Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I Colombia besøger vi hovedstaden Bogota og adventure byen San Gil, før vi bevæger os op i den nordlige del af Colombia. Her står den på 4 dages Lost City trek, de smukke strande ved Palomino og videre til den charmerende og gamle koloniby Cartagena, som især er kendt for den gamle bydel og hvor farvestrålende huse og mennesker pryder gadebilledet.
Til sidst står den på afslapning, på et hostel der står ude på vandet, udenfor Cartagenas kyst.

Jeg glæder jer til at byde jer velkommen til en hyggelig aften, og snakke om en fantastisk rejse til Colombia.


Med venlig hilsen
Jonas Blomgren Lassen

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top