte på stranden. I Rotorua kan I dykke ned i Maori-kulturen eller udfordre jer selv med river rafting, ziplining, vandring eller måske bade i en af de geotermiske pools. I nærheden af Rotorua ligger filmsettet Hobbiton, som er en stor oplevelse, uanset om man er til Ringenes Herre eller ej. Nordøen byder på smuk natur og en masse adventure oplevelser, blandt andet dagsvandring på vulkanerne ved Tongariro Crossing, skydive eller bungy jump ved Lake Taupo, ride på heste i det flotte bakkede landskab. Før I tager sejlturen gennem fjordene til sydøen, har i sidste stop på nordøen i New Zealands hovedstad Wellington, hvor det populære Te Papa Nationalmuseum ligger. Sydøens oplevelser starter i nationalparken Abel Tasman, som ligger direkte ud til kysten, og derfor er oplagt til vandring, sejle katamaran eller kajaktur til en af de nærliggende øde strande. Herfra går turen til Franz Josef Glacier, der bedst opleves ved at vandre på selve isen med pigsko og vandrestave. Queenstown er kendt som adventurehovedstaden i New Zealand, og den har alt fra bungy jumping, mountainbiking og ziplining til skydiving. Derudover har byen også en fed backpacker vibe og et imponerende byliv med en masse restauranter og pubs; prøv f.eks. den berømte Ferg-burger. På vejen videre til storbyen Christchurch som er sidste stop på rejsen, kan I opleve New Zealands højeste bjerg Mount Cook, naturlige hotpools og det turkisblåvand ved Lake Tekapo, en vidunderlig stjernehimmel på de klare nætter, river rafting ved Rangitata Peel Forest og meget mere.
30. dag: Afrejse fra Christchurch til Maldiverne
I dag flyver I fra Christchurch til Male på Maldiverne.

MALDIVERNE

1-3. dag: Ankomst til Guraidhoo, Maldiverne
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden, og det får I nu muligheden for at opleve. Ved ankomst til Maldiverne bliver I hentet i lufthavnen og kørt ned til havnen, her venter en båd på jer, for at sejle jer over til den lokale ø Guraidhoo, hvor I skal tilbringe de næste tre dage. Meget få turister besøger årligt Guraidhoo, så det er en lille uberørt perle med smukke hvide sandstrande, turkisblåt hav samt snorkling og dykning i verdensklasse. På dag to har I en snorkeltur ved Banana Reef inkluderet, hvor I ofte vil se skildpadder, hajer, rokker og mange farvestrålende fisk og koraller. De resterende dage har I på egen hånd til at udforske Guraidhoo, hvor I blandt andet har mulighed for at surfe og dykke, komme tættere på lokalbefolkningen og se en lokal moske. (M)
4-7. dag: Maafushi, Maldiverne
I dag skal I forlade Guraidhoo og med færge i 20 minutter til en anden lokal ø Maafushi, hvor I skal tilbringe de sidste dage på Maldiverne. Brug dagene på at slappe af, bade i det dejlige vand og eventuelt fortsætte snorkel- og dykkereventyret ved de smukke koralrev og det imponerende undervandsliv tæt ved Maafushi. På dag fem går turen ud til en af de smukke sandbanker, og forhåbentligt ser I nogle af de mange delfiner, mens I er ombord på båden. De resterende dage har I mulighed for at købe ture lokalt på øen, her kan blandt andet nævnes natsnorkelture, masser af vandaktiviteter som fiskning, stand-up paddle, windsurfing eller leje af kajakker, som er en fed måde at opleve Maafushi på. (M)
8. dag: Maafushi - Male, Maldiverne
På jeres sidste dag på Maldiverne bliver I sejlet tilbage til Male, transporteret til lufthavnen, hvorfra I flyver til Kastrup Lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd. (M)

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Finder du ikke en rejseperiode som passer dig, så har vi en der minder meget om denne, dog hvor Maldiverne er erstattet med Fiji og med andre rejseperioder.

Se rejsen THAILAND, AUSTRALIEN, NEW ZEALAND OG FIJI og rejseperioderne her.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 28-08-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode28.08.24 - 29.11.24 Tilmeldingsfrist30-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Få pladser Rejseperiode03.09.24 - 05.12.24 Tilmeldingsfrist07-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.09.24 - 12.12.24 Tilmeldingsfrist14-07-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.10.24 - 17.01.25 Tilmeldingsfrist17-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.10.24 - 25.01.24 Tilmeldingsfrist25-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.11.24 - 13.02.25 Tilmeldingsfrist15-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.11.24 - 21.02.25 Tilmeldingsfrist23-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode10.12.24 - 13.03.25 Tilmeldingsfrist13-10-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.01.25 - 08.04.25 Tilmeldingsfrist06-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.01.25 - 15.04.25 Tilmeldingsfrist13-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.01.25 - 22.04.25 Tilmeldingsfrist20-11-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode29.08.25 - 30.11.25 Tilmeldingsfrist30-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.09.25 - 06.12.25 Tilmeldingsfrist06-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.09.25 - 13.12.25 Tilmeldingsfrist13-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.10.25 - 17.01.26 Tilmeldingsfrist17-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode23.10.25 - 24.01.26 Tilmeldingsfrist24-08-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode13.11.25 - 14.02.26 Tilmeldingsfrist14-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.11.25 - 21.02.26 Tilmeldingsfrist21-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.12.25 - 14.03.26 Tilmeldingsfrist12-10-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
47.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland // Christchurch - Male / Male - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Måltider ifølge program
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai
Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 3 overnatninger på hostel i Sydney
 • 6 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspass fra Byron Bay til Cairns
New Zealand
 • Afhentning i lufthavnen i Auckland
 • 2 overnatninger på hostel i Auckland
 • Kiwi buspas
Maldiverne
 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Maldiverne og transfer til Guraidhoo
 • 3 overnatninger på Guraidhoo
 • 4 overnatninger på Maafushi
 • Snorklingtur Guraidhoo
 • Færge fra Guraidhoo til Maafushi
 • Sandbanketur Maafushi
 • Færge fra Maafushi til lufthavnen

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Transport(færge) mellem nord og syd øen i New Zealand
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • NZeTA til New Zealand (søges online hjemmefra mod et gebyr)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top