Søg
Søg
Mt. Kilimanjaro fra afstand
Kilimanjaro
Masai landsby
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara i Kenya
Safari I Masai Mara
Safari i Masai Mara i Kenya
Safari i Masai Mara
Bo i telt midt i Nairobi
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Karen Blixens hus, Nairobi
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Sheldricks elefant børnehjem
Mt Longonot
lake Naivasha
lake Naivasha
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Masaierne ved Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Masaierne er Masai Maras oprindelige folk
Kilimanjaro fra afstand
Kilimanjaro
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro, Tanzania, Rebecca
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro, Tanzania, Afrika
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
På toppen af Kilimanjaro
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro Trekking
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Masai Landsby
Kendwa Beach på Zanzibar
Oplev madboderne i Forodhani Park i Stonetown - Her kan du spise lokal mad og fisk iblandt de lokale
Kendwa Beach på Zanzibar
Oplev autentisk mad i Forodhani Park i Stonetown
Stonetown på Zanzibar
Zanzibar har mange eventyrlige strande
Overnat i telt ved en Masai Landsby

Det bedste af Kenya & Tanzania

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 33.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Få de mest uforglemmelige oplevelser som Tanzanias og Kenyas bedste nationalparker har at byde på, og bestig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Spændende nationalparker og serværdigheder
På denne tur kommer du til at opleve Kenyas hovedstad Nairobi, hvor en privat guide vil vise dig nogle af byens højdepunkter, bl.a. besøger vi Sheldricks elefant børnehjem, AFEW Giraf center, Kazuri smykke- og keramikværksted samt Karen Blixens hus.
Fra Nairobi går rejsen til Mt. Longonot og du vil få mulighed for varme op til Kilimanjaro i billedskønne omgivelser. Efter skønt dagtrek rejser du videre til Lake Naivasha og Lake Nakuru som er blandt Kenyas flotteste søer og begge er beriget med et varieret dyreliv. I sidstnævnte nationalpark kan du se nogle af sidste fritlevende næsehorn i Kenya. Dernæst besøger du Masai Mara Nationalpark, som er den mest spektakulære safaripark i hele Kenya. I hele Masai Mara Nationalpark har du mulighed for, at opleve et imponerende varieret udbud af vilde dyr – løver, elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere. Efter flere oplevelsesrige safarier i Kenyas nationalparker kører du videre til en isoleret Masai Landsby i Mara Conservancy. Her skal du overnatte i et simpelt camping telt i 2 overnatninger, imens du følger masaiernes dagligdag og lærer om deres fascinerende kultur. Fra Kenya går rejsen videre til Tanzania og du vil her trekke på Kilimanjaro slutte denne oplevelsesrige rejse af ved Zanzibars smukke turkisblå sandstrande.

Få en unik oplevelse på toppen af Kilimanjaro
Kilimanjaros bjergtop er et af de mest mindeværdige billeder, du kan få med hjem fra Østafrika. Det er Afrikas højeste bjerg og det højeste fritstående bjerg i verden. På denne tur følger du Machame ruten, som går for at være den smukkeste rute på Kilimanjaro. Den byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og fantastiske udsigter. Her vandres igennem semi-tropisk regnskov, åbne hede- og lyngarealer, stenørken og stejle klipper samt gletsjervandløb, sne og is.

Særligt om Machame ruten
Machame er en af de længere og mere fysisk krævende ruter til toppen (man trekker i alt ca. 100 km), men Machame ruten giver bedre mulighed for akklimatisering (og endnu bedre, hvis du tager en ekstra dag) end mange af de andre ruter, hvilket betyder at flere har succes med at nå toppen på denne rute. På Machame ruten sover man i telte, og går kun med sin dagsrygsæk, resten af oppakningen bliver båret af bærere og maden tilberedes af en kok.

