KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I Colombia starter vi i de to store byer - Bogota og Medellin, inden den går mod adventurebyen San Gil.

Efterfølgende bevæger vi os op til den nordlige del af landet. Her står den på 4-dages trek til The Lost City, de smukke strande ved Palomino og videre ned til de fantastisk San Bernando øer. De ligger syd for den charmerende og gamle koloniby Cartagena, som er det næstsidste stop på rejsen. Byen her er især kendt for den gamle bydel, og hvor farvestrålende huse og mennesker pryder gadebilledet.

Til sidst står den på afslapning, dykning og ægte ø-kultur på øerne San Andres & Providencia

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen til en hyggelig aften.


Med venlig hilsen
Martin Sørensen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Martin Schaumburg Sørensen, Rejsekonsulent

Martin Schaumburg Sørensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top