Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Er du ung og klar på eventyr? I aften fortæller jeg om mulighederne for at komme ud og opleve verden sammen med andre unge i en gruppe. Rejserne indeholder en masse oplevelser, der er planlagt på forhånd, samt en masse frihed til selv at udforske verden!
Foredraget har fokus på Asien, Australien, New Zealand og Fiji, samt lidt af Afrika.
Jeg vil i løbet af aftenen komme i dybden på rejserne vi tilbyder i denne del af verden, samt fortælle lidt om, hvad det vil sige at rejse som gruppe, budget, og friheden ved disse rejser. Der vil blive vist videoer og billeder fra tidligere ture, og givet en masse inspiration.
Vi tilbyder ture til hele verden, men i aften vil der være fokus på ovennævnte områder – Nogle ture tilbyder en masse adventure og kultur, og andre indeholder frivilligt arbejde – Vi kommer rundt om det hele.

Til sidst vil der være mulighed for at tage en snak

Med venlig hilsen
Stine Nørbjerg

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top