Postkortsmukke Zanzibar
På Zanzibar finder du nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblå vand og svejende palmer. Der er mange muligheder for forskellige aktiviteter som fx at besøge de forskellige paradisstrande, solbadning eller snorkling i det Indiske Ocean. Zanzibar byder også på andre seværdigheder, eksempelvis hyggelige byer, imponerende koraler og kæmpe landskildpadder.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya herSæson

Den bedste periode at bestige Kilimanjaro på, samt at tage på safari, er januar – marts og juni – oktober, da dette er perioder med tørtid. Man kan godt tage af sted på andre tidspunkter, men der skal man være forberedt på regn og blæst.

Bemærk, at vejret er uforudsigeligt og meget omskifteligt på bjerget hele året, så det er vigtigt at have udstyret i orden, og altid være forberedt på regn og kulde.


Kendwa Beach på Zanzibar

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi International Airport i Kenya, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst - Dagstur Nairobi
I Nairobi bliver du hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp, som er Jysk Rejsebureaus servicecenter i Kenya. Her kan du opbevare din baggage, inden du skal på en spændende dagstur rundt til Nairobi´s højdepunkter. Du kommer til at opleve:

 • Elefant børnehjem –Vi besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er et hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.

 • Giraf center – Dagen inkluderer også et besøg på Langatta Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i 1. sals højde, kan få lov at håndfodre – og endda kysse! – Rotchilds giraffer, der er en truet race i Kenya. I dag er Lake Nakuru National Park et af de få steder, hvor de kan opleves i det fri. Rotchilds kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en informativ udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.

 • Kazuri smykke- og keramikværksted – Vi besøger også Kazuri Bead Workshop. Kazuri projektet startede i 1975, og skulle være med til at hjælpe enlige mødre, med at tjene lidt penge, så de kunne forsørge sig selv og deres børn. Kvinderne håndmalede smykker og keramik og solgte det. Projektet er nu blevet så populært, at der er over 200 kvinder ansat, og deres varer sælges i hele verden. Alt er lavet i hånden, og det er utrolig spændende at opleve kvindernes færdigheder. Lokal engelsktalende guide.

 • Karen Blixens hus - Turen tager os videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største attraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til et museum i anledningen af filmatiseringen, af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.
  Dagsturen ender tilbage ved Wildebeest Eco Camp. Overnatning på Wildebeest Eco Camp i et permanent safaritelt med fælles bade- og toiletfaciliteter.


3. dag: Nairobi – Mt Longonot - Lake Naivasha –
Efter morgenmaden, forlader vi Nairobi. Undervejs laver vi et par stop for at nyde den smukke udsigt over Great Rift Valley. Selve trekket starter ved nationalparkens hovedindgang, hvor stierne hurtigt begynder at sno sig op ad den sovende vulkan. Du skal bevæge dig godt 630 højdemeter for at nå til kanten af krateret, som ligger 2.776 meter over havets overflade. På nogle strækninger er turen meget stejl og ujævn, og selve vandreturen fra hovedindgangen til kraterets kant og tilbage igen er på omkring ni kilometer.
Fra toppen af kraterets kant er der en spektakulær udsigt over selve krateret samt det omkringliggende område, hvor Lake Naivasha, åbne sletter og små landsbyer pryder landskabet. Bunden af krateret er tæppebelagt med en skov af træer, som fungerer som hjemsted for en bred vifte af dyr, herunder både zebraer, giraffer og bøfler. Den sovende vulkan er blevet til på grund af mange lag af størknet lava. Den menes sidst at have været i udbrud i 1860'erne. Vulkanens navn, Mt Longonot, kommer fra Maasai ordet ”oloongonot”, som betyder ”et bjerg af mange stejle højderygge”. Mt Longonot nationalpark favner over godt 52 kvadratkilometer, hvoraf det meste af området er dækket af bjerge. Hvis vi kommer tilbage til Lake Nasivasha i god tid, så er der mulighed for forskellige aktiviteter som fx bådtur hvor flodhestene eller fuglene er mest aktive. (M)

4. dag: Lake Naivasha – Lake Nakuru National Park
Efter morgenmad er der afgang fra Lake Naivasha med retning mod Lake Nakuru. Efter første safari-rundtur i parken, nyder vi den medbragte frokost i parken ved udsigtspunktet over søen. Om eftermiddagen får vi endnu en safari-rundtur i Lake Nakuru National Park. Den er især berømt for sine hundredtusindvis af flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. Her kan du være heldig at opleve helt op til tre millioner flamingoer, der danner et bredt lyserødt bånd rundt om hele søen. Nakuru har desuden fået status som særligt reservat for næsehorn, der altid ses under safariture i parken. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard. Du ankommer til dit dit hotel i Lake Nakuru om eftermiddagen. Resten af dagen er til fri disposition. (M, F, A)

5. dag: Lake Nakuru - Masai Mara
Efter morgenmaden forlader vi Lake Nakuru området og kører mod Masai Mara vildtreservat.
Vi gør stop undervejs på køreturen og spiser den medbragte frokost. På turen ind til vores camp, får vi de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Bemærk, at køreturen er meget hård på visse dele af strækningen, hvor vejen er i dårlig stand. (M, F, A)

6. dag: Safari i Masai Mara
Hele dagen er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Vi starter ud tidligt om morgenen, hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Kenyas førende safarireservat, Masai Mara, er en fortsættelse af Serengeti sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Reservatet har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. (M, F, A)

7. dag: Masai Mara Masai landsby bush camp
Stå tidligt op til morgenmad og en tidlig morgensafari. Fra Masai Efter safarien kører vi til den nærliggende Masai landsby kl 10:30 ca, hvor vi skal sove de næste 2 nætter.
Du vil blive budt velkommen til landsbyen af Masai krigere. Efter velkomsten besøger du de enkelte hytter, mens guiden vil forklare de mange aspekter af livet i landsbyen. F.eks. hvordan de bygger hytterne, bryllupsceremonier, mad, beklædning, familieliv, lederskab og traditionel medicin.
Efter frokost I bush camp, kan du tage en gåtur i området eller deltage i landsbydagligdagen. Vi sørger dog for at være tilbage i landsbyen, når dyrene vender tilbage fra græs. Her er du velkommen til at deltage i malkningen af landsbyens køer og sørge for, at de er lukket inde for natten. Overnatning og aftensmaden i Maasai Bush Camp, Masai Mara Conservancy. (M,F,A)

8. dag: Masai Conservancy & Maasai landsby
Tid til en tidlig morgenmad og en sidste bush walk med de lokale Masai krigere og deres familie, hvor du kan lære alt om denne spændende stamme. Overnatning og aftensmaden i Maasai Bush Camp, Masai Mara Conservancy. (M,F,A)

9. dag: Maasai Village Bush Camp – Nairobi
Efter morgenmaden, kan du nyde morgen aktiviteterne i maasai byen. Sidst på morgenen tager vi mod Nairobi, vi spiser frokost undervejs. Vi ankommer ca. kl 17:00 i Nairobi. (M, F)

10. dag: Nairobi – Moshi
Stå tidlig op og tag en taxa hen til shuttle bussen til Moshi. Shuttle bussen kører fra Nairobi kl. 08:00 og ankommer i Moshi omkring kl. 15:00. Det koster US50$ at krydse grænsen. Eftermiddagen i Moshi kan bruges på at udforske den lille by og få styr på udstyret til Kilimanjaro trekket. (M)

11. dag: Moshi - Kilimanjaro: Machame Camp
Afgang fra Moshi. Trekking turen starter fra Machame Gate, hvor der vandres igennem subtropisk skov op til Machame Campen i 3.018 meters højde. Anslået trekking tid: 6 timer. Aftensmad og overnatning i Machame Campen. (M,F,A)

12. dag: Kilimanjaro: Machame Camp - Shira Camp
Denne dag starter med en stejl opstigning, hvorefter turen flader mere ud frem mod frokost. Efter frokost fortsætter trekket langs stejle klippekanter, igennem hede - og lyngarealer, mod Shira plateauet, hvor vores lejr ligger i 3.800 meters højde. Anslået trekking tid: 6 timer. Aftensmad og overnatning i Shira Campen. (M,F,A)

13. dag: Kilimanjaro: Shira Camp - Barranco Camp
Efter morgenmaden fortsætter vi øst på gennem stenørken og over gletsjervandløb, indtil vi kommer til Lava Tower i omkring 4.600 meters højde. Fra Lava Tower går vi ned til Barranco Camp i 3.972 meters højde, hvor vi undervejs spiser frokosten og nyder den imponerende udsigt til Barranco Wall. Anslået trekkingtid: 4-5 timer. Aftensmad og overnatning i Barranco Campen. (M,F,A)

14. dag: Kilimanjaro: Barranco Camp - Barafu Camp
Denne dag starter vi med at trekke op af Barranco Wall, som heldigvis er nemmere at forcere end den ser ud til. Efter et hvil på toppen af Barranco Wall, vandrer vi ned igennem Karanga Valley, og videre op til Barafu lejren i 4.633 meters højde. Anslået trekkingtid: 6-7 timer. Aftensmad og overnatning i Barafu Campen. (M,F,A)

15. dag: Kilimanjaro: Barafu Camp – Topforsøg Uhuru Peak - Mweka Camp
Omkring midnat starter topforsøget til Uhuru Peak – Afrikas højeste punkt i 5.896 meters højde, som du har mulighed for at nå omkring solopgang. Når du har nydt de smukke udsigter fra toppen, begynder nedstigningen mod Mweka Camp, hvor den står på afslapning, aftensmad og overnatning. Anslået trekkingtid: 12 timer. (M,F,A)

16. dag: Kilimanjaro: Mweka Camp – Mweka Gate - Moshi
På trekkets sidste dag returnerer vi ned til Mweka Gate, hvor vi tager afsked med vores team. Herfra køres du til dit hotel i Moshi, hvor du spiser frokost. Anslået trekkingtid: 3-4 timer. (M, F)

17. dag: Moshi – Kilimanjaro Airport – Zanzibar - Kendwa Beach
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Kilimanjaro lufthavn, hvor du skal med dit fly til Zanzibar. Når du ankommer til Zanzibar lufthavn, vil du blive kørt til dit strandhotel. (M)

18 & 19.dag: Zanzibar
Nyd de sidste dage på Kendwa Beachs smukke hvide strande. Zanzibar byder på masser af forskellige aktiviteter som fx snorkling, dykning eller ren afslapning med på stranden med en drink i hånden under palmerne. (M)

20. dag: Zanzibar – Zanzibar Airport - Danmark
Afgang til Zanzibar lufthavn, hvorfra hjemrejsen begynder. (M)

21. dag: Ankomst til Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Tanzania og Kenya kommer du tilbage til Danmark. (M)


Overnatning:
2 overnatninger i stationær-telt på et hyggeligt budget hotel i Nairobi.
1 overnatning i Guesthouse ved Lake Nasivasha
1 overnatning på et 1-2 stjernet hotel i Lake Nakuru by
2 overnatninger i et stationær telt. (Budget telt camp udenfor Masai Mara Nationalpark.
(Campen 5-10 min. fra indgangen til nationalparken)
2 overnatninger i et simpelt campingtelt ved Masai Landsby i Masai Conservancy
2 overnatninger på et 2 sjernet hotel ved Moshi.
5 overnatninger i campingtelt på Kilimanjaro.
3 overnatninger på et 2+ strand hotel ved Kendwa beach. (Zanzibar)M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Medbring kun det nødvendige på bjerget (maks 15 kg per person). Din overskydende bagage kan i mellemtiden opbevares gratis på Wildebeest Eco Camp i Nairobi.

Bemærk, at der er portere med på turen, der bærer alt udstyr og din store rygsæk. Men vi anbefaler, at du medbringer en lille dagsrygsæk, hvor du kan opbevare kameraudstyr, drikkevand, snacks, regntøj, varm fleece og andre nødvendigheder, som du får brug for i løbet af dagen.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).

Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.


Trekket kan ikke anbefales til børn under 10 år.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 33.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.
Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Ture
 • Park fees
 • Trekkingguide
 • Bærer
 • Nationalparkgebyr
 • Overnatning
 • Telt på Kilimanjaro
 • Måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Sovepose på Kilimanjaro
 • Liggeunderlag
 • Jakke til Kilimanjaro
 • Udstyr på kilimanjaro
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: