3,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 64.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen går først til Thailand, hvor I skal trekke i junglen og evt. nyde Thailands smukke hvide sandstrande på egen hånd. Herefter rejser I gennem New Zealand med et buspas, som sikrer jer at se og opleve så meget som muligt, på den tid I har. Australien startes i Sydney, efterfulgt af en rejse op af østkysten. Her får I mulighed for at surfe, opleve nogle af verdens smukkeste strande ved Whitsundays og snorkle ved verdens største koralrev ved Great Barrier Reef. Dernæst tager i til Fiji, som har smukke hvide sandstrande, krystalblåt hav og nogen af verdens smukkeste solnedgange. Afslutningvis går turen til USA hvor I skal besøge de fortryllende storbyer New York, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles samt de storslåede nationalparker Yosemite, Grand Canyon og Death Valley.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

THAILAND

1-3. dag: Ankomstpakke, Bangkok
Ved ankomst til Bangkok bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i to nætter. I får også et bykort over Bangkok og kan altid søge hjælp og inspiration på servicekontoret, som ligger lige ved jeres hostel.
2. dag: Cykeltur i Bangkok
På denne cykeltur kommer I ind bag Bangkoks facade og oplever områder af millionbyen, som kun få rejsende finder frem til. På to hjul bliver I blandt andet guidet ad smalle gyder i ”Little Chinatown” og igennem Khlong Toey markedet. Afslutningsvis udfordres balanceevnen på de smalle stier over klongerne (kanalerne) i Phra Pradaeng - også kaldet 'Bangkoks lunger'. Omgivelserne her er grønne og frodige, luften er frisk og fuglene synger imellem palmerne.
3. dag: Start Umpang Trek: Natbus til Mae Sot
I dag starter jeres 6 dages trekkingtur til Umphang Wildlife Santuary. I mødes på jeres hostel (forhør jer dagen før hos serviceguiderne om det præcise tidspunkt). Herfra er der afgang med bil til busstationen, hvorfra I kører med natbus fra Bangkok til Maesot. Husk en varm trøje til natbussen, der har en effektiv aircondition. Ankomst tidligt næste morgen.
4. dag: Maesot – Umphang
I Maesot hentes I ved bussen af jeres lokale guide, og så får I mulighed for at sove et par ekstra timer på en madras i et gæstehus. Efter morgenmaden og et brusebad tager guiden jer med på en kort køretur til det thai-burmesiske grænsemarked ved floden Moi. Her foregår en livlig handel med bl.a. smykker, træhåndværk, tørrede svampe og billige kopicigaretter. Efter frokost kører I med offentlig songthaew (halvåben ladvogn) videre til Umphang i selskab med de lokale rejsende. Det er en meget smuk køretur (ca. 4 timer) gennem bjergene med over 1.000 vejkurver! Din rygsæk opbevares på taget af songthaewen, så tag din varme trøje og evt. regnslag ud inden afgang, da der kan være koldt i højderne. Det højeste punkt på køreturen er 1.400 meter over havet. Om aftenen er der indkvartering i den lokale landsby, hvorefter I mødes og spiser aftensmad med guiderne, der også giver en kort gennemgang af de kommende dage. (M,F,A)
5. dag: : Rafting i gummibåd, trekking og Tee Lor Su-vandfaldet
Efter morgenmaden begynder rafting i gummibåd sydpå ad Mae Klong-floden (fra februar til maj benyttes bambustømmerflåder, hvis det er muligt). Floden veksler i hastighed afhængigt af årstiden. Her kan I sidde og slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Det er en god idé at opbevare kameraudstyr i en plastikpose og have solcreme, hat og sandaler klar til sejlturen. Efter et par timer stopper jeres både ved flodbredden, og I stiger ombord på en songthaew, der kører jer hen til lejrpladsen. Her kan I gå hen til det imponerende Tee Lor Su, Sydøstasiens største vandfald. Medbring et håndklæde og badetøj, så du kan tage en forfriskende svømmetur og (hvis vandstanden tillader det) springe ud fra toppen af vandfaldet. Tee Loi Su er også et populært udflugtsmål for thailænderne, så vær forberedt på, at her kan være mange turister i højsæsonen. Efterfølgende vender I tilbage til lejrpladsen, hvor I sammen med jeres guider vil slå telte op og forberede aftensmaden. (M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I vandre i 3-4 timer til lejrpladsen i stedet for at rejse med en songthaew. Hvis det er tilfældet, vil I besøge Tee Lor Su på den følgende dag.
6. dag: Trekking til Karen stammelandsby
Trekkets fjerdedag starter med morgenmad, hvorefter I vandrer gennem store bambuslunde, over broer og gennem tæt jungle til Karenlandsbyen Ko Tha, hvor I overnatter i et traditionelt pælehus bygget af teaktræ og bambus. Der er mulighed for, at I kan gå en tur rundt i landsbyen og få et indtryk af Karenstammens dagligdag og levevis, og guiden vil fortælle om kultur og traditioner. Om eftermiddagen, afhængigt af vandstanden, vil der også være mulighed for at vandre til et vandfald i nærheden og derefter vende tilbage til landsbyen.(M,F,A) Bemærk venligst, at afhængigt af nationalparkens myndigheder kan I i stedet besøge Tee Lor Su om morgenen inden jeres vandretur til Karenlandsbyen. Hvis I gør det, vil I sandsynligvis ikke have tid til at vandre til det nærliggende vandfald.
7. dag: Umphang til Mae Sot
Dagen starter ud med morgenmad i landsbyen. Derefter begynder I jeres vandretur gennem junglen, over en lille bakke til en anden landsby. Herfra vender I tilbage til Umphang, hvor I har tid til en simpel frokost, inden I stiger ombord på en songthaew tilbage til Maesot, hvor I overnatter på et simpelt hotel. (M,F,A)
8. dag: Mae Sot - Chiang Mai
I tager lokalbussen fra Mae Sot til Chiang Mai, på stationen i Chiang Mai bliver I hentet og kørt til jeres hostel, hvor I vil have resten af dagen på egen hånd. Overnatning: I overnatter delvist i pælehuse (eller lignende budget overnatning) og delvist i telt på turen. Soveposer samt liggeunderlag kan lånes i Umphang. Pak en lille taske med det nødvendige til junglen – husk, at I selv skal bære jeres ting. Resten af jeres bagage kan i mellemtiden opmagasineres i enten Bangkok, Maesot eller Umphang.
8-10. dag: Overnatning i Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næststørste by, og her kan I blandt andet tage ud og opleve de mange autentiske templer eller den omkringliggende storslåede natur, som området er kendt for. Om det skal være med lokal bus eller på en guidet tur, hvor I kører jeres egen Tuk Tuk, er op til jer. I kan også udforske Chiang Mai på cykel, tage på thai madlavningskursus, dyrke yoga eller prøve kræfter med ziplining. Mulighederne er mange i denne pulserende storby.
10-24. dag: På egen hånd, med Jysk Rejsebureau i ryggen
Har I nået det, I gerne ville i Chiang Mai og måske brugt et par dage mere for at få det hele med, kan I nu sætte kursen sydpå til en af Thailands mange smukke øer, hvor I kan slappe af på stranden, udforske øen og få fornemmelsen af rigtig ø-stemning, snorkle eller tage dykkercertifikat. Besøg Thailands ældste national park Khao Sok, hvor I kan tage en overnatning i et flodhus på Cheow Lan Lake søen. Brug de sidste dage i Bangkok på at få lavet tøj ved skrædderen eller besøg storcenteret MBK, hvor I kan købe alt, hvad hjertet begærer af tøj og souvenirs. Mulighederne er mange, og servicekontoret vil altid kunne hjælpe jer.
24. dag: Afrejse fra Bangkok i Thailand
I dag flyver I videre til Auckland i New Zealand.

NEW ZEALAND

1-3. dag: Ankomstpakke, New Zealand
I tager med shuttle bussen til jeres hostel i Auckland, hvor I overnatter de næste to nætter.
3-30. dag: Kiwi Experience buspas
New Zealand er et overflødighedshorn af store oplevelser, men medmindre I har tænkt at tilbringe resten af livet der, vil I ikke være i stand til at se det hele. Et buspas med Kiwi Experience sikrer jer at se og opleve så meget som muligt, på den tid I har. Buspasset starter i Auckland og slutter i Christchurch, hvilket giver mulighed for at høste det optimale udbytte af jeres tid i New Zealand. Vi har i samarbejde med gutterne bag Kiwi Experience sammensat dagene, så I får oplevet mest muligt på både syd- og nordøen. Datoerne for de forskellige busture er forudbooket til jer, men overnatninger og færgeovergang skal I selv arrangere, her kan Kiwi dog være meget behjælpelige lokalt. Ønsker I undervejs at ændre i datoerne, så I f.eks. får færre eller flere dage nogle af stederne, så kontakter I blot Kiwi Experience lokalt. På Nordøen starter I i storbyen Auckland, for derefter at tage til feriebyen Hahei, som byder på afslappende stemning, hvid sandstrand, flotte gåture, kajakture og Hot Water Beach, hvor I kan grave jeres egen varmtvandspool direkte på stranden. I Rotorua kan I dykke ned i Maori-kulturen eller udfordre jer selv med river rafting, ziplining, vandring eller måske bade i en af de geotermiske pools. I nærheden af Rotorua ligger filmsettet Hobbiton, som er en stor oplevelse, uanset om man er til Ringenes Herre eller ej. Nordøen byder på smuk natur og en masse adventure oplevelser, blandt andet dagsvandring på vulkanerne ved Tongariro Crossing, skydive eller bungy jump ved Lake Taupo, ride på heste i det flotte bakkede landskab. Før I tager sejlturen gennem fjordene til sydøen, har i sidste stop på nordøen i New Zealands hovedstad Wellington, hvor det populære Te Papa Nationalmuseum ligger. Sydøens oplevelser starter i nationalparken Abel Tasman, som ligger direkte ud til kysten, og derfor er oplagt til vandring, sejle katamaran eller kajaktur til en af de nærliggende øde strande. Herfra går turen til Franz Josef Glacier, der bedst opleves ved at vandre på selve isen med pigsko og vandrestave. Queenstown er kendt som adventurehovedstaden i New Zealand, og den har alt fra bungy jumping, mountainbiking og ziplining til skydiving. Derudover har byen også en fed backpacker vibe og et imponerende byliv med en masse restauranter og pubs; prøv f.eks. den berømte Ferg-burger. På vejen videre til storbyen Christchurch som er sidste stop på rejsen, kan I opleve New Zealands højeste bjerg Mount Cook, naturlige hotpools og det turkisblåvand ved Lake Tekapo, en vidunderlig stjernehimmel på de klare nætter, river rafting ved Rangitata Peel Forest og meget mere.
30. dag: Afrejse fra Christchurch til Sydney, Australien
I dag flyver I videre til Sydney i Australien.

AUSTRALIEN

1-4. dag: Ankomstpakke, Sydney - Transport til Surf camp
Ved ankomst til Sydney bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i tre nætter. I får også et bykort over Sydney, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel. På dag 4 skal I med toget til jeres surf camp ved Spot X.
5-8. dag: Great Aussie Surfing
Den ultimative måde at overgive jer til australiernes yndlings-fritidsbeskæftigelse er med en surf camp. Her kan I fuldt ud leve jer ind i og nyde livsstilen omkring surfing, vand og strand. Med fem surflektioner, nogle virkelig dedikerede instruktører og surfbræt, våddragt og uforstyrret strand får I gode muligheder for at afprøve jeres evner på et surfbræt. Ud over at opleve kicket ved at komme op at stå på et surfbræt, vil I undervejs møde en masse fede mennesker, slappe af og nyde en strandfest eller to. Glæd jer til at få de helt store smil frem! (M,F,A)
9. dag: Transport til Byron Bay
Start dagen ud med jeres sidste surflektion, før I om eftermiddagen har transport fra jeres surf camp til Byron Bay, hvor I ankommer om aftenen. (M,F)
10-27. dag: På egen hånd med Greyhound buspas fra Byron Bay til Cairns med Jysk Rejsebureau i ryggen
Jeres buspas gælder fra Byron Bay og hele vejen til Cairns, hvor I stopper undervejs. Hvad I oplever, og hvor I stopper, er helt op til jer. Tag på opdagelse til f.eks. verdens største sandø Fraser Island, oplev nogle af verdens smukkeste strande på Whitsundays og tag dykkercertificat på verdens største koralrev ved Great Barrier Reef.
27. dag: Afrejse fra Cairns
I dag flyver I videre fra Australien til Nadi på Fiji.

FIJI

1-2. dag: Ankomstpakke, Nadi
Tropeparadiset Fiji er synonymt med sol, sand og vand. Landet med de mange øer byder på førsteklasses oplevelser, hvad enten I er til afslappende solbadning, snorkling, dykning, en tur på vandet i kajak, et spil beachvolley eller mødet med de lokale. Ved ankomst til Nadi bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel. I får også et bykort over Nadi, og kan altid søge hjælp og inspiration fra medarbejderne på jeres hostel.
2-8. dag: Ø-hop på Fiji
I transporteres til havnen, hvor I stiger ombord på den store katamaran Yasawa Flyer, der sejler som vandtaxa mellem øerne. Vi har sammensat et program, hvor I sejler rundt mellem tre forskellige øer til nogen af de smukkeste strande. De forskellige resorts på øerne drives af lokale og varierer i standard og stil, men alle tilbyder en vidunderlig gæstfrihed, der er helt enestående for Fiji. I har to overnatninger på hver ø, hvor I bor på en lodge i traditionel Fiji-stil i hytter eller værelser indrettet med enkelt- eller køjesenge. Forvent simpel indkvartering på fantastiske beliggenheder og tæt på stranden. Nyd en bog i hængekøjen, slap af på stranden eller prøv kræfter med aktiviteter som snorkling, dykning og kajak, tag med på en guidet fiske- eller vandretur, besøg en lokal landsby eller prøv den lokale drik Kava. Mulighederne er mange, og varierer fra dag til dag.
8-9. dag: Afrejsepakke, Nadi
I bliver hentet ved havnen og kørt til jeres hostel i Nadi. Her har I en enkelt overnatning, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen.
9. dag: Afrejse fra Nadi
I dag flyver i videre til San Francisco i USA

