KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Dette foredrag har elementer, der henvender sig mest til backpacker-rejsende, men der vil være inspiration for alle, og alle er velkomne - uanset foretrukne rejseform.

Vi starter det sydamerikanske eventyr i vidunderlige Ecuador - landet, som har fået sit navn fra sin beliggenhed lige midt på ækvatorlinjen. Ecuador er et af de mindste lande i Sydamerika, men er naturmæssigt et af de mest eventyrlige og oplevelsesrige i verden. I Ecuador finder man både tropisk regnskov, majestætiske bjergkæder, smukke kyster, dybe dale og højslette. Et sandt paradis for både dyre-, natur, historie- og adrenalinelskere.

Rejsen i Ecuador starter i Quito, som er verdens højst beliggende hovedstad. Herfra går turen videre til Otavalo, hvor du kan få rygsækken fyldt godt med souvenirers efter en dag på Sydamerikas største marked i byen. Oplev vildt dyreliv ude i den dybe Amazonasjungle, få pulsen op i adventurebyen Banos, lær at danse salsa i Cuencas smukke bydele, hop i vandrestøvlerne og tag ud på en vandretur i Cajas Nationalpark, og prøv kræfter med surfing på bølgerne langs Montanitas strande.

Rejsen går nu videre til Galapagos-øerne - en magisk vulkansk ø-gruppe beliggende i Stillehavet, der byder på enestående natur og dyreliv. Galapagos er så unik, at det ikke kan sammenlignes med noget andet sted på kloden, og som næsten ikke kan beskrives med ord - det er et sted, der skal opleves!

Vi fortsætter Sydamerika-eventyret i fantastiske Peru, hvor vi starter i inkarigets hovedstad, Cusco. Et besøg i Peru er ikke komplet før man har trekket op til et af verdens syv vidundere - de nærliggende, sagnomspundne inkaruiner: Machu Picchu - hvor man desuden støder ind i en lama eller ti på vejen.

I Peru rejser vi langs Gringo Trail forbi Puno og Titicacasøen, kendt for de ikoniske menneskelavede siv-øer, videre til byen Arequipa, hvor man kan opleve storslåede kløfter og kæmpe kondorer i Colga Canyon. Herefter rejser vi videre til byen Nazca for at opleve de mystiske Nazca-linjer fra oven, og rejser derefter videre til ørkenoasen Huacachina, hvor det er muligt at sandboarde ned ad sanddynerne. Turen går herefter videre langs kysten til naturreservatet Paracas, hvor vi tager til Isla Ballestas - også kaldet "Fattigmands Galapagos". Her kan man opleve vildt dyreliv inden man bevæger sig op til Perus mangfoldige hovedstad, Lima.

Vi rejser herfra videre til eventyrlige Bolivia, der er det højstbeliggende og mest isolerede land i Sydamerika. Via hovedstaden La Paz går turen til verdens største saltørken, Salar de Uyuni, som er et overvældende smukt syn. Herfra rejser vi videre til Chiguana-ørkenen, som er omgivet af høje vulkaner, Red Lagoon, hvor flamingoerne holder til, og Dali-ørkenens måneagtige landskab. Vi kommer også til at opleve Green Lagoon og Licancabur-vulkanen – alt sammen uforglemmelige oplevelser i det betagende landskab, som Bolivia har at byde på.

Eventyret slutter i den charmerende landsby San Pedro, der ligger midt i det nordlige Chiles tørre Atacama-ørken.

Vi glæder os til at se dig og tage dig med på en fantastisk rejse gennem Sydamerikas unikke perler.


Med venlig hilsen
Ann Cathrine Larsen og Sarah Olivia Scott


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

Sarah Olivia Scott Nielsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top