Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aften tager jeg dig med på en oplevelsesrig rundrejse på Island, hvor vi følger ringvejen hele vejen rundt med en masse fantastiske stop og afstikkere undervejs. Den magiske natur på Island byder på både vulkaner, gejsere, gletsjere, rå fjorde, sorte strande, smukke vandfald samt et rigt dyreliv der især findes i farvandet omkring øen, hvor du bl.a. kan se sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler.

Island byder også på utrolig mange forskellige adventure-oplevelser, hvor du kan komme ud på 4WD og vulkantrekking i Thorsmork Valley, snorkle eller dykke mellem to kontinentalplader i Thingvellir Nationalpark, komme tæt på pukkelhvaler på en hvalsafari i Husavik, gå på en gletsjer eller tage ud på en vild snescooter tur.
Og hvis det ikke lige er dig, jamen så kan du også bare tage en afslappende tur i Blue Lagoon eller en af de mange hot pools der er på Island.

Landet er fyldt med kontraster, hvor man f.eks. i vinteren kan opleve nordlys og om sommeren er der midnatssol. Island er et sted man kan rejse til året rundt, men det vil være to meget forskellige oplevelser.

Jeg ser frem til en hyggelig aften og jeg glæder mig til at dele mine personlige rejseoplevelser med dig og inspirere dig til hvad du bl.a. vil kunne opleve hvis din næste rejse skal gå til Island.

De bedste hilsner
Rasmus Gajhede

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top