19 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag kombinerer de fantastiske byer Beijing, Xian og Shanghai med den fantastiske natur og de smukke templer ved Huangshan og Hanzhou.

Vi har sørget for alt transport og overnatninger på turen, og med vores servicekontor i ryggen kan du begive dig på eventyr i Kina. Savner du inspiration inden rejsen, så kan vores Kina eksperter hjælpe dig med masser af gode rejsefif og booke dagsture til f.eks. Den Kinesiske Mur eller Teplantagerne udenfor Hangzhou.

Få information og fakta om Kina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Kina her

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området omkring Beijing er meget koldt om vinteren, hvor der fra midten af november til midten af marts bliver helt ned til minus 15 grader. Derfor er det ikke muligt at komme på ture til Den Kinesiske Mur i denne periode. I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på 30-35 graders varme, og kraftig regn må forventes. Vi anbefaler at undgå den første uge af maj, da kineserne har ferie, og der er rigtig mange lokale turister i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Beijing, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Beijing
I Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel som ligger centralt i Beijing. Resten af dagen er til fri disposition. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og til at finde et spisested med fantastisk kinesisk mad.
3-5. dag: På eventyr i Beijing
Du har tre hele dage i Beijing, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd. Den Himmelske Fredsplads og Den Forbudte By er måske oplagte must-sees i Beijing. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Himlens Tempel Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. Du kan også tage på trekkingtur til den Kinesiske Mur eller besøge det fantastiske sommerpalads.
6. dag: Nattog fra Beijing til Xian
Først på dagen har du igen tid på egen hånd, inden rejsen går videre med nattoget til Xian. Du sørger selv for transport til togstationen. Det er en god idé at spise et solidt måltid inden afgang, og ellers medbringe lidt mad og snacks til turen. Der er en restaurant på toget men udvalget er yderst begrænset. Togturen tager ca. 12 timer.
7. dag: Ankomst til Xian
Tidligt om morgenen nærmer toget sig den gamle hovedstad Xian, som er beliggende i den centrale Shaanxi-provins. Du bliver hentet på stationen og kørt til dit hotel. Efter indtjekning er resten af dagen på egen hånd til at opleve Xian i dit eget tempo.
8. dag: På opdagelse i Xian
Byen er verdenskendt for sine arkæologiske fund, de berømte terrakotta-krigere, der tilfældigt blev fundet i forbindelse med en brøndudgravning i 1974. Her fandt man Kejser Qin Shi Huangdis grav, som indeholdt ca. 6.000 individuelt forarbejdede krigere lavet i terrakotta i menneskestørrelse. Terrakotta krigerne er dog ikke den eneste grund til at besøge Xian. Byen var tidligere Kinas første rigtige hovedstad samt endestation for Silkevejen, og har derfor meget kulturelt og historisk at byde på. Bl.a. omringes byen af en ca. 14 km lang, næsten intakt, bymur. Den er 12 meter høj, og en gå- eller cykeltur på muren giver en flot udsigt over byen. Besøg også Giant Wild Goose Pagoda, der betragtes som en af de vigtigste buddhistiske helligdomme i Kina. Et af de mere spændende kvarterer i byen er det muslimske kvarter, som byder på interessante gadekøkkener og boder samt en af de ældste moskéer i Kina, bygget i kinesisk stilart. Kvarteret er fyldt med liv, og maden hos gadekøkkenerne kan varmt anbefales.
9. dag: Med tog fra Xian til Huangshan
Efter morgenmaden tager du til togstationen, hvor du skal med højhastighedstog til Huangshan i Anhui-provinsen. Ligesom på toget mellem Beijing og Xian er udvalget af mad yderst begrænset, så medbring egen mad og snacks til turen. Ved ankomst kommer til Huangshan står der en chauffør klar for at køre dig til dit hotel. Togrejsen varer ca. 8 timer.
10. dag: Huangshan til Yellow Mountains
Huangshan er bedst kendt for den smukke natur udenfor byen i Yellow Mountains. Det siges, at der er skrevet mere end 20.000 digte om Yellow Mountains. Med bus (ikke inkluderet, skal tilkøbes lokalt for CNY 20-30,- pr. vej) går turen til Yellow Mountains, hvor du skal overnatte på bjerget i guesthouse (medbring kun en dagsrygsæk med lidt tøj og tandbørste, da du kommer tilbage til dit guesthouse i Huangshan om eftermiddagen dagen efter). Du har god tid til at udforske dette magiske område, som byder på noget af Kinas bedste trekking. Små stier og tusindvis af trappetrin klamrer sig til de stejle bjergsider og tager dig til fantastiske udsigtpunkter fra de forrevne bjergtoppe der stikker op af skyerne. Yellow Mountains (på dansk De Gule Bjerge), er i dag, at finde på UNESCO's liste over verdens naturarv.
11. dag: Yellow Mountains til Huangshan
Fra toppen af Yellow Mountains kan du nyde solopgangen - en fantastisk måde at starte dagen på. Med en trekkingtur til toppen kan du se skyerne flyde gennem dalen op op af bjergsidderne, et smukt syn. Herefter går turen tilbage til dit guesthouse, hvor du tager din bagage med og vandrer ned til bussen, som tager dig tilbage til dit guesthouse i Huangshan.
12. dag: På opdagelse i Huangshan
Nyd dagen på egen hånd i Huangshan, hvor du bl.a. kan gå en tur af Tunxi Ancient Street. Du kan også forlænge dit ophold ved Yellow Mountains eller tage en overnatning ved nogle af de varmekilder du finder i samme område.
13. dag: Med tog fra Huangshan til Hangzhou
Ved middagstid er der afgang mod Hangzhou i højhastighedstog. Togturen tager cirka 3 timer, så husk at få snacks og lidt at drikke med på togturen. Ved ankomst til Hangzhou står der en chauffør klar for at køre dig til dit hotel.
14. dag: På eventyr i Hangzhou
Hangzhou var hovedstad for Song-dynastiet i det 12. århundrede. I dag går byen for at være “Paradis på Jorden“ for de fleste kinesere. Byen er en kæmpe kontrast til den moderne storby Shanghai. Overalt i byen finder du haver, templer og pavilloner. På bakkerne rundt omkring byen vokser den berømte Longjing te.
15. dag: Med tog fra Hangzhou til Shanghai
Nyd formiddagen i fantastiske Hangzhou inden du tager den korte togtur til Shanghai. Ved ankomst til Shanghai, der er en af Kinas største og tættest befolkede byer, bliver du afhentet og kørt til dit hotel i byen.
16-17. dag: På opdagelse i Shanghai
Du har hele dagen til rådighed til at udforske Shanghai på egen hånd. Shanghai, også kaldet Østens Paris, er i dag en sprudlende multikulturel metropol, hvor gammel kinesisk historie møder højteknologisk og finansiel fremgang. Forlader man hovedgadernes skinnende facader og begiver sig ind i labyrinten af smøger, vil man dog hurtigt opleve, at der også findes et andet Shanghai. Et gammelt og uforandret Shanghai med lave huse, hvor ældre mænd sidder udenfor og spiller kort med naboen, alt imens den liflige duft af morgenmad breder sig fra de mobile gadekøkkener. Efter indtjekning på dit hotel er resten af dagen fri til at udforske byen. Gå en tur langs Shanghais berømte havnefront, The Bund, hvor imponerende bygninger opført i 20’erne og 30’erne ligger til den ene side, og store fragtskibe og tungtlastede pramme glider forbi på floden til den anden. På selve promenaden myldrer det af liv fra tidligt til sent. Solen er knapt stået op, før de første er i gang med at gøre morgengymnastik og dyrke tai-chi. Op ad formiddagen afløses de af turister, forretningsfolk med madpakker og postkortsælgere. Når mørket falder på, og byens lys tændes, overtages The Bund af unge kærestepar og grupper af velklædte mænd og kvinder, der mødes for at danse engelsk vals og promenere langs vandet. Du kan også nyde udsigten over Shanghai fra toppen af WTC Tower, tage på opdagelse i Yuyuan's kinesiske have og tag på shopping i Nanjing Lu, Shanghais største indkøbsgade.
18. dag: Afrejse fra Shanghai
Efter en spændende rejse rundt i Kina går turen hjemad. Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du gå en tur i en af byens parker, nyde stemningen langs havnefronten eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår.
19. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

4 overnatninger på budgethotel i Beijing i dobbeltværelse
1 overnatning på toget mellem Beijing og Xian
2 overnatninger på budgethotel i Xian i dobbeltværelse
3 overnatninger på budgethotel i Huangshan i dobbeltværelse
1 overnatning på hostel ved toppen af Yellow Mountains i dobbeltværelse
2 overnatninger på budgethotel i Hangzhou i dobbeltværelse
3 overnatninger på budgethotel i Shanghai i dobbeltværelse

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouses til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

April, maj, juni, september og oktober

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Evt. guidebog
 • Evt. mad og snacks til togrejserne

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Beijing // Shanghai - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Togbilletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Busbillet Huangshan - Yellow Mountains t/r (købes lokalt for CNY 40-60,-)
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top