USA

1-4. dag: Storbyoplevelse i San Francisco
San Francisco bliver ofte kaldt ”everybody’s favorite city”, og det er bestemt ikke uden grund. Byen har endeløse muligheder. Shop i China Town og ved Union Square, tag sporvognen op og ned ad de stejle gader, hæng ud i det gamle hippie-kvarter Haight-Ashbury, gå ad den stejle og fotogene gade Lombard Street eller besøg det tidligere maximum security fængsel Alcatraz, der ligger på en ø i bugten. Gå en tur ud og se den ikoniske Golden Gate Bridge. Det er muligt at leje cykler og cykle over broen, hvorefter I kan tage færgen retur til Fisherman’s Warf fra den lille eksklusive by Sausalito. Brug lidt tid ved Fisherman’s Wharf og Pier 39, og se om I kan spotte søløverne, som området er kendt for.
4-5. dag: San Francisco – Yosemite National Park
I dag starter jeres syv-dages roadtrip med lokal guide fra San Francisco til Los Angeles. I skal besøge de storslåede nationalparker med ophold i Las Vegas undervejs. Medbring en varm sovepose eller køb den lokalt på turens første dag. I tager fra jeres hostel om morgenen og starter dagen med et stop i Walmart, hvor der vil være mulighed for at købe snacks og sovepose m.m. Telte og liggeunderlag medbringer guiden. På jeres roadtrip forventes det, at alle deltager aktivt i den daglige madlavning og oprydning samt opsætning/rydning af lejr. I forlader San Francisco og kører øst igennem California mod Yosemite National Park. Her får I mulighed for at opleve det ekstraordinære landskab med granitmonolitter, flotte vandrestier og spektakulære vandfald. Hold udkig efter bjørne og præriehunde, som I kan være heldige at se i parken. Yosemite går rent ind hos alle naturelskere. Der er frokost og aftenmad inkluderet begge dage, samt morgenmad på dag 5.
6-7. dag: Death Valley og Fabulous Las Vegas
Turen fra Yosemite National Park til Las Vegas går gennem USA’s varmeste og tørreste område Death Valley National Park. Her vil I stoppe ved forskellige udsigtspunkter i det øde ørkenlandskab, før I ankommer til Las Vegas. Las Vegas er byen midt i ørkenen med de mange store og imponerende neonoplyste hoteller og casinoer. Fra de vidunderlige liveshows til kasinoernes spænding - der er gang i byen døgnet rundt. Tag en tur til toppen af Stratosphere hoteltårnet, der er den højeste bygning vest for Mississippi River. Besøg de mange forskellige temahoteller, som f.eks. The Venetian, Paris, Luxor og Caesars Palace. Er du ude på at gøre en god handel, så tag ud til et af de mange outlet-malls med designertøj til nedsatte priser. I har en tur i partybus inkluderet, som tager jer ned gennem The Strip, og typisk gøres der stop ved steder som ”Welcome to Fabulous Las Vegas”-skiltet og Bellagio Fountain, hvor I kan se det imponerende springvandsshow med lys og musik. Morgenmad er inkluderet på dag 9.
8. dag: Grand Canyon National Park
I dag kan I glæde jer til at opleve en af USA’s fornemmeste nationalparker: Grand Canyon. I vil helt sikkert få en ny forståelse for, hvorfor den bliver kaldt Grand Canyon! Guiden vil normalt tage jer med ud på en vandretur, som f.eks. South Kaibab Trail. Grand Canyon er et storslået syn uanset vinklen. Dagen slutter af på kanten, hvorfra I skal se solnedgangen. (F,A)
9. dag: Route 66, ørken og Colorado River
Ikke langt fra Grand Canyon finder I Seligman - fødebyen til den legendariske Route 66, som I selvfølgelig vil gøre et stop ved. Herfra kører I et stykke af Route 66, gennem det sidste af staten Arizona og ind i Californien igen via det øde landskab med ørken og kaktusser. Vejen går forbi Colorado River, hvor der normalt kan blive tid til et stop nær Lake Havasu. Natten tilbringes tæt på Joshua Tree National Park. (M,F,A)
10. dag: Kørsel til Los Angeles
I dag er det sidste dag på jeres syv dages guidede tur. I kører tidligt mod filmbyen Los Angeles, også kendt som ”The City of Angels”. Her vil I få en kort guidet tur rundt i byen, der vil introducere jer for nogle af de klassiske områder og seværdigheder. Turen slutter sidst på dagen efterfulgt af indtjekning på jeres hostel, hvorefter I har aftenen på egen hånd til at udforske Los Angeles. (M)
10-14. dag: På opdagelse i Los Angeles
Los Angeles er USA’s underholdningsby nr. 1. Hjemsted for berømte filmstjerner og Hollywood-skiltet. Gå en tur på Walk of Fame og se fortovets lyserøde stjerner med navne på byens berømtheder. Besøg Graumann’s Chinese Theater, det bedst bevarede filmpalads fra den gyldne Hollywood æra. Oplev steder som Beverly Hills, de eksklusive butikker på Rodeo Drive, livlige Venice Beach, Grand Central Market, Santa Monica Pier/Beach og meget mere. Tag ud og gå i den store bypark Griffith Park, som mange lokale nyder til at tage en pause fra bylivet, løbe en tur eller lufte hunden. Mange bruger en dag i det populære og underholdende Universal Studios, som både er filmstudie og forlystelsespark.
14. dag: Fly fra Los Angeles
I dag flyver i fra Los Angeles til New York
14-17. dag: På eventyr i New York
Oplev den helt særlige og summende New Yorker stemning. New York er en fantastisk storby med gode shoppingmuligheder, fantastiske restauranter, høje skyskrabere, Central Park, Times Square og meget mere. Brug dagene på at nyde Manhattan: Spis frokost ved en food truck, lej en cykel, gå en tur i Central Park, tag på sejltur med Frihedsgudinden i baggrunden eller se et verdensklasse show på Broadway. Oplev kunstnermiljøet i SoHo, se kendte lokationer fra film og serier, tag en subway til Brooklyn og nyd udsigten mod Manhattan fra Brooklyn Heights Promenade, prøv en pizza fra Juliana’s og tag evt. turen tilbage til fods over Brooklyn Bridge med Manhattan foran jer.
17. dag: Afrejse fra New York lufthavn til København
I dag flyver I hjem til København Lufthavn.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 6, maksimum 13 personer

Næste: 22-02-2025
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode22.02.25 - 07.06.25 Tilmeldingsfrist24-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-30 år
64.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.03.25 - 21.06.25 Tilmeldingsfrist07-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-30 år
64.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.03.25 - 30.06.25 Tilmeldingsfrist16-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-30 år
64.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok / Bangkok - Auckland // Christchurch - Sydney // Carins - Nadi / Nadi - San Francisco // Los Angeles - New York / New York - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
USA
 • Alle overnatninger på rejsen i USA (4 overnatninger i telt, 2 på hotel i Las Vegas og resten på hostel)
 • 7 dages road trip med engelsktalende guide, start i San Francisco og slut i Los Angeles
 • Entré til nationalparkerne Yosemite, Death Valley, Grand Canyon og Joshua Tree
 • Partybus i Las Vegas
Fiji
 • Afhentning i lufthavnen i Nadi
 • 2 overnatninger på hostel i Nadi
 • 6 overnatninger på ø-hop
 • Færge mellem øerne
 • Afrejse transfer fra hostel til lufthavn, Nadi
New Zealand
 • Afhentning i lufthavnen i Auckland
 • 2 overnatninger på hostel i Auckland
 • Kiwi Experience buspas
Australien
 • Afhentning i lufthavnen i Sydney
 • 3 overnatninger på hostel i Sydney
 • 6 dages surfcamp i Byron Bay
 • Greyhound buspass fra Byron Bay til Cairns
Thailand
 • Afhentning i lufthavnen i Bangkok
 • 2 overnatninger på hostel i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkok
 • 6 dages Umphang Trek
 • 2 overnatninger på hostel i Chiang Mai

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Bagage på indenrigsfly i USA (ca. 30 USD)
 • Drikkepenge generelt - det er god skik at give drikkepenge
 • Drikkepenge på 7 dags turen med guide i USA - anbefalet ca. 70 USD
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Transport(færge) mellem nord og syd øen på New Zealand
 • Obligatorisk helpension 6 nætter på Fiji. Ca. 450 kr. per nat.
 • Vaccinationer
 • ESTA til USA (søges online hjemmefra mod et gebyr)
 • NZeTA til New Zealand (søges online hjemmefra mod et gebyr)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top