Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter vores rejse i den charmerende storby Vancouver. Byen opleves bedst på cykel, når både Stanley Park, Granville Island og de forskellige og meget hyggelige bydele skal opleves på nærmeste hold.

Efter en god storbyoplevelse rejser vi videre til Vancouver Island. Vancouver Island kan lidt af hvert, og vi besøger både byerne Victoria, som er en hyggelig lille havneby, og Tofino med de smukke strande. På Vancouver Island skal vi bl.a. på hvalsafari og bjørnesafari og bevæge os rundt i fantastiske Pacific Rim National Park.

Herefter fortsætter vi til Canadas OL by, Whistler, inden vi tilbagelægger de mange kilometer mod øst til smukke Rocky Mountains.

Vi besøger Jasper National Park, Yoho National Park og Banff National Park, som alle er kendt for et imponerende dyreliv og fantastisk smuk natur. Vi skal bl.a. stifte bekendtskab med et af de smukkeste bjergpas i verden, gletsjere, brusende vandfald og den ene krystalblå sø efter den anden.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften, hvor vi deler ud af vores personlige rejseoplevelser og rejsetips.

Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen og Laila B. Christensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-08-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 19-09-2024 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 09-10-2024 kl. 18:00 Tilmeld

Foredragsholder

Laila Bech Christensen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top