Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Få inspiration til din egen rejse rundt til Islands mange varme kilder, høje tinder, imponerende gletsjere og fantastiske vandreruter. Står naturoplevelserne højt på din rejseønskeliste, så er Island lige destinationen for dig!

Vil du opleve Island med bil og hoteller, eller er du mere til en campertur eller telt? Island er en fænomenal destination til det hele. Vi går ned i detaljen og får dig klædt godt på til at tage de rigtige valg om din rejse til Island.

Vi viser billeder, deler ud af vores rejseerfaring og giver gode råd til, hvordan vi sammen bedst planlægger din rejse, så du undgår at bruge unødig tid på logistikken, mens du er afsted. Vi har selvfølgelig også en masse ideer og forslag til, hvad du kan opleve i dette fantastiske land.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

Med venlig hilsen
Maja Hermann Pedersen og Sarah Olivia Nielsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Maja Hermann Pedersen, Rejsekonsulent

Maja Hermann Pedersen

Rejsekonsulent

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top