Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Under betegnelsen "Backpacker Adventure" kan du komme med Jysk Rejsebureau på fede grupperejser for unge til hele verden.

Rejserne er af forskellig længde og med forskelligt indhold. Nogle rejser har fokus på adventure og vilde eventyr, mens andre kombinerer rejseeventyret med frivilligt arbejde. Vi tilbyder også nogle super fede ture med fokus på strand, afslapning og hygge med gruppen.

Se alle vores Backpacker Adventure rejser her.

Denne aften vil vi præsentere jer for de forskellige rejser, vise videoer og billeder fra tidligere ture og svare på alle jeres spørgsmål. Vi glæder os helt vildt til at møde jer!

Venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen og Sarah Olivia Scott


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 22-05-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 15-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 15-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top