KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i den pulserende storby Mexico City, som bl.a. lokker med sine tacos og streetfood, spændende historie og udflugter. Har du altid drømt om at flyve luftballon? Så venter en oplagt mulighed her i Mexico City - en solopgangstur henover pyramiderne, hvor den kølige morgenhimmel fyldes af farverige luftballoner. Tempoet og roen heroppe er magisk.

Næst bevæger vi os mod stillehavskysten og videre ind i landet, hvor vi bl.a. vil fremhæve Mexicos gastronomiske hjerte, Oaxaca. Derudover vil vi komme omkring Chiapas-regionen, som er et oplagt stop for naturelskeren. Her kan du opleve smukke vandfald, mayaruiner i junglen og sumidero-kløften.

Vi slutter af på Yucatan-halvøen, som også byder på masser af eventyr! Her venter et paradis med charmerende byliv, badestrande, smukke laguner, afslappet ø-liv og et af verdens syv vidundere, Chichen Itza.

I løbet af aftenen vil vi komme ind på sæson, transportmuligheder, oplevelser og meget mere!
Mexico er et land fuld af muligheder, som henvender sig til folk i alle aldre og har derfor noget for en hver rejsende. Vi har udvalgt nogle af vores favorit områder, som forhåbentlig kan give dig en god idé om, hvad landet kan byde på og hvordan man kan sammensætte en rundrejse i Mexico.

Med venlig hilsen
Nanna Røntved og Cecilie Winther


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 23-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Cecilie Winther Friis, rejsekonsulent i Aarhus

Cecilie Winther Friis

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top