Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mexico har noget for enhver smag! – Gamle ruiner og pyramider, verdensklasse dykning, en unik kultur og historie, fantastisk natur, lækker mad, gode strande og naturligvis Tequila.

Vi starter ud i Mexico city, hvor alle sanser kommer med i spil ved duften af street food, unikke kulturoplevelser som Mariachi-musik og Luche Libre-wrestling, synet af Frida Kahlo samt de storslåede Teotihuacán-pyramider.

Rejsen går videre til surf-destinationen Puerto Escondido, der byder på de smukkeste solnedgange, Pina Coladas på stranden samt hval- og delfinsafari ud fra kysten.

Herfra går turen til byen Oaxaca, der er kendt for sin kultur med autentiske madmarkeder, der virkelig er et besøg værd. Herefter går vi på opdagelse i den hyggelige by, inden vi bliver blæst bagover af den naturskønne perle Hierve el agua.

Næste stop er den lille bjergby San Cristobal. Byen er meget charmende og byder på sejlture i Sumidero Canyon, vandfaldet El Chiflon Waterfalls, Templo de San Juan eller hike i Lagunas de Montebello National Park.

På rejsen videre til Palenque tager vi en dukkert i vandfaldene Agua Azul og Misol-ha og besøger også Palenque ruinerne.

Herefter rejser vi via Campeche til kolonibyen Merida, der til trods for tilnavnet "den hvide by" i dag består af smukke pastelfarvede bygninger. Merida er Yucatan’s hovedstad og største by på halvøen. Mange spændende oplevelser som cenoter, Uxmal, mangrooveskove og dyreliv kan nåes indenfor kort distance.

Efter en kort køretur tager vi til den magiske by Valladolid, hvorfra vi tidligt om morgenen besøger ruinbyen Chitchen Itza, som også kan prale af at være et af verdens syv nye vidundere.

Vi slutter rejsen af med afslapning på stranden, hvor du får et indblik i de forskellige muligheder, der er på Yuacatans kyst og de omkringliggende øer. Her er der også tid til at undersøge de omkringliggende cenoter, som man både kan snorkle og dykke i.

Undervejs til dette foredrag kommer vi også ind på alternative ruter og gode lande at kombinere Mexico med.

Vi glæder os til at tage jer med på en tur til fantastiske Mexico.

Med venlig hilsen
Martin Schaumburg Sørensen & Emil Lindhard Madsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Emil Lindhard Madsen

Rejsekonsulent

Martin Schaumburg Sørensen, Rejsekonsulent

Martin Schaumburg Sørensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top