Inspirerende foredrag

Aftenens program


18.00 - 18.15: Velkommen
18.15 - 19.00: Foredrag om rejser med børn i Asien - Tilmeld dig
19.00 - 19.30: Smagsprøver fra Østen og rejsesnak
19.30 - 20.15: Foredrag: Rejser med børn i Afrika - Tilmeld dig
19.30 - 20.15: Foredrag: Rejser med børn i Australien - Tilmeld dig
20.15 - 21.00: Rejsesnak og tak for i aften

Rejser med børn

Går du med en drøm om at tage dine børn med ud og opleve verden?
Måske har du ikke helt besluttet hvilket land I skal besøge og hvor længe I skal være væk. Måske er du også usikker på hvad det kommer til at koste og om det er besværligt?

Der er selvfølgelig nogle praktiske ting, der skal være i orden, når man rejser med børn, men slå koldt vand i blodet og husk som grundregel, at børnene oftest kan holde til langt flere strabadser og forandringer, end vi regner med.

Det er dog ofte en rigtig god idé med lidt mere planlægning, og grundigere forarbejde hjemmefra, når vi skal have de små med på rejsen, så hele familien kan føle sig godt tilpas og slippe for unødige bekymringer.

Derfor inviterer Jysk Rejsebureau til temaaften om at have sine børn med på rejsen, tirsdag den 28. oktober i Århus. Her kan du få inspiration til hvor rejsen skal gå hen og få gode tips til at rejse med børn, f.eks. hvordan flyturen klares smertefrit og hvad I skal huske at have med i kufferten.

Der vil være tre korte inspirationsforedrag på aftenen om at rejse med børn i alle aldre til Asien, Afrika og Australien. Du er velkommen til at tilmelde dig flere af foredragene. (Bemærk dog at to af foredragene ligger på samme tidspunkt). Tilmeld dig til foredragene via linksene nedenfor.

Før og efter foredragene vil det være muligt at få en snak med vores rejsekonsulenter, som alle har erfaring med at sende familier på eventyr i hele verden. Mellem foredragene byder vi på lidt smagsprøver fra Østen.

Børn er selvfølgelig velkomne på aftenen.

Vi glæder os til at se jer.

Inspiration til rejser med børn

Tag familien med i rygsækken

Du behøver hverken sælge alle familiens ejendele for at få værdifulde ferieminder med hjem for store og små eller – tage på all-inclusive charterferie. Faktisk kræver det ikke særlig meget at drage på et eventyr, der for altid vil være en del af jeres familiefortælling. Læs mere her
Til top