Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter ud i Mexico city, som er en by, hvor alle sanser aktiveres med duften af tacos, lyden af mariachi, synet af Frida Kahlo samt de storslåede Teotihuacán pyramider.

Turen går videre til surf destinationen Puerto Escondido, som byder på de smukkeste solnedgange, Pina Coladas på stranden og snorkel-muligheder med hundredevis af delfiner udfra kysten.

Herfra går turen til byen Oaxaca, som er kendt for sine gamle bygninger i kolonialsk stil. Her går vi på opdagelse i de mange markeder og bliver blæst bagover af den naturskønne perle; Hierve el agua.
Næste stop er San Cristobal, hvor vi tager en dukkert i vandfaldene Agua Azul og Misol-ha, sejler en tur i Sumidero canyon og slutter af ved Palenque ruinerne.

Herefter rejser vi via Campeche til Kolonibyen Merida, som til trods for tilnavnet "den hvide by" nu består af smukke pastelfarvede bygninger.
Efter en kort køretur tager vi til den magiske by; Valladolid, hvorfra vi tidligt om morgenen besøger ruinbyen Chitchen Itza, som også kan prale af at være et af Verdens syv nye vidundere.

Vi slutter rejsen af med afslapning på stranden, hvor du får et indblik i de forskellige muligheder, der er på Yuacatans kyst og de omkringliggende øer. Tiden her bruger vi også på at undersøge de omkringliggende cenotes, som man både kan snorkle og dykke i.

Derudover kommer vi til at snakke om alternative ruter og gode lande at kombinere Mexico med.

Vi glæder os til at tage jer med på en tur til fantastiske Mexico.

Med venlig hilsen
Ann Cathrine & Emil

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 24-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top