1 dag
Ekskl. fly
Fra 1.095,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ikke langt fra Kenyas hovedstad, Nairobi, er der god mulighed for at opleve masser af spændende rafting. Denne tur fører dig ned ad Tana River og varierer løbende i styrke og hastighed. Det starter stille og roligt ud, men bliver mere kompliceret, efterhånden som du bevæger dig længere ned ad floden. På nogle af de mere rolige strækninger, er der god mulighed for at nyde det smukke landskab og områdets mange fugle.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
Rafting i Kenya
Godt halvanden time nord for Nairobi på vej mod Mt Kenya ligger Savage Wilderness Campsite, som er placeret lige ved foden af Tana River. Her vil du blive budt velkommen med en forfriskning og få en briefing om, hvordan du skal begå dig på floden. Efter briefingen udleveres redningsvest, hjelm og pagaj, hvorefter du køres til raftingturens begyndelsessted. Tana River er en ”drop pool river”, som er en betegnelse for, at der mellem de større adrenalinpumpende strømfald er mulighed for at holde lidt igen i de små ”pools”. De første tre kilometer foregår i et forholdsvist stille og roligt tempo, hvor der er god mulighed for at øve dine pagajfærdigheder. Disse får du helt sikkert brug for senere på de mere komplicerede sektioner. Undervejs er der flere strækninger uden strømfald, hvor der er overskud til at nyde landskabet og områdets mange fugle, herunder både isfugle, næsehornsfugle og ørne. Efter et godt hvil venter der forude tre store strømfald, hvor du skal padle, det bedste du har lært. På den sidste del af strækningen er der en række mindre strømfald samt en større overraskelse lige i forlængelse heraf. Typisk varer raftingturen 4-5 timer, men kan variere på grund af vandstanden. Turen slutter på Savage Wilderness Campsite, hvor en god barbecue frokost serveres. Både øl og sodavand er i den forbindelse inkluderet i prisen. Hvis ikke du ønsker at sidde i gummibåden under de større strømfald, er det muligt at gå langs flodbredden på disse strækninger. Af sikkerhedshensyn vil guiden ligeledes kunne bede børn og voksne om at gå langs bredden i forbindelse med de større strømfald. (M)

Bemærkninger

Der er kommet en ny lov omkring plastikposer. Det betyder at per d. 1 juni 2019 er det ikke længere tilladt at medbringe plastiskposer til Kenya, Tanzania og Rwanda.
Det betyder i praksis at myndighederne har ret til at tjekke backpacks eller kigge nærmere i din baggage for plastiskposer.

Der står i øvrigt i meddelsen fra regeringen, at personer kan risikere bøder og i særlige alvorlige tilfælde, at et brud på loven omkring medbringelse eller ved import af plastiskposer kan give fængselstraf.

Kombiner eventuelt denne tur med en safari eller en anden dagstur fra Nairobi.

Turen er ikke tilladt for børn under 8 år og anbefales ikke for børn under 12 år.

Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

April

Pakkeliste

 • Skiftetøj
 • Tøj til at have på under raftingen
 • Varm trøje til om aftenen
 • Vandtæt-pose til turen

Prisen er inklusiv

 • Sikkerhedsudstyr
 • Lokalguide med begrænset engelskkundskaber
 • Frokost og drikkevarer til maden

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Måltider og drikkevarer der ikke er nævnt programmet
 • Oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top