Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til himlen og åbne vidder, for til slut at ende i den summende og hyggelige hovedstad Wellington.

Efter en smuk færgeovergang rammer vi Sydøen, hvor vi starter med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark. Dernæst fortsætter rejsen med isklatring på den azurblå Fox Glacier, forbi de smukke Milford og Doubtful Sound, og videre til ekstremsportens mekka i Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch. Vi slutter med endnu en afstikker. Denne gang til Kaikura, hvor mulighederne er gode for at svømme ned delfiner og spotte hvaler.

Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra nord til syd, og som indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Under foredraget vil vi komme nærmere ind praktiske ting såsom sæsoner, rejseformer, overnatningsmuligheder og kombinationsrejser.

Vi vil vise jeg nogle enkelte billeder fra egne rejser gennem New Zealand, hvor vi rejste med hhv. bus og camper.

Vi glæder os til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
André Thorsteinsson og Nina H. Eilertsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 20-02-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 19-03-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 14-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 11-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 08-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

André Thorsteinsson, rejsekonsulent i Aarhus

André Thorsteinsson

Rejsekonsulent

Nina Hareskov Eilertsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau, Skt. Olufs Gade 2-4, 8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top