Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på den vildeste togrejse
Irkutsk, Rusland
Gerlejr i Mongoliet
Karavane af kameler i Gobi ørkenen i Mongoliet
Lokale turister ved Den Forbudte By i Beijing
Den Kinesiske Mur
Bai kvinde i Shaxidalen
Terrakottakrigere, Xian, Kina
Tigerspringskløften
Hong Kong
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Hvalhaj ved Donsol i Filippinerne
El Nido, Filippinerne
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
Spøgelsesabe Bohol Filippinerne
Singapore
Taj Mahal, Agra
Hawa Mahal, Jaipur
Kathmandu
Patan, Kathmandu
Bhairav Kunda trek, Nepal
Chitwan, Nepal
Chitwan, Nepal
Himalaya, Nepal

Den vildeste togrejse

Frapris pr. person

DKK 18.495,-

Varighed: 4-8 måneder

Rusland, Mongoliet, Kina, Filippinerne, Singapore, Malaysia, Thailand, Indien og Nepal: Rejs med tog gennem hele Rusland, se den kinesiske mur, trek blandt rismarker, shop i storbyerne og find ro på toppen af Himalaya.

Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • Rusland: 300-500 kr.
  • Asien: 200-400 kr.

Standard dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • Rusland: 400-600 kr.
  • Asien: 300-500 kr.

Gå ikke glip af: Kreml og den røde plads i Moskva, smagen af hestemælk i Mongoliet, vragdykning i Filippinerne og følelsen af at have nået verdens ende når du står på et bjerg i Nepal.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

RUSLAND OG MONGOLIET
At rejse i Rusland og Mongoliet og tage toget rundt er en rejse hvor sjælen følger med igennem Sibiriens endeløse skove i selskab med de lokale, og med en enestående natur i vinduet.En uforglemmelig eventyrrejse med storbyer og stepper, heste og kameler, vodka og gedeost, peking and og imponerende kunst og ubegribelige bygningsværker.
Læs mere om den Transsibiriske Jernbane
Læs mere om den Mongoliet

KINA OG HONG KONG
Kina, verdens ældste kulturland, gennemgår i disse år en eksplosiv økonomisk udvikling. Betegnelsen 'Riget i Midten' har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt. Denne udvikling i verdens folkerigeste stat kan du som rejsende opleve på helt tæt hold, for Kina byder på alt fra smukke gamle kulturskatte, natursmukke treks og sjældne pandaer til pulserende storbyliv og masser af shopping.
Læs mere om Kina
Praktiske oplysninger om Kina
Læs mere om Hong Kong

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammede af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne
Praktiske oplysninger om Filippinerne

SINGAPORE OG MALAYSIA
Malaysia har både noget af jordens ældste regnskov, samt det er, det ene af to lande i verden, hvor du kan møde vilde orangutanger. Se også store havskildpadder ligge æg på stranden og nyd Singapores storbycharme.
Læs mere om Singapore
Læs mere om Malaysia
Praktiske oplysninger om Malaysia

THAILAND
Thailand er vidtfavnende og byder på de skønneste strande, spændende kulturoplevelser og et uforglemmeligt og vanedannende køkken. Uanset om du er til dykning efter eksotiske fisk og farverige koraller, tropisk jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre.
Læs mere om Thailand
Praktiske oplysninger om Thailand

INDIEN
Indien er landet med et utal af forskellige kulturer og farverige bygninger og templer. Her finder du også hellige køer på vejene og indbydende boder med alt hvad hjertet begærer.
Læs mere om Indien
Praktiske oplysninger om Indien

NEPAL
Nepal byder på snedækkede bjerge, korte og lange trekkingture samt vilde næsehorn og elefanter. Træk den friske luft ind og lad det naturskønne eventyr begynde.
Læs mere om Nepal
Praktiske oplysninger om Nepal


Priser

Frapris pr. person

DKK 18.495,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Rejserute

Danmark Moskva Irkutsk Ulan Bator Beijing Hong Kong Manila Singapore Bangkok Delhi Katmandu Danmark

Prisbemærkning

  • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter og togbillet fra Moskva til Beijing (med 1 stop i Ulan Bator, Mongoliet) som vist under ruten.
  • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.
  • Der tages forbehold for eventuelle prisændringer som påvirkes af ledighed og rejseperiode.
  • Derudover hjælper Jysk rejsebureau med at arrangere de anbefalede eller andre aktiviteter på turen som ønskes booket hjemmefra.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: