Søg
Søg
Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel
Den himmelske fredsplads i Beijing
Den afslappede og hyggelig stemning i Beijings hutonger
Sommerpaladset, Kina
Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel
Lokale turister ved Den Forbudte By i Beijing
Himlens tempel i Beijing
Det Olympiske Stadium, Beijing, Kina
Den Kinesiske Mur

Beijing med kant

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 8 dage

Glæd dig til at opleve Beijing fra en ny vinkel. Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel. Og du får en unik mulighed for at udforske Den Kinesiske Mur på steder hvor turisterne normalt ikke kommer.

Her får du en enestående mulighed for at opleve det bedste Beijing har at byde på, samtidig med at du får set byen fra en ny vinkel.

På denne korte og indholdsrige rejse skal du bl.a. se mange af Beijing og omegns unikke, historiske seværdigheder fra en cykelsadel. At opleve byen på cykel og møde den kinesiske befolkning i øjenhøjde er en oplevelse i særklasse. Men en ting er at cykle i byen, en anden er at opleve rolige landsbyer og flot natur på tæt hold. På denne tur har du mulighed for begge dele, da du kan vælge, om du vil have to dage med trekking på Den Kinesiske Mur eller om du vil cykle den ene dag.

Man kan ikke sige Beijing uden at tankerne naturligt falder på Den Kinesiske Mur. Dette storslåede, historiske bygningsværk helt uden sidestykke, snor sig billedskønt gennem bjerglandskabet. På denne tur besøger du nogle af de steder på ved Den Kinesiske Mur, hvor turister normalt er forment adgang. Du bestiger skråningerne, for at kunne opleve dele af muren som ikke er blevet restaureret, og overnatter hos en lokal, kinesisk værtsfamilie.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Kina her.
Læs mere om Kina her.

Sæson

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området omkring Beijing er meget koldt om vinteren, hvor der fra midten af november til midten af marts bliver helt ned til minus 15 grader. Derfor er det ikke muligt at komme på ture til Den Kinesiske Mur i denne periode.

I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på 30-35 graders varme, og kraftig regn må forventes.

Vi anbefaler at undgå den første uge af maj, da kineserne har ferie, og der er rigtig mange lokale turister i denne periode.

Trekking turen til Den Kinesiske Mur tager dig til de mest storslåede sektioner af muren

Detaljeret beskrivelse

1. Dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Kinas hovedstad Beijing, hvor du ankommer næste dag.

2. Dag: Ankomst Beijing
Ved ankomst til Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er til fri disposition i Beijing. Ankommer du før kl. 14, er der mulighed for at tage med på en times guidet gåtur. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og få et par rejsetips til Kina. Overnatning på budgethotel i Beijing.

3. Dag: Cykeltur i Beijing
I dag skal du se Beijing fra en lidt anderledes vinkel. Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel. Det er nemt at cykle i Beijing, der er ofte brede cykelstier og trafikken er ikke hektisk i de områder, du cykler. På turen kommer du forbi flere af byens highlights. Du ser bla. Lama Templet, Nan Luoguxiang Hutong, Ghost Street, Houhai Lake areas og Jingshan Park. Ghost Street er et specielt levende og hektisk sted med et væld af madboder - åbent 24 timer i døgnet. Du kører gennem parker med flotte søer og fra udsigtspunktet i Jingshan Park, er der et formidabelt udsigt over Beijing med den Forbudte By lige for dine fødder. En tur gennem de gamle boligområder, hutongerne, hører også med til en cykeltur i Beijing. Undervejs er der tid til at stoppe hvor du har lyst og besøge de enkelte attraktioner (indgangsbilletter er for egen regning). (M)

4. Dag: Beijing - Trekking på Den Kinesiske Mur - Bei Gou Village
Efter morgenmad er der afgang med offentlig bus sammen med din guide. Det tager cirka 1 ½ time, at køre nordpå til dit udgangspunkt for turen. Guiden er engelsktalende, hvilket få kinesere er, så benyt lejligheden til at lære om Kina og den rivende udvikling, landet har været igennem. Vel fremme møder du din vært (du indkvarteres privat), som guider dig af små stier mod dit opstigningspunkt. Inden længe mødes du af et skilt med teksten: ”this part of the wall, is not open to the public”. Det er her, det virkelig spændende begynder. Du nærmest klatrer op af stejle stier, og får sved på panden. Højere og højere op med en fabelagtig udsigt over bjergene. I klart vejr kan du se helt til Beijing. Pludselig kan du se muren og efter i alt et par timers vandring er du på selve muren. Det er storslået. Du finder et sted med læ og nyder den medbragte frokost. Om eftermiddagen går du op og ned mellem de forskellige udsigtsposter på muren. Det er stejlt, og da det er den ikke-restaurerede del af muren, du besøger, er der ikke trapper så man skal passe på. Sidst på eftermiddagen når du frem til den mere besøgte del af muren, og landsbyen, hvor du skal overnatte hos en kinesisk værtsfamilie. Slap af, nyd en kold øl eller hjælp til med madlavning.
Overnatning hos en kinesisk værtsfamilie. Bemærk, at forholdene er simple. (M, F,A)
Vores lokale samarbejdspartner har skaffet en speciel tilladelse, der giver os en unik mulighed for at besøge de ikke restaurerede dele af Den Kinesiske Mur.

5. Dag: Cykeltur i landsbyer eller trekking på Den Kinesiske Mur - Retur til Beijing
Næste morgen er der to valgmuligheder. Enten en cykeltur i landsbyerne langs muren eller endnu et trek i den ”ikke-offentlig tilgængelige” del af muren. Det er i et område, der er helt fantastisk smukt, hvor muren bugter sig langs en sø - det eneste sted, hvor vand og mur mødes. Det kan være et svært valg, da en cykeltur i området er en unik oplevelse. Både den flotte natur og mødet på cykel med den kinesiske befolkning er en oplevelse i særklasse. Tidligt på eftermiddagen kører vi tilbage mod Beijing. På vej til hotellet stopper vi ved 2008 Beijing Olympic Park, så der er mulighed for at tage billeder. (M, F)

6. Dag: Beijing på egen hånd
Du har hele dagen i Beijing hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd. Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By, er et must-sees i Beijing. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Tiantan, Himmelens Tempel, Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. (M)

7. Dag: Afrejse fra Beijing
Efter en spændende uge i Beijing går turen hjemad. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. Tjek ud fra hotellet er kl.12. (M)

8. Dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kina
4 overnatninger på budget hotel i Beijing
1 overnatninger hos kinesisk værtsfamilie ved muren

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Kontakt Jysk Servicecenter Beijing dagen før afgang og aftal det præcise mødetidspunkt og sted samt få de nyeste oplysninger om turen.

Trekking tid: Cirka 4 timer

Sværhedsgrad: Let til middel. Fornuftig fysisk form og helbred er påkrævet. Minimumalder for børn er 6 år.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag (undtagen fra midten af november til midten af marts). Jysk Rejsebureau kan skræddersy jeres rejse til Kina præcis, som I ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har I andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde jeres drøm.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.
Rabatten er fratrukket prisen.

I Kina er det god skik at give drikkepenge til guide/chauffør efter endt tur.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Beijing t/r
  • Transport
  • Overnatninger
  • Gruppeture og måltider i Beijing som beskrevet i programmet samt engelsktalende guide på turen

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Entreer i forbindelse med cykelturen
  • Andre måltider end nævnt i programmet
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Den Transmongolske Jernbane: 18-12-2018 18:00:00 : 12128
Aarhus
18. december 2018 kl. 18:00

Den Transmongolske Jernbane

Den Transmongolske Jernbane: 06-02-2019 18:00:00 : 12094
Aarhus
6. februar 2019 kl. 18:00

Den Transmongolske Jernbane

Se mere her

Servicecenter

Kina Få hjælp og service til rejsen
Beijing, Kina - Servicecenter
